Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

PGT o yöntemin adı ... bizim doktor yaklaşık 2000 USD demişti bir deneme için ama gerek yok demişti... genetik yönden tüm araştırmaları yapılıyormuş embriyo haline gelince onlardan da en iyi sonucu veren kullanılıyormuş.

Canim yesilkoyde international hastanesi internetten bak inan hepsindr tut mukkemmel onlarla facebookta bile sohbetimi ederim derdimi anlatirim hem dr hem hemsirelerle Dr arastir hastaneyi arastir mukemmel

Canim yesilkoyde international hastanesi internetten bak inan hepsindr tut mukkemmel onlarla facebookta bile sohbetimi ederim derdimi anlatirim hem dr hem hemsirelerle Dr arastir hastaneyi arastir mukemmel

tamamm bakıcam canımmm... fiyatları nasıl peki bir de onu desen...
yeşilköy bana çok uzak ama kısmett bakarsın yolumuz oraya döner

tamamm bakıcam canımmm... fiyatları nasıl peki bir de onu desen...
yeşilköy bana çok uzak ama kısmett bakarsın yolumuz oraya döner

Ben dondurulmuslara sadece 1600 verdim 3 seneden beri ordalardi ilk tupu 3000 olmustu suan 4 galiba ama pazarlik yapmisti esim

Ben dondurulmuslara sadece 1600 verdim 3 seneden beri ordalardi ilk tupu 3000 olmustu suan 4 galiba ama pazarlik yapmisti esim

ilaçlar hariç mi peki ? benim yaşım yüzünden dondurmaya kalacağını sanmıyorum... ama kısmet yine de tabii...
internet sayfasını inceledim, iyi bir izlenim bırakıyor... şu an moladayım ama bir yandan da araştırma yapıyorum 3 ay sonra kimbilir belki daha erken kendime bir şans daha vermeyi düşünüyorum elbette...

İlaclar haric ilac konusundada eczaneler yardimci oluyor ben ucuza almistim inan super bir yer zaten dr ayrica capa veya cerdahpasada gorev yapiyor ve ders veriyor insallah sinunda muradina erersin bizim burda 3 yil once 45 yasinda arkadasimiz vardi 3 uz ioldu:))) yas kac buarada

Maşallah Subhanaalh kuzum , Rabbim tamamına erdirsin
aminnnnnn
Allah razı olsun canım amin inşallah.

amin canım inşallah
senden de güzel haberler alırız inşallah
test günün ne zaman canım günler geçmek bilmiyo demi beklerken

Son düzenleme:

ben gencimmm canımmmm...42
en azından senin arkadaşından gencim yaniiii

teşekkürler canım yardımın için...
bakalım kısmet nereye , kaderimizde bundan sonrası ne yazılmış , bekleyip ve yaşayıp göreceğiz.

canım benden sana tavsiye ovulasyon ve gebelik testlerine yüzde yüz güven çünkü bana herşeyi erkenden o testler gösterdi gebeliği...evet sonu kötü oldu benimki ama değerlerim düşerken bile ovulasyon testlerim silikleşmeye başladı yani gün gün kop koyu olana kadar koyulaştı sonra değerim düşmeye başlayınca 2.çizgileer solmaya başladı gebelik testlerine gelince onlarda zaten silikti gün gün koyulaştı sonra onlarda soldu ve kayboldular sen bana kesin hamileyim gözüyle bakıyordun ve ben zaten öyleydim ama sonradan değerim düştü işte ve ben daha önce hamile bir arkadaşıma yaptırmıştım ovu testini ve kapkara çıkmıştı ovulasyon testi oyüzden gebelik testlerinden daha çok güveniyorum ama dediğim gibi rengi koyulaşcak açık pek bişey ifade etmiyor...

canım mutlu ol mutluluk ver bebişlerine evet dünya yıkılıyor herşey bitiyor sonra yeniden dünya dönmeye başlıyor ama bu kadar çabuk olması beni korkutuyor bir an patlicakmışım gibi geliyor anlam veremiyorum kendime (

allahım inş banada bir gün anne olmayı nasip eder ...bu sefer o kadar çok yaklaşmıştım ki onları kaybedince çok üzüldüm... sanki bu ay kendiliğimden hamile kalabilecekmişim gibi geliyor öyle bir his var ve sanki içim onun mutluluğu ve huzuruyla dolu oysaki biliyorum 10 yıldır olmayan bu ayda olmicak ve hiç bir zamanda olmicak diyorum ama içimdeki umuttanda vazgeçemiyorum işte böyleyim arkadaşım karmakarışık...bu arada sanada çok geçmiş olsun...güzel hastalık bunlar idare et azcık annecikleri...

işim bitti ne demek ... ben de gidiyim o zaman... duymuyum bir daha... ayy çok kızdım..
canım benimmm paylaşmanın adı yoktur , sınırı yoktur...
Rabbim bize de verecek evlatlarımızı buna eminim sen de emin ol lütfen...

he bir de sıyırmıyorsun kendimden biliyorum... ben de o kadar üzülmedim ya ağlamadım.. hatta beni arayanları teselli ettim..

kız canım istediğin kadar kız napim duygularım bunlar engel olamıyorum ...diyorum ya bi pozitifim bi negatifim milletinde vardır bundada bir hayır demelerinden bile okadar çok sıkıldım ki neymiş hayırsız evlat olcagına olmasın daha iyiymiş herkeste aynı laf canım ya neden hayırsız olsun ki anlamıyorum ha bide şu var bak daha yaşın genç genç falan değilim 18 yaşımda evlendim ve 28 yaşıma bastım değerimin düşmeye başladığı gün...geçen dogum günümdede ananemi kaybetmiştim seneye dogum günümden korkmaya başladım...

Canım benim ya çok sağolasın kuzum :) mutluluğun içindeki huzur hiç bitmesin inşallah kuzum ... 10 yıldır olmaması bundan sonraki yıllardada olmayacağı anlamına gelmiyor bak ne güzel diyorsun huzurluyum diye o huzurun yanına karamsarlık hiç yakışmıyor bence sen herşeyi unut bundan önceki tedavilerini 10 yılı değerinin düşmesini bunlar hep unut beynini boşalt ve deki ben anne olacağım ... Sadece bunu düşün kimin başına ne gelecek İnan bilemeyiz :) Rabbim vermediyse vardır bir hayır de .. Bu bizim sınavımız malesef ... Sanırım az biraz daha zaman var bu sınavı geçmeye ... Sana hayırsız evlat olurmuş falan diyenleride takma öyle düşünen bir insanın evladı bence hayırsız olur hayır şer senin yetiştirmenle alakalı ...bide şöyle düşün hayırsız evlatlarda var çevremizde onlar peki neden gelmiş bu dünyaya onların hayırsız olacağını bilmiyormuymuş Rabbim ...ayyyyy gece gece sinir oldum sen takma kinseyi kuzum olumsuz hiç bişey düşünme hitabem bizle zaman geçir eğlen Gül emin ol herşey senin içinde çok güzel olcak ... Hııııııı bide şu var tabi hdün gece yazmıştın ya topiği. Baştan okudum neler yaşamışım dedin ya şimdide bence ilerde bu sayfaları okuyup offffffff bende ne karamsarmışım be diyeceksin :) ayyy çok uzun oldu kuzum yanlış yazdığım bi yer varsa kusura bakma telefondan zor oluyor yazmak çok çok öpüyorum seni sıkma güzel canını .. İyi geceler Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
canım ben sana ne söylesem senden yaşça büyük olduğum için , seni anlamadığımı düşünebilirsin.o yüzden lütfen miacım mayacım kuzumun yazdıklarını oku...

Kizlarrrr gunaydin benim 3 ghnden beri migde bulantim gittikce artiyorrrr artik kokulardan tiksiniyorumm guzel bir sey icin bunlar ama cok zor

günaydın arkadaşlar

kan verdim geldim ,sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif olur inşallah

Bunu not aldım 😃 bnim doktorda gerek yok bir tedavi parasından daha fazla zaten demişti. Vallahi gerci enson çare onu da deneyecegim cunku normal yolla olma ihtimali 0 😃 bakalım 5. Denememde guzel sonuçlar alırım inşallah.. Sizlerden de guzel haberler duymak istiyorum allahın izniyle ... 🍀🍀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…