Selam bnde duymustum doktoruma sordugumda her embriyo için 250 euro gbi bi rakammış ama tamam dedikleri transfer edildiginde hamilelik oluyormuş fakat tedavi ismini hatırlamıyom salı doktora gidecegim tam adını sorar yazarım yine
hımmm...bu ekip hangi hastanede , ücreti ne bilgi lütfeenn..
benimkiler transferden sonra odada yatarken bile yoktular ortalıkta... test günü aramadılar, test yaptım sonucu söyledim masal anlattılar, aradım kanamam başladı dedim, dinlen dediler ama ondan sonra ne arayan ne soran..
diyorum ki benim doktor tatile gidecekti, benden alacağı miktar eksik kalmıştı, onu da aldı sonra vııınnnn
Canim yesilkoyde international hastanesi internetten bak inan hepsindr tut mukkemmel onlarla facebookta bile sohbetimi ederim derdimi anlatirim hem dr hem hemsirelerle Dr arastir hastaneyi arastir mukemmel
hımmm...bu ekip hangi hastanede , ücreti ne bilgi lütfeenn..
benimkiler transferden sonra odada yatarken bile yoktular ortalıkta... test günü aramadılar, test yaptım sonucu söyledim masal anlattılar, aradım kanamam başladı dedim, dinlen dediler ama ondan sonra ne arayan ne soran..
diyorum ki benim doktor tatile gidecekti, benden alacağı miktar eksik kalmıştı, onu da aldı sonra vııınnnn
tamamm bakıcam canımmm... fiyatları nasıl peki bir de onu desen...
yeşilköy bana çok uzak ama kısmett bakarsın yolumuz oraya döner
Ben dondurulmuslara sadece 1600 verdim 3 seneden beri ordalardi ilk tupu 3000 olmustu suan 4 galiba ama pazarlik yapmisti esim
ilaçlar hariç mi peki ? benim yaşım yüzünden dondurmaya kalacağını sanmıyorum... ama kısmet yine de tabii...
internet sayfasını inceledim, iyi bir izlenim bırakıyor... şu an moladayım ama bir yandan da araştırma yapıyorum 3 ay sonra kimbilir belki daha erken kendime bir şans daha vermeyi düşünüyorum elbette...
Allah razı olsun canım amin inşallah.Maşallah Subhanaalh kuzum , Rabbim tamamına erdirsin
aminnnnnn
ayy ikizlerin kalp sesleri daha bi tatlı olur düşünsene iki kalp birden atıyo mucize degilde ne inşş benim miniklerimde ikiz olur.
allah kucağına almayıda nasip etsin canım ne güzell iyi haberler moral veriyo resmen . darısı başıma inş
İlaclar haric ilac konusundada eczaneler yardimci oluyor ben ucuza almistim inan super bir yer zaten dr ayrica capa veya cerdahpasada gorev yapiyor ve ders veriyor insallah sinunda muradina erersin bizim burda 3 yil once 45 yasinda arkadasimiz vardi 3 uz ioldu:))) yas kac buarada
anladım canım çok sagol. gebelik testi için çok erken bugün 4 gün yarın yapayım diyorum 5 gün yani belki bi mucize çıkar ..
senin durum nasıl çok giremediğim için öncesinede bakamadım kusura bakma aynı gündü doktor işimiz.
ne oldu gördün mü keseciği
evet canım hiç sorma açıkçası senden gördüm takip ettim yhaa kokuyorum o yüzden ovulasyona pek inanmıyorum. çünkü ben sana hamile gözüyle baktım hep. nasip kısmet tabiki allahın takdiri.benim kilerde buz bebişleri yani dondurulmuşla transfer edildi. ilk 2 gün ovulasyon testi yapmadım önceden aldığım için testleri aman para verdim yapayım bari diye yaptım 3 gün de 2 çizgi çıktı silikti hergün yapacam artıkın çünkü test bol bol var. ben hamilelik testini daha çok dikkate alcem inşş o da beni üzmez.senin silik çizgiler gibi çıktı 2 incisi. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşş. çok sagol canım yardımın için. inş herşey gönlünce olur.
canım ilk öğrendiğinde olumsuzu dünya durdu sanıyosun aglıyosun sızlıyosun ama allah sabrını veriyo .. inş mutluluğunuda görürüz. şunuda söyleyim bendede aman aman bi heyecan yok mutluyum sonucu bekliyorum ama dugularım karışık inan.olumlu düşünüyorum sonra seviniyorum sonra olumsuzu düşünüyorum çok sevinme diyorum sonrası daha kötü olur diyorum.karışık yani.
anlıyorum seni .inş güzellikler bulacak bizi
Canım benim ya ne güzel anlatmışsın :) bu aslında senin için çok güzel hemen yıkılmaman üzülmemin çok güzel ama lütfen büyük konuşma herşey bitti falan diye ne zaman ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz .. Ne güzel işte sende bağımlılık yapmışız sende bırakma bizi ve Rabb'imden ümidini kesme biliyorum sende anneliği tadıcaksın.. Şu mübarek cuma gecesinde Rabbim senide görsün kucağını bebişlerle doldursun tez zamanda inşallah
allahım inş banada bir gün anne olmayı nasip eder ...bu sefer o kadar çok yaklaşmıştım ki onları kaybedince çok üzüldüm... sanki bu ay kendiliğimden hamile kalabilecekmişim gibi geliyor öyle bir his var ve sanki içim onun mutluluğu ve huzuruyla dolu oysaki biliyorum 10 yıldır olmayan bu ayda olmicak ve hiç bir zamanda olmicak diyorum ama içimdeki umuttanda vazgeçemiyorum işte böyleyim arkadaşım karmakarışık...bu arada sanada çok geçmiş olsun...güzel hastalık bunlar idare et azcık annecikleri...
canım ben sana ne söylesem senden yaşça büyük olduğum için , seni anlamadığımı düşünebilirsin.o yüzden lütfen miacım mayacım kuzumun yazdıklarını oku...kız canım istediğin kadar kız napim duygularım bunlar engel olamıyorum ...diyorum ya bi pozitifim bi negatifim milletinde vardır bundada bir hayır demelerinden bile okadar çok sıkıldım ki neymiş hayırsız evlat olcagına olmasın daha iyiymiş herkeste aynı laf canım ya neden hayırsız olsun ki anlamıyorum ha bide şu var bak daha yaşın genç genç falan değilim 18 yaşımda evlendim ve 28 yaşıma bastım değerimin düşmeye başladığı gün...geçen dogum günümdede ananemi kaybetmiştim seneye dogum günümden korkmaya başladım...
günaydın arkadaşlar
kan verdim geldim ,sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif olur inşallah
günaydın arkadaşlar
kan verdim geldim ,sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif olur inşallah
PGT o yöntemin adı ... bizim doktor yaklaşık 2000 USD demişti bir deneme için ama gerek yok demişti... genetik yönden tüm araştırmaları yapılıyormuş embriyo haline gelince onlardan da en iyi sonucu veren kullanılıyormuş.