- 2 Temmuz 2012
- 424
- 0
elfcim tatlim neyseki kanaman baslamis kurtaja gerek kalmadan kurtulursun insallah. agrilarim var diyosun uzuluyorum seni dusundukce bi kurtulsaydin hayirlisiyla.
turkiyede tupbebek dusundugunu duyunca sasirdim ama sen nasil istiyorsan oyle yap tatlim.
sana hafta arasi mail aticam. cuma aksami bi arkadas bana cok ilginc bisey anlatti benim kafama cok yatti hemen aklima sen geldin.
hatta arkadas anlatirken hemen seni soyledim. bak herseyin bi sebebi vardir belkide o arkadasinda faydalanicak dedi. seni mutlaka bilgilendircem.
Allah sifa versin canim kendine dikkat et.
Canıımm,
Hafta sonu ozellikle pazar günü canıma okudu bu düşük, ben boyle bir şey gormedim , allah kimseye vermesin... 4 saat boyunca aralıksız kan aktı ve boyle tavuk ciğeri büyüklüğünde parçalar düşürdüm... bi ara eşime rahim düştü artık benim herade bile dedim... heralde bi doğum kadar sancılıydı. Allahtan bütün kanamalar gündüz oldu, geceleri rahat uyudum, bi de tahin pekmez yedim, güçten düşmedim. Şimdi geçti, sızıntı gibi kanama geliyo ama hiç ağrım yok çok şükür atlattım. Ama annemler diyor ki rahmin temizlendi, şimdi daha rahat hamile kalırsın, kürtajın risklerini de almadığım için kendimle gurur duyuyorum şimdi :)
Ay arkadaşının soylediği yontemi cook merak ettim, inşallah hayırlara vesile olur
Türkiye fikri sadece ve sadece tekrar yumurta toplatmaktan korktuğum için aklıma giriyo. Çarşamba ultrason randevusunda doktora bu pgt yontemini ve bize neden uygulanmadığını iyiyce bi sorucam. Aklıma yatarsa burda devam, ama türkiyede daha ileri bir teknoloji olduğuna inanırsam, bir ihtimal planı türkiyeye kaydırırım.