Biliyorum burayı evlenmeden once alt sokağında otuyodum, eski mahallem...
Eğer genetik test düşünüyorsan ben çok detaylı bir araştırma yapıyorum, sana da bilgi veririm. Bence bizim yaşımız için gerekli bir uygulama...
Tüp bebek tedavisinde hangi yeni teknolojiler kullanılıyor bilgiusta sağlık - YouTube
bu linki izlersen bir prof dr tane tane anlatmış genetik tanının son detaylarını... PGD değil de Microarray ile şans %75 e çıkıyormuş, biliyosun 30 yaş atına normal tüp bebekte anca %50 şans veriyolar %75 uzerine kafa yorup para harcanacak bir oran bence
Tepişseler iyi abla hareketsiz oldukları için oluyormuş bulantı zatenhareketlenince azalırmış :) bekliyoruz bakalım ... Dün doktor öyle dedi ya öyle korktum ki dedim herhalde beni yatıracak hastaneye ama şükür ki geçti yoğunluğu bulantılarımın gerçi devam ediyor ama dün ve ondan önceki gün gibi değilim en azından
elifcim dun dil kursundan konusmustuk seninle ne tesaduftur ki eve gidince esim bana online super bi dil kursu buldum dedi. soyle bi baktim gercektende dedigi gibi. 1 gunde bayagi bisyler ogrenmishemen aklima sen geldim. sana linkini vereyim sende degerlendir istersen.
Les Expres - online interactieve taal cursussen Turks, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Portugees, Duits
çabuk izahat ver sabriya( izletmeyin bana şu muhteşem yüzyılı diyorumm amaa dinleyen yok )
hoşgeldin kuzumm , nasılsın bakemm
Canım hemen bakiim buna, sen nasılsın?
elifcim dun dil kursundan konusmustuk seninle ne tesaduftur ki eve gidince esim bana online super bi dil kursu buldum dedi. soyle bi baktim gercektende dedigi gibi. 1 gunde bayagi bisyler ogrenmishemen aklima sen geldim. sana linkini vereyim sende degerlendir istersen.
Les Expres - online interactieve taal cursussen Turks, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Portugees, Duits
iyim canim bildigin gibi iste ev ofis ovulasyon falan derken gunler geciyor. bu arada siparis verdigim testler cok dandik cikti sen sen ol kruidvattan vazgecme. dun birini elime alir almaz heba ettim bile
Canim cok sukur kasiklarim cok agriyooo bugun bugun cok sikur esim geliyorr ee malum bende 2 yasinda kiz var vakit zor
O tür testlerde iyi sonuç almak için illa bir kaba idrar yapıp ona batırmak gerek, çubuğa yapınca falan olmuyo, bazen ekrana denk geliyo, bazen idrar yetmiyo, test heba oluyo, başıma geldi yani...
O tür testlerde iyi sonuç almak için illa bir kaba idrar yapıp ona batırmak gerek, çubuğa yapınca falan olmuyo, bazen ekrana denk geliyo, bazen idrar yetmiyo, test heba oluyo, başıma geldi yani...
benim dunku halimi tarif ettin canim :) demekki 2 test heba oldu gitttiiiiiiiiiiii
ilahi kuzummm.. senin neden tutturamadığın anlaşıldı..
önce cam bir bardağa yapıyorsun, sonra daldırmacaaaaaa..
cam bardağa yap dememin esprisi ne biliyor musun , idrarını da takip edebiliyorsun.rengini , bulanıklığını ...
çünkü iltihap durumlarında idrar , sanki hiç su içmemişsin gibi bulanıklaşıyor.görüntüsü bir tuhaf oluyor
ben idrardan da anlamıştım yani bir gariplik olduğunu
ben bu isi gun gelecek becerebilecekmiyim acep? bende hala bi umut var mi?
Yavrum senin adetin yakın değil mi? şimdi niye kullanıyosun bu testleri? Adet olduktan belli bir gün sonra başayacaksın testlere, kruidvattaki testte tablo yapmışlar hatta kaç gün sonra başlayacağını gosteren... O tabloyu kullanıyon demi?
sirf meraktan yaptim elim alissin diyeevet canim o tabloya gore yapmistim yalniz bu sivi tuketimi konusunda ayar tutturamamistim. reglimede 8 gun var. 4 mayis ama bende belirtileri iki gundur basladi bile goguslerim cok fena aciyor. bir ben miyim ya boyle erken adet belirtileri yasiyan. bide breezey var da baska da kimseden duymadim:44:
Kız yoksa hamişmisin... yap bakiim bi ovulasyon testi sabah, çizgiler koyu çıkacak mı?
hic sanmiyorum bunlar benim her ay yasadiklarim. breezey arkadasimizada sordum da ancak ovulasyon gununun uzerinde bi 10 gun gecmeliymis ki gebeligi gostersin bu testler. o zaman ne gerek var dedim bende gebelik testi yaparim
zaten bi kac gune lekenlenmelerim de baslar. reglimde 4-5 gun once. ne kadar bi tuhaf anatomim var benim ya
neterem kuzumm , üzüldümmm...
Rabbim sabrını arttırsın, dayanacak güç versin sana...
Dilerim bir daha ki sefere sonuna kadar sağlıkla gidersin kuzum..hayırlısı buymuş demek ki...
Canim inan cok uzuldum allah sabir versin rabbimin vardir bir bildigi yiyecek riziari yokmus annesi seni cennette bekleyen miniklerin var tekrar esine ve sana sabir diliyorum
Cok gecmis olsun canim rabbim nasip ettiyse inşallah diger melegin seninledir bizi haberdar et
Canım o kadar üzüldümki ne diyeceğim bilemiyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursunsabır versin Rabbim zor üzülme demem ama dik durmaya çalış
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de 9. haftada düşürdüm bebeğimi, çok zor oluyor kabullenmek. Ama elimizden gelen birşey yok, yılmadan yola devam. Ben en azından bir pozitifi gormuş oldum, hamile kalabilyorum diye kendimi avutuyorum...
bize tuhaf deme , bize tuhaf demeeeeee
biz normaliz
tuhaf olan , onlar
benim göğüslerde az önce sızlamaya başladı kuzum... Rabbimin izniyle bu ay da şaşmayacak reglim.
iltihap yüzünden belki lekelenmeleri anlayamam ama bakıcaz ona da.
bir daha yazıyorummm...
bizzzzzz normaliiiizzzzz
hic sanmiyorum bunlar benim her ay yasadiklarim. breezey arkadasimizada sordum da ancak ovulasyon gununun uzerinde bi 10 gun gecmeliymis ki gebeligi gostersin bu testler. o zaman ne gerek var dedim bende gebelik testi yaparim
zaten bi kac gune lekenlenmelerim de baslar. reglimde 4-5 gun once. ne kadar bi tuhaf anatomim var benim ya
canım sen düşüğü yaşadıktan sonra ne zaman kanaman başladı. içinde parça kalmaması için iğne filan vurdularmı. benim 6 saatlik kanamadan sonra bir daha kanamam gelmedi çünkü o yüzden soruyorum.