bulamazsanız söyleyin yollarım kavanoz kavanoz , valla bak
bulamazsanız söyleyin yollarım kavanoz kavanoz , valla bak
İyiyiz canım, martta transfer olup hamile kalanların kusma mevsimi olduğundan pek ortalıklarda gozukemiyor canlarım, biz işte hamile kalmayanlar olarak ortalıkta lak lak ediyoruz... Forum bize kaldı
Sağolun kızlar, yakında türkiyeye gelicez ya ordan alırım gelmişken... Ama sanırım pekmezi değilde kendisini kaynatıp içirmek lazım.. tekrar mı başlatsam acaba... şekerini etkileyecek diye korkuyorum, az buz bi şeker yok onun içinde...
aganigi naganiyi de unutma canim. hergun bi avuc. muzda cok faydali bide kahve.
Unuturmuyum burnumda tutuyo... transferdi gebelikti akıntıydı düşüktü derken arkadaş olduk kocamla...
Bu arada çok sıkı araştırma yapıyorum, bu microarray yontemi pgd yonteminden sonra çıkan yeni bir yontemmiş... 38 yaş üstü hastalarda %75 başarı elde ettiklerini açıklamışlar. Bu bir devrim... Burdaki doktorlarla, sigorta şirketiyle ve türkiyedeki kliniklerle gorusmelerimi yapıp sonucu sana da rapor ediciimm...
Yivrum ne alakası var merak meselesi bunlar, benim meslekten ileri gelen teknoloji alt yapım var, evde de bütün gün boş vakitte oturup araştırıyorum...kiz ne cok sey biliyon kendimi hepten saftirik hissettim hee
tmm raporlari hazirla sen kuzum.
Yivrum ne alakası var merak meselesi bunlar, benim meslekten ileri gelen teknoloji alt yapım var, evde de bütün gün boş vakitte oturup araştırıyorum...
Yani burdaki sigorta türkiyedeki tadaviyi karşılarsa ve gelişmiş teknoloji şu an türkiyedeyse bilelim, ona gore 1 yılımızı kaybetmeyelim boşu boşuna travmalar yaşamayalım..
Bak bene bu gen tetkiki yapılsaydı ben bu düşük olayını yaşamayacaktım... Değer yani uğraşmaya, madem yapıyoruz tam olsun demi... Hem down senromuydu ikili üçlü testti hepsi bir stres, onlardan kurtuluyosun...
olsun olsun sen yinede cok biliyon :26: neyseki benden senin bu bilgilerinden faydalanabilirim ileride insallah
Ekip olduk işte,ben de senden akıl alıyom ne diyim bu doktorlara diye... H takımı, bi de buluşsak tam süper olacak...
İnşallah senin bu bilgilere ihtiyacın olmayacak, doğal yoldan olacak... Hayır bilelim çevremizde falan fikir almak isteyenlere bi yardımımız olur belkim
Hollandacayı nasıl ogrendin sen bi onu de bana... Çocuk olcak çocukla anlaşamıycaz, eve giden gelen arkadaşlarını tanıyamıycaz... Hayır ingilize bildiğimiz sezen herkes hop ingilizceye dönuyo kaş goz yara yara ogrenmiyoruz şu dili
Valla canim . enfeksiyon oke gozle anlasilacak bisey degip cok yasadigimdan biliyom en azindan suruntu alip kultur yapmasi sartti neysem.ilaca baslamissin artik kuzum ben adet olayim ole gidicem dr a beklemedeyim bakalim.ayrica eger enfeksiyonun cidden varsa evet iyuzdende bebek tytmamistir oglumdan once ben 4 ay mantar tedavisi oldum .kuzummm canımmm
yok yok kültür yapmadı , muayene olurken ultrason görüntüsü bile bir garip oldu , akın akın akıntı yani.
bir de benim , daha çok tuvalette farkettiren pembemsi renkli bir şeyler dikkatimi çekti.
regl desem değil , yerleşme desem değil. ağrısı sızısı da cabasıydı.
benim şeffaf akıntım renk değiştirdi... reglden sonra beyazladı akıntım sonra da sarı ve sonucunda olan bu işte.
bu tedavi bitsin smear testi mi de yaptıracağım , zaten bebek tedavisi yüzünden 3 ay gecikti bu sene ki. o tüpçü doktora söyledim onu bile yaptırmadı ya, belki de hafif vardı o zamanlar... belki de o yüzen tutmadı bebişlerim..
uff ya kafamda bin türlü şey dünden beri kuzum...:44:
aklında kalmasın diye git bence kuzum ya..sonra uğraşan biz oluyoruz. adamlar da uğraşıyor belki ama en çok bizim canımız yanıyor.
Denedik canım, hatta araya araya bir türk marketten zor buldum, taze taze hazıradım içirdim... Malesef değerleri etkilemedi... Şimdi bakalım cuma şu akapunkturcu ne diyecek?
Canim.kocana iliski oncesi 1 saat evvel sekersiz turk kahve icir spermler harekete gecio :)) ayrica harnup pekmezi yerinede keciboynuzu tozu yedirebilirsin sutle vs o da cok faydali
orenirsin canim ya zaten ingilizceniz var hollandacayi cok cabuk ogrenirsiniz.
benim geldigimde cok farkliydi hersey tabii bide ben cok fena hirs yapmistim cok cabuk ogrendim. hem kursa gittim hemde kendim kitaplar buldum turkceside vardi en arka sayfada. kendi kendime surekli okuyup tercume ediyordum sonra da karsilastiriyordum.
birde canim alt yazili filmler izle cizgi filmler izle. inanilmaz yardimci oluyor dil ogrenmene. ben cocuk programlarini izlerdim onlar basit hollandaca konustuklari icin bana cok fayda etmisti
Kahveyi hiç duymamıştım deneyelim, zaten şekersiz içer kahveyi, keçiboynuzu tozuna bakayım tükiyeye gelince, sabahları muslisine katıp veririm, pratik olur...
hihihi şimdi çok komik olcak kahveyi yapıp rırnrırnrıı diye goturunce gülmekten bebek yapamıycaz
Canım ben şu videoyu buldum, sen bana bahçeci demiştin ya, orada bu microarray denen yontem var mı biliyomusun?
Tüp bebek tedavisinde hangi yeni teknolojiler kullanılıyor bilgiusta sağlık - YouTube
Kursa başliim o zaman ben, şimdiye kadar hep evde kendim çalıştım, bazı arkadaşlar ozel ders alıyo ama, kurs daha iyi olur heralde
basla bencede canim. hem vakitte gecer. Roc'ler de kurslar ucretsiz. ben esimi yazdirdim haber bekliyorum buyuk bi ihtimalle yaz tatilinden sonra baslar artik.
Sağol canım bi mail atayım kendisine, belki yurtdışından gelip gidenlerle ilgili de bilgi verir...Glmek iyidir iyidir serotonin salgilarsiniz bol bol :) canim.bahcecinin sitesinden erbil beye tum.merak ettiklerini mail at 1 gun icinde mutlaka cevap veriyo kendisi daha aciklayici okur senin icin bende inşallah adet olunca gidicem kendisine
Roc nedir? Belediyenin hizmeti mi? Bizim belediye ucretsiz kurs yapmıyoruz dedi bana?
oyle canim belediyeler artik karsilamiyor o da 1 ocaktan itibaren. keske ilk geldiginde yazilsaydin ucretsiz gidebilirdin dil kursuna.
ROC meslek liseleri canim. genel adi. bende ROC de calisyorum ROC Asa idi simdi degisti gerci.
ben esimi ROC Midden Nederland a yazdirdim sizin o taraflarda bolumu var mi bilmiyorum. bide ROC van Amsterdam var tarafta. bi arastir bakalim belki onlarinda kursu vardir.
Hee biliyorum ROC var AOC var HBO MBO falan dimi... Ben KVT sınavını geçtim, vatandaşlık başvurusu için diplomam hazır yani, Ona hazırlanırken gormuştum bunları...
Webden baktım ROC diye Haarlemde var bize yakın tek otobusle gidebilrim... Her ROC ta oluyormu bu ucretsiz kurslar? Bir de hangi çeşidini seçmek lasım?