Teşekkürler canım..sizlerde her şeyin yolunda gittiğini görmek beni mutlu ediyo..
benim 28 martta oldu transferim 1. kalite 5.gün blast. benim daha keseler görünmemişti pozitifleri aldıktan sonra. doktorum hem kese hem kalp atışı için 25 nisan demişti ama o tarihten 1 hafta önce kanamam başladı. kanama sırasında fark edildi keseler. biri büyük biri küçüktü diğerine göre. kanamayla büyük olan gitmiş. küçük olan hala içimde ama içi boş. korkunla ilgili içini ferah tut. çünkü biraz önce doktor kontrolüm vardı. onu bende sordum ilgisi yok dedi. düşük sebebi olarakta %75 kromozom anomalisi dedi. şimdi ilaçları filan bıraktım ve kanama başlamasını ve boş kesenin atılmasını beklicez. sonrada bissürü genetik test istedi onları yaptırıcaz. ve 3 ay sonra tekrar denicez hayırlısıyla.
Cevabin icin tesekkur ederim ve bir sonraki tedavinde bol sans diliyorum . 1.kalitede embroyon oluyorsa ve genetik testlerde yapilirsa bu defa kesin allahin izniyle canim. Sende kanda pihtilasma olayi yoktu degilmi? Arastirildimi?
Hoscakal