Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

teşekkür ederim canım ben de bakacağım buraya..
bulduklarımızı paylaşırsak , organize şekilde kavuşuruz bebişlerimize belki de.

o zaman söyle tepişsinler kuzum.. gıdıkla onları.. tembel tembel yatmasınlar. anneleri gibi cıvıl cıvıl olsunlar..
de çabukk , neneniz kızıyo deee

Canım hemen bakiim buna, sen nasılsın?

iyim canim bildigin gibi iste ev ofis ovulasyon falan derken gunler geciyor. bu arada siparis verdigim testler cok dandik cikti sen sen ol kruidvattan vazgecme. dun birini elime alir almaz heba ettim bile

iyim canim bildigin gibi iste ev ofis ovulasyon falan derken gunler geciyor. bu arada siparis verdigim testler cok dandik cikti sen sen ol kruidvattan vazgecme. dun birini elime alir almaz heba ettim bile

O tür testlerde iyi sonuç almak için illa bir kaba idrar yapıp ona batırmak gerek, çubuğa yapınca falan olmuyo, bazen ekrana denk geliyo, bazen idrar yetmiyo, test heba oluyo, başıma geldi yani...

O tür testlerde iyi sonuç almak için illa bir kaba idrar yapıp ona batırmak gerek, çubuğa yapınca falan olmuyo, bazen ekrana denk geliyo, bazen idrar yetmiyo, test heba oluyo, başıma geldi yani...

benim dunku halimi tarif ettin canim :) demekki 2 test heba oldu gitttiiiiiiiiiiii

benim dunku halimi tarif ettin canim :) demekki 2 test heba oldu gitttiiiiiiiiiiii

ilahi kuzummm.. senin neden tutturamadığın anlaşıldı..
önce cam bir bardağa yapıyorsun, sonra daldırmacaaaaaa..
cam bardağa yap dememin esprisi ne biliyor musun , idrarını da takip edebiliyorsun.rengini , bulanıklığını ...
çünkü iltihap durumlarında idrar , sanki hiç su içmemişsin gibi bulanıklaşıyor.görüntüsü bir tuhaf oluyor
ben idrardan da anlamıştım yani bir gariplik olduğunu

ben bu isi gun gelecek becerebilecekmiyim acep? bende hala bi umut var mi?

ben bu isi gun gelecek becerebilecekmiyim acep? bende hala bi umut var mi?

Yavrum senin adetin yakın değil mi? şimdi niye kullanıyosun bu testleri? Adet olduktan belli bir gün sonra başayacaksın testlere, kruidvattaki testte tablo yapmışlar hatta kaç gün sonra başlayacağını gosteren... O tabloyu kullanıyon demi?

sirf meraktan yaptim elim alissin diye evet canim o tabloya gore yapmistim yalniz bu sivi tuketimi konusunda ayar tutturamamistim. reglimede 8 gun var. 4 mayis ama bende belirtileri iki gundur basladi bile goguslerim cok fena aciyor. bir ben miyim ya boyle erken adet belirtileri yasiyan. bide breezey var da baska da kimseden duymadim:44:

Kız yoksa hamişmisin... yap bakiim bi ovulasyon testi sabah, çizgiler koyu çıkacak mı?

Kız yoksa hamişmisin... yap bakiim bi ovulasyon testi sabah, çizgiler koyu çıkacak mı?

hic sanmiyorum bunlar benim her ay yasadiklarim. breezey arkadasimizada sordum da ancak ovulasyon gununun uzerinde bi 10 gun gecmeliymis ki gebeligi gostersin bu testler. o zaman ne gerek var dedim bende gebelik testi yaparim

zaten bi kac gune lekenlenmelerim de baslar. reglimde 4-5 gun once. ne kadar bi tuhaf anatomim var benim ya

bize tuhaf deme , bize tuhaf demeeeeee
biz normaliz
tuhaf olan , onlar

benim göğüslerde az önce sızlamaya başladı kuzum... Rabbimin izniyle bu ay da şaşmayacak reglim.
iltihap yüzünden belki lekelenmeleri anlayamam ama bakıcaz ona da.

bir daha yazıyorummm...
bizzzzzz normaliiiizzzzz

neterem kuzumm , üzüldümmm...
Rabbim sabrını arttırsın, dayanacak güç versin sana...
Dilerim bir daha ki sefere sonuna kadar sağlıkla gidersin kuzum..hayırlısı buymuş demek ki...

aminnnnnn... evet hayırlısı buymuş demekten başka elden bişey gelmiyo.

Canim inan cok uzuldum allah sabir versin rabbimin vardir bir bildigi yiyecek riziari yokmus annesi seni cennette bekleyen miniklerin var tekrar esine ve sana sabir diliyorum

senin doğum tarihinle aynıydı benim bebişlerin tarihi 14 aralık... o yüzden senin hamileliğini sonuna kadar takip edicem kendiminmiş gibi..

Cok gecmis olsun canim rabbim nasip ettiyse inşallah diger melegin seninledir bizi haberdar et

c tesi doktota gidiyorum yine kontrol var. ama diğer bebekte gitti biliyorum ben. çünkü b hcg değerim birden 7000 lerden 178 e düşmüş.

Canım o kadar üzüldümki ne diyeceğim bilemiyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun sabır versin Rabbim zor üzülme demem ama dik durmaya çalış

gerçekten çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin.

evet canım çok üzülmüştüm senin haberini alınca. bacaklarımdan kanların süzülmesini bir türlü unutamıyorum.bayılacaktım o anda. 2 gün hastanede yatmıştım kanama başlayınca. kanama devam ederken sürekli wc ye gittim ve acayip parçalar geldi peçeteye. ve ben sifonu çekip durdum bebişlerimin üzerine. hala kıyamıyorum yaa... tek tesellim iyi ki daha kalp seslerini duymamıştım veya kıpırtılarını hissettikten sonrada gelebilirdi bu olay başıma. inan o zaman atlatması daha zor olurdu. artık ağlamaktan göz yaşım kalmadı. dediğinde doğru pozitifi hayatımda ilk defa gördüm. bu da bir umut bizim için.

Son düzenleme:

tabeee en normal anormaller biziz cok eminim bundan ben

canım sen düşüğü yaşadıktan sonra ne zaman kanaman başladı. içinde parça kalmaması için iğne filan vurdularmı. benim 6 saatlik kanamadan sonra bir daha kanamam gelmedi çünkü o yüzden soruyorum.

Şoyle şekerim mesela adet oldun 8 gün geçti ovulasyon testine başladın... testte once silik cizgiler gorursun sonra koyulaşır üç beş güne kopkoyu oluur heh dersin yumurtam çatladı. o kopkoyu günden sonra renk silikleşir beyaza doner... İşte o beyaz donen donemde çizgi tekrar koyulaşırsa gebe olabiliyosun çünki hamileikte salgınan bir hormon, ovulasyon testinde, idrar testinden once gozukuyo...

Ovulasyon testini gebelik testi gibi kullanmaın esprisi bu yani..

Netere canim benim evr tarihimiz ayniydi ama kuzum canim vardir rabbimin bir bildigi bir bakmissin bana yetisirsin gec olsun ama hayirlisi olsun belki ilerleseydi cinsiyet hareketlenme olsaydi kardesim daha cok yikilirdin sana bol bol dua edecegim kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…