Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Ablammm gözün Aydın :) kızçen için çok sevindim kaç haftalıktı abla kızçen )

Canim öncelikle tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin. Cok güzel bir duygu... ♥♥♥ bende bugun gittim dr keseyi görduk allahima cok sukur ve umarim hersey yolunda gider.. haftaya birdaha gidecem ama kalp atisi icin demedi. Kan aldilar benden de sormayi unuttum bende ... cok acele ediyorlar uffff. Benimde 30 mart da idi transferim 4 haftanin icinde dedi :) anlamadim ki neyse haftaya sorarim..
Vitamin falan yazmadi bol meyve meyve suyu ic dedi.
Seninki bisey dedi mi?

Canim haftaya kalp atisi icin cagirmislardir ama vitamin ilaci vermelerinlazim her hamile icer

Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah

canım gerçekten çok üzüldüm,, inşallah bir daha ki sefere,,,,,, hayırlısı neyse Allah hepimize onu nasip eder inşallahhhh

rabbim insallah sanada nasip eder su guzel kutlu dogum haftasindaaaaa sende buraya pozitif haberini yazacaksin bu topik bircok kisiye ugurlu geldi sanada ugur getrmesi dilegimle

Guzel haberlerini bekliyoruz kendine dikkat et bak taammı  ayrıca sabah senin msj okuduktan sonra bnmde dilime dolandı HERŞEY GUZEL OLACAKKK

canım hayırlı olsun transferin pozitif olman çok güzel maşallah
inşallah sana tutunur yavrun hayırlısıyla

Herşey güzel olacak :) sen şarkını söylemeye devam et kuzum inşallah senin ve tüm bekleyenler adına herşey güzel olur ) Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle :)

hepinize milyonlarca kez teşekkür ederim güzel desteğiniz için. çok mutlu oldumm allah hepinizin gönlündekini kucağına versin. inşş küçük bir kaçamakla girdim nete inanın aklım burda bugün ben vee miniklerimin 3 günü gün geçtikçe yüreğim heyecanlanıyor.. biliyosunuz ben ovulasyon testleri ve hamilelik testi almıştım önceden buğum 3 günü dedim bi ovulasyon testi yapıyım 2 çizgi çıktı ikinci silik tabi. ne anlama geldiğini pek bilmiyorum ama iyi bişey galiba bu .. hemşire 12 günde belli olur demiş eşime bugün 3 gün .. hergün miniklere lütfen bana sıkı sıkı tutunun tembihi yapıyorum.. anne lik olmasada ŞUAN bu 2 minik beni o kadar mutlu ediyo ki anlatamamm .. onları hiç bırakmak istemiyorum .. ve dua ediyorum .. inşş her şey güzel olacak

canım cevabını görünce sormadan edemedim sende mi hem ovulasyon hemde gebelik testi yaptın. ben 3 günüm ovulasyon testi yaptım 2çizği çıktı silik 2 ci tabi. gebelik testini yapmadım çok erken diye 3 gün sonuçta. 5 de yapacem allah izin verirse. ben şunu merak ettim. ovulasyon testi neyi gösteriyo 2çizgiyi görünce tabi seviniyo insan hersey yolunda heralde dedim ama sen biliyormusun bu konuda bir bilgi .

Kuzum İnan bu ovulasyon testini ben hiç bilmiyorum ama duyduğum yumurtlamayı gösteriyormuş o ne için yapılıyor İnan bilmiyorum ben normal gebelik testi almıştım onunla yaptım idrar damlatılan :)) İnan bilgim olsa söylerdim yarın cevaplarlar ama heyecan yapma sen sakin ol

canım sana ben yardımcı olayım.öncelikle transferin hayırlı olur inş sıkı sıkı tutunurlar miniklerin .biliyorsun ovulasyon testini ben yapıyordum.ilk 2 günde yaptın mı test canım daha iyi degerlendirmek için soruyorum normalde de insan vücudunda lh hormonu az bişey salgılanırmış ama bu lh hormonu yumurtlama dönemlerinde dahada artıyor ve hamilelik oluştuğu zamanda hcg den daha çabuk idrarda artıyor...gün geçtikçe koyulaşması lazım ama baya bi koyu olacak canım.bide çatlatma ignesi olduysan gebelik testlerini etkiliyormuş ya ovulasyonuda etkileyebilir tam olarak bilmiyorum çünkü benim donmuştu.ben 2.3.gün yaptım yoktu 4.günden sonra çıkıp koyulaşmaya başladı önceki sayfalarda koymuştum canım resmini gerçi benimkinin sonu kötü bitti ama umarım sen güzel haberler verirsin...seni takipte olcam canım ....

Ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler emin ol onlarda seni bırakmak istemiyorlar annesi ve şuan içerde kazı çalışması yapıyorlar tutunabilecekleri totolarını koyabilecekleri rahat yeri arıyorlar :) inşallah herşey çok güzel olur kuzum Rabbim şu mübarek cuma gecesinde isteyen herkesin dualarını kabul etsin

yaa kızlar insana bagımlılık yapıyosunuz valla benim bitti işim hala girip ne var ne yok diye bakıyorum meraktan alışkanlık oldu heee bu arada topiği baştan okuma fırsatım hiç olmamıştı 1.sayfadan başladım okumaya ne günler ne heyecanlar geçmiş kimi mutlu haber kimi kötü haber kimi sevinmiş kimi üzülmüş sonra kendi transferimden sonraki günlere geldim heyecanla okudum sanki hiç o günleri yaşamamışım unutmuşum gibi heyecanla okudum tabi beni sonu yine kötü etkiledi ama sanki günlük tutulmuş gibi başka hiç biyerde o günlerime dair bir iz yok okurken sanki aradan yıllar geçmiş ben hiç o günleri yaşamamış gibiyim bazen kendimden korkuyorum yıkımlardan o kadar çabuk toparlanıyorum ki bazen kendime bile şaşıyorum bur da isyanları yazarken ertesi gün bi kalkmışım bende hiç bişey yok dimdik ayaktayım gözümden bir damla gözyaşı gelmiyor canım hala çok acıyor ama tamamen dışım farklı görünüyor kıslarrr noluyor bana sıyırıyormuyum yoksa :))

Canım benim ya ne güzel anlatmışsın :) bu aslında senin için çok güzel hemen yıkılmaman üzülmemin çok güzel ama lütfen büyük konuşma herşey bitti falan diye ne zaman ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz .. Ne güzel işte sende bağımlılık yapmışız sende bırakma bizi ve Rabb'imden ümidini kesme biliyorum sende anneliği tadıcaksın.. Şu mübarek cuma gecesinde Rabbim senide görsün kucağını bebişlerle doldursun tez zamanda inşallah

anladım canım çok sagol. gebelik testi için çok erken bugün 4 gün yarın yapayım diyorum 5 gün yani belki bi mucize çıkar ..
senin durum nasıl çok giremediğim için öncesinede bakamadım kusura bakma aynı gündü doktor işimiz.
ne oldu gördün mü keseciği

evet canım hiç sorma açıkçası senden gördüm takip ettim yhaa kokuyorum o yüzden ovulasyona pek inanmıyorum. çünkü ben sana hamile gözüyle baktım hep. nasip kısmet tabiki allahın takdiri.benim kilerde buz bebişleri yani dondurulmuşla transfer edildi. ilk 2 gün ovulasyon testi yapmadım önceden aldığım için testleri aman para verdim yapayım bari diye yaptım 3 gün de 2 çizgi çıktı silikti hergün yapacam artıkın çünkü test bol bol var. ben hamilelik testini daha çok dikkate alcem inşş o da beni üzmez.senin silik çizgiler gibi çıktı 2 incisi. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşş. çok sagol canım yardımın için. inş herşey gönlünce olur.

canım ilk öğrendiğinde olumsuzu dünya durdu sanıyosun aglıyosun sızlıyosun ama allah sabrını veriyo .. inş mutluluğunuda görürüz. şunuda söyleyim bendede aman aman bi heyecan yok mutluyum sonucu bekliyorum ama dugularım karışık inan.olumlu düşünüyorum sonra seviniyorum sonra olumsuzu düşünüyorum çok sevinme diyorum sonrası daha kötü olur diyorum.karışık yani.
anlıyorum seni .inş güzellikler bulacak bizi

Kızlar selam,

Dün ikinci düşük ilacınıda kullandım, gene kanama yok, hatta vücudum iyice alıştı ilaca heralde yan etki bile yaşamıyorum... Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum. Ogleden sonra doktoru arıycam düşük gerçekleşmedi diye, bakalım ne diyecek...

Bi değişiklik yok canım, bekliyoruz, bizim bünyeye hollanda ilaçları olmuyo heralde, ilaçlara bağışıklımız mı vardır nedir...

alla alla bende saskinlik icindeyim. cok beklemeden ara bencede doktorunu canim. iyi olduguna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…