Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Gormedim Selcanı, dur bir mesaj atayım nerdesin yoklamayı kaçırdın diye ... Ben sana daha once de yazdım ama gordun mu gormedin mi emin değilim.... Benim türkiyede çok güvendiğim, çok dürüst ve net bir jinekologoğum var.. Ermeni bir doktor. İlgilenirsen sana ozelden adını falan vereyim...

Selcanıma söyle , velisinden mazeret kağıdı getirsin..

( mail atmıştım cevap yazmış , geliyomuşşş az kalırım ama diyoo , bi de özlemiş biziii )

doktorunun adını ve iletişim bilgilerini de özelden yazarsan mutlu olurum canım.

ben geldiiimmmmm gunaydinlar kizlaarrrr

Günaydıın
yoklamayı kaçırdın kaçamakçı seni

Kraliçe gününde ne yapacaksınız? sizin oralarda faaliyetler var mı?

bikac gun yoklamayi kaciram gibi carsambaya yine full kk dayim

faaliyet bol bol bit pazari var burda esim cok merak ediyor bi cikar gezeriz sonra misafirlerim gelicek kahveye
yani anliycan bizde fazla faaliyet yok. arabayida deniz goturdu biraz once zaten fazla bi sansimiz kalmadi boylelikle kuzum.

sizin planlar var mi?

ben geldiiimmmmm gunaydinlar kizlaarrrr

kraliçe günü ne beeeee
Hollanda Kraliçesi Beatrix miydi kimdii..:44:
kısır yapıyo mu gününde , yada mercimek köftesi..patates salatası da olur.
bunlarla gelsin bana , söyleyin o kraliçeye..

nasılsın kuzummmm iyi misinn sen onu dee

Benim de ilk olacak bu sene, ilk sene ben ameliyat oldum, ikincide kayınvelidem... Çok merak ediyorum ben de ama Amsterdam çok ana baba günü oluyo, gitmeyin diyolar... biz de burdaki bit pazarlarını gezicez heralde...

beatrix evet evet 30 nisan dogum gunu yani kralice gunu. ama bu sefer daha bi ozel cunku ogluna kralligi devredicak yani yarindan itibaren kralimiz olucak kral Alexander

onlar yokta kuzum bol bol alkol var sabaha kadar eglenip icmek var

Hahhahaha avrupa birliği ekonomik krizde altın günü yapıyo kraliçe yazııkkk Bu sne Beatrix gorevden ayrılıyo, kral goreve geçiyo... Daha bi tanatanalı olacak sanki eğlenceler...

Benim de ilk olacak bu sene, ilk sene ben ameliyat oldum, ikincide kayınvelidem... Çok merak ediyorum ben de ama Amsterdam çok ana baba günü oluyo, gitmeyin diyolar... biz de burdaki bit pazarlarını gezicez heralde...

amsterdami bende istiyordum ama bu sene daha bi kalabalik olur esimde yeni zaten cesaretim yok bidahaki sefere artik.

esimde antik buluruz belki diye heyecan yapiyor akillim ya

amsterdami bende istiyordum ama bu sene daha bi kalabalik olur esimde yeni zaten cesaretim yok bidahaki sefere artik.

Aaay benim de turuncu bişey almama lazım unuttum bak, püsküller alayım sarınayım herbiyerime

beatrix evet evet 30 nisan dogum gunu yani kralice gunu. ama bu sefer daha bi ozel cunku ogluna kralligi devredicak yani yarindan itibaren kralimiz olucak kral Alexander

onlar yokta kuzum bol bol alkol var sabaha kadar eglenip icmek var

cıks beyenmedimmm... alkol 2 gün daha yasak banaaa.. gelmiyorum o zaman söyle Bea'ya fazla ağlamasın

Hahhahaha avrupa birliği ekonomik krizde altın günü yapıyo kraliçe yazııkkk Bu sne Beatrix gorevden ayrılıyo, kral goreve geçiyo... Daha bi tanatanalı olacak sanki eğlenceler...

tabii annesinden gençtir o haliyle kanı kaynar... disko disko diskoooo

Aaay benim de turuncu bişey almama lazım unuttum bak, püsküller alayım sarınayım herbiyerime

:)) benim turuncu gozluklerim var onlari takicam ben esimede takayim deli danalar gibi gezelim

gidin gezinnn , evde kalmayınnn , bat ' lar yakınn Selcanımm..evde durup napıcanıss

elfjem git sen de , havan değişsin valla.

Günaydınnnnn topikdaşlarımmm ,

Hollanda'da yaşayan muhabirlerimiz , Kraliçe Beatrix'in doğum günü ve oğluna tahtını devretmesinin heyacanını paylaşacak bugün bizlerle...

Türkiye'de ise , yurdumuzun en güzel köşelerinden Aşağı Marmara bölgesinin incisi , insanı büyüleyen şehir İstanbul'da kutlamalar var bugün.
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , topiğimiz katılımcılarından , her eve lazım azıcık çılgın Breezey 'in nene oluşunun 1. yıldönümü yurt genelinde ve tüm temsilciliklerde namına yakışır şekilde çılgınca kutlanacakmış.

Gününüz aydın olsun...
saatleriniz neşe ve huzurla geçsin sevgili topikdaşlarımmm, gözünüzden akan yaşın sebebi sadece mutluluk olsun.

Canım nice yıl dönümlerini ailenle birlikte sağlık ve mutlulukla geçirmeni dilerim.

Canım sevdiklerin herzaman yanında olsun.. Önumuzdeki yıl torunların kutlamalarına, insallah senin bebişlerinde katılır ve tam bir karnavala dönuşur. mutluluk ve neşe her daim yanınızda olması dilegimle

Kizlarrrr nireedesinizzz yawe hanile kalanlar hemen terketti burayi ben hergun brezeyy ablami takip ediyomm lutfen yaa ayilin hemenndurumlar ne haber verin da

Kizlarrrr nireedesinizzz yawe hanile kalanlar hemen terketti burayi ben hergun brezeyy ablami takip ediyomm lutfen yaa ayilin hemenndurumlar ne haber verin da

kuzum artık gün saymıyorlar , o yüzden terkettiler topiği...

son dakikaa...son dakikaaa...

dün nene oluşunun 1. yılını kutlayan topikdaşımız breezey şerefine , 1 mayıs 2013 çarşamba günü tüm yurtta resmi tatil ilan edildi.
vapurlar -metrobüs - metro - tramvay - otobüs seferlerinde de tatil uygulanacak.

duyduk duymadık , okumadık demeyinnn...

p.s : parti ancak bitti, kararı da az önce aldım.. kış aylarında kar bastırınca , okulların sabahın 7.00 sinde tatil kararı açıklayan valilikten hızlıyım en azından.

Canım sevdiklerin herzaman yanında olsun.. Önumuzdeki yıl torunların kutlamalarına, insallah senin bebişlerinde katılır ve tam bir karnavala dönuşur. mutluluk ve neşe her daim yanınızda olması dilegimle

teşekkür ederimmm... böyle mutlulukların darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…