Hee burası yeterince uzak, buraya gelin... misafir odamız var, tuvaletlerimizde taharet musluğu var, avrupda boyle konfor bulamazsınız soyliim...bak kuzum sen o doktoruna git de ki, benim böyle böyle diyen arkadaşlarım var de...
doktorun der ki git onların evinde yaşa der sana , valla ...
hollanda uzak ama gel bize... kimseyle görüştürmem ben seni kuzum.. dinleme kimseyi aldırmaaa...
ovalansın göbüşler diyorum ya hani , bu durumdada poponu kaşı , tamam mı
şimdi git kocancına yemek yap , dinlen güzelce... sen de kendine iyice bak...
Her şey elbette güzel olacak , neden olmasın ki
Gercekten cok uzuldum ama bak en azından hamile kalabildigini gördun doktor birsey dedimi? Aynı şey bnde de oldu 15 gune kadar degerler iyi sonra dusmeye basladı doktora gityigimde ise bebiş yoktu muhtemelen bagısıklık sistemin cok calışıyor ve vucudun dısarı atmış olabilir dedi bn ilacları bırakınca kanamam oldu salı test yaptıracagım. Allah tez zamanda göbuşunu ve kollarını bebiş ile doldursunnn
Canım bizim bebiş 7. haftada gelişimini durdurdu, tahminen kromozomlarda birşey vardı, her gebelikte olabilecek bir sorun, doğa ayıklıyo sorunlu gebelikleri. yoksa kesesi, yolk sacı falan vardı... Bana test onermediler, genetik anormallikleri saptasak bile tedavi edemiyoruz zaten o yüzden incelemiyoruz diyorlar, diğer sorunlar da bende yok zaten biliyoruz...
cnm bende ikizlerime hamileydim.9.haftada kontrole gittiğimiz de doktor gelişmemişler dedi.benim eşimde de kromozom fazlalığı var.bende genetik incelemeye gitmesini istemiştim doktorum gitsede 2.tedavide bize yol göstermez dedi.zaten gelişememesinin sebebini de spermin gen hücresinin bozukluğundan olduğunu söylemişti.
Hee burası yeterince uzak, buraya gelin... misafir odamız var, tuvaletlerimizde taharet musluğu var, avrupda boyle konfor bulamazsınız soyliim...
slm kizlar nasilsiniz bakem bugun gezmedeydik miamaya cok gecmis olsun canimmm sen ve bebeklerin saglikli oldunda aman diyelimmmm
merhaba kızlar bugün bebeğimin kesesini gördüm ben de
2 gün önce görememiştik üzülmüştüm
şimdi sıra kalp atışını duymada
darısı bütün isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallah.
aayyy ayyy sağ ol var ol kuzummm , ben ayarlıyım biletimi atlayıp geliyorum...size gelmişken selcanıma da uğrarım hem...
reklam da süper olmuş yanii eee bundan iyisi şamda kayısı dimi amaaa
gördük teyzesi ikizlere hamileyim darısı senin başına inşallah kalplerinide duyduk bu çarşamba yine gideceğiz kısmetse daha net duyulabilirmiş kalpleri :)
merhaba kızlar bugün bebeğimin kesesini gördüm ben de
2 gün önce görememiştik üzülmüştüm
şimdi sıra kalp atışını duymada
darısı bütün isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallh.
allah kucağına almayıda nasip etsin canım ne güzell iyi haberler moral veriyo resmen . darısı başıma inş
aa şaka değil, mutlaka beklerim, atlayın gelin, bahçede mangal yapar rakı içeriz... Sarhoş sarhoş gider tup bebek merkezinin kapısında nara atarız...
Aa şaka değil, mutlaka beklerim, atlayın gelin, bahçede mangal yapar rakı içeriz... Sarhoş sarhoş gider tup bebek merkezinin kapısında nara atarız...
Hey kızlar sızlerle bısı paylasmak ıstıyorum transfer yaptırmak ısteyen arkadaslara lutfen bırdaha transfer oldugunuzda hastanede 4 saat yatın wc bıle gıtmeyın lazımlıga yapın ben ılk ıkı denememde 2 saat yatırdılar tutmadıbu son 2 transferımde cok sukur ıkısı tuttu nacızanesoylemek ıstedımmmEki Görüntüle 690018
Hey kızlar sızlerle bısı paylasmak ıstıyorum transfer yaptırmak ısteyen arkadaslara lutfen bırdaha transfer oldugunuzda hastanede 4 saat yatın wc bıle gıtmeyın lazımlıga yapın ben ılk ıkı denememde 2 saat yatırdılar tutmadıbu son 2 transferımde cok sukur ıkısı tuttu nacızanesoylemek ıstedımmmEki Görüntüle 690018
Sagolun tezyelerı darısı basınıza ama ben prof dr ısmaıl cepnı den ve ekıbınden okadar memnunumkı hem basından sonuna kadar transferden sonra arayıp hatırını soran ekıp daha neolsun
Bi yontem okumuştum ben, embryolar transfer edilmeden genetik test yapıp kromozom bozukluğu olanları eleyebilyorlarmış ama pahalı bi yontemmiş... Doktorunuz bundan bahsetmişmiyi?