Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Cok sukur lekelenmem azaldi dun yine artmisti cok sukur bakalim kizlar bisi sorcam sizler hala tup bbek merkezindeki drmi miayne oluyorsunuz

Evet ben hala aynı doktorum ve bırakmaz inşallah beni Pazartesi sordum hayır bir aksilik çıkmadıktan sonra ben bakıcım hep dedi çok seviyorum doktorumu canım benim ya çok cici bir hanım :)

hee yokk benim doktor benden parayı aldıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadık

artık bir dahaki sefer olursa ya miacım mayacımın cici doktoru , ya puffyimin doktoru ... bulucaz bir doktor..
olmadı az dahaa çalışım ben tüpü de kendim yaparım

Kizlar pazartesi marmara univ den randevu aldim 10.15 te tahmini 12 de isim biter eve ugrarim oğluşa bi bakar çıkarım ne diyorsunuz

Kizlar pazartesi marmara univ den randevu aldim 10.15 te tahmini 12 de isim biter eve ugrarim oğluşa bi bakar çıkarım ne diyorsunuz

ne randevusu kuzum hayırdır...:44:
işin varsa sıkıştırma kendini hiç... daha müsait bir zamanda buluşuruz yani mesela perşembe eğer hala bu taraftaysan...
ama sorun değil dersen bana uyar.

söz sende miacım mayacımm

Infertikiteden randevu aldim kuzum ctesi bahceciye gidicem ya istedigi tahlilleri yaotirmak icin .Sikisacak durum yok benim.icin siz ne derseniz bana uyar bu arada bi değişiklik olmazsa haftasonuna kadar oradayim

Ha perşembe dersenizde bana uyar bir yerde kahvalti yaparız

Bana uyar :)) kuzum ablam ne der bilmiyorum .. Onunda fikri önemli nerde buluşcaz

Infertikiteden randevu aldim kuzum ctesi bahceciye gidicem ya istedigi tahlilleri yaotirmak icin .Sikisacak durum yok benim.icin siz ne derseniz bana uyar bu arada bi değişiklik olmazsa haftasonuna kadar oradayim

Ha perşembe dersenizde bana uyar bir yerde kahvalti yaparız

hımmmm:44:

yaa perşembe kahvaltı iyi fikirde daha çoooooooooooooooooookk var...
ben sizi görmek istiyorumm yaaa...

pazartesi olsun öğleden sonra olsun... saati siz belirleyinn... dediğim gibi uyarsa ikea meydan olsun ya da siz deyin..

İnşallah o güne telefonum arızadan gelir hiç meydana tek başıma gitmedim navigasyon şart

Ben oraya gitmiştim pislikler yapmadı tahlillerimi

Ben ikea meydani Biliom miacim beraber giderik tek araba saat te dedigim gibi iste heralde 2 gibi falan olur

Ben oraya gitmiştim pislikler yapmadı tahlillerimi

Nieki canim direk dr gitmedinmi ben dr a solucem bole bole die yaomazsada verdigi kagit uzerinden ben işaretlerim hahahhaha yapmadigim bise degil

tamammm
22 Nisan 2013 pazartesi
saat 14.00
ikea meydann

kuzular buluşmasıııı

tamammm
22 Nisan 2013 pazartesi
saat 14.00
ikea meydann

kuzular buluşmasıııı
Hadi hayirli ugurlu olsun topikdaslar

Kuzum kusura bakma yemek yapıyordum hemen yazamadım olur gideriz benimkiylede gitsek olur farketmez :) bilmiyorum neden yapmadıklarını ama sunu dediler tedaviyi orda olmadığım içinmiş çok saçma geldi bana

Kuzum kusura bakma yemek yapıyordum hemen yazamadım olur gideriz benimkiylede gitsek olur farketmez :) bilmiyorum neden yapmadıklarını ama sunu dediler tedaviyi orda olmadığım içinmiş çok saçma geldi bana

ne yemekk varrrr

tamam mı saat mekan tamam mı deyiverin hadeeee

Merhaba Kızlar,

Benim 10 nisanda iki tane ikinci gün embruyosu trasferim yapıldı. Daha önceden iki aşılamam var. ikiside gebelikle sonuçlandı fakat 8. hafta ve 13 haftada sonlandırıldı.Daha sonra yapılan genetikte kan pırtılaşması ve Folik asit eksikligi ile ilgili taşıyıcı oldum çıktı. Pazartesi günü itibari ile göbekten ignelere başlandı.Şimdi beni sıkan olayı söyleyiyem Ben bu gün dayanamadım idrarda test yaptım.. Sonuç negatif çıktı.. Sonra çok hafif bir ikinci bir çizgi çıktı ama yinede bilemiyorum... Şimdi kan için cesaret edemedim.. Pozitif sonuç alan arkadaşlar siz ne zaman hamile oldugunuzu ögrendiniz.. İdrarda çıktımı ?

ne yemekk varrrr

tamam mı saat mekan tamam mı deyiverin hadeeee

Abla etli kapuska istedi benimki pişirene kadar midem kalktı valla ((( hem lahana hem et kokusu yanına domatesli bulgur pilavı turşu yoğurt falan ama ben ne yiyeceğim daha henüz bilmiyorum

Yer ve saat konusunda ben tamamım ...

Ben 7 ci gün öğrendim canım hem idrarda hem kanda bence test gününü bekle ve kanını ver en doğru ve güvenilir sonuç bu kendini boşuna strese sokma ben öğrendim şükür ama ilk transfer gününden beri test yaptığım için :))))))(biraz deliğim o konuda ) negatif çıkan testlerimide pek umursamadım açıkcası ... Sen test gününü bekle bence az kalmış zaten

Son düzenleme:

valla menü de süpermiş yahuu...
afiyet olsun bakalımm...

veeee şimdii aldığımız bir haberi veriyoruz...
kızçemin bebeğinn cinsiyeti belli olmuşş... o da kızzzz

3.kızımda yoldaaaa

hadi görüşürük kaçtım bennnn

geldimm bennnn

ben eve gelene kadar forumda bi hareket olmamış yahuu... kendi kendimi alıntıladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…