Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim ilk once adet olacskmissin gibi davranma ben ilk kizimda adet olacagim sanip hungur hungur aglamistim ama cok sukur hamileydim suan kizimdan kalan yumurtalarla ins yine hamileyim akinti adet agrisi vardi ve hala var stres yapma ins pozitif haberini alirsin canim
idrar testi yapsam cıkarmı :KK66: baska belırtı oluyormu canımmmm :KK66: bu beım ılk tup beek denemem emrıyon orta kalıte dedı doktor ne demek ıstedı bılıyormusunnn? bırde kanun cıkmıs tek emrıyo koyuyorlar bırde yasımdan dolayı 25yasındayım tek emrıyo koydular

turşu yemiyosun ondan senin bu sinirin anladım ben..
sinir yapma kocaya , cık cık ... as bi sakinn... derin derimn nefes al bakimm... bi daha ... bi daha...:KK15:
şimdiiii :KK3:
ovalansın göbüşler , stresslendi mutlu olsun bebişler:21:

Maşallah Subhanallah canımmm:nazar:

Sonuna kadar böyle güzellikler mutluluklar nasip etsin Rabbim:KK16:

Ovaladım ablam :) sinirleri geçmiş :) abla oda iyi değilim diyorum onu getir bunu götür deyip duruyor sinirleniyorum yiyorum karşıma geçip gülüyor ya :KK43: o zaman daha çok sinirleniyorum işte

Ovaladım ablam :) sinirleri geçmiş :) abla oda iyi değilim diyorum onu getir bunu götür deyip duruyor sinirleniyorum yiyorum karşıma geçip gülüyor ya :KK43: o zaman daha çok sinirleniyorum işte

ben transferden bir kaç gün sonra biraz ayaklanınca , kocamcım habire benden bir şeyler isteyip durmuştu...:KK52:
o zaman hamile olan kızım da bizdeydi... dedim ki kocamcım hayırdır çenen hiç durmuyor habire bir şeyler isteyip duruyorsun..:KK51:

kızçem ne dedi biliyor musun , senin evde dolanmanı özlemiş , ona bir şeyler getirmeni özlemiş dedi...:KK16:

ben de sana diyorum şimdi kuzumm...:KK19:özlemiştir...:KK16:
pıtı pıtı evde dolanmanı , belki elinde bir tabak tatlı yada bier bardak meyve suyu ile " kocamcımmm ister misin " demeni...:KK49:

sinir minir yok... dellendirme miinaklarımın nenesiniii :KK37::KK19:

ben transferden bir kaç gün sonra biraz ayaklanınca , kocamcım habire benden bir şeyler isteyip durmuştu...:KK52:
o zaman hamile olan kızım da bizdeydi... dedim ki kocamcım hayırdır çenen hiç durmuyor habire bir şeyler isteyip duruyorsun..:KK51:

kızçem ne dedi biliyor musun , senin evde dolanmanı özlemiş , ona bir şeyler getirmeni özlemiş dedi...:KK16:

ben de sana diyorum şimdi kuzumm...:KK19:özlemiştir...:KK16:
pıtı pıtı evde dolanmanı , belki elinde bir tabak tatlı yada bier bardak meyve suyu ile " kocamcımmm ister misin " demeni...:KK49:

sinir minir yok... dellendirme miinaklarımın nenesiniii :KK37::KK19:

Tamam tamam sustuk :))) biz en iyisi uyuyor numarası yapalım baba geldikten sonra :)) hehehe valla ama abla elim ayağım kalkmıyor o kadar halsizim ki :KK43:sürekli yatmak uyumak istiyorum :KK43:

Eki Görüntüle 687957

Bak torunların nasılda yatıyorlar :)))
Yerim onlariiii kuzularrr maşallah subhanallah
hafta içi sen damla , ben de damlıyım , mirandoşum da damlasınnn:KK9:

damlaya damlaya göl olalımmmm:KK52::KK1:
Damlayin Damlayin Geliyorummmmm
Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah
Canim rabbim hayirlisini nasip etsin agrisiz acisiz sonlansin inşallah bir dahaki sefere cift gelsinler
Mirandam bi görsünde yazdıklarımızı bakarız duruma göre yada akşama araşırız bakarız...:KK19:
Hadi ayarlayın nnnn gunu
hayırlı akşamlar kızlar
bugün keseyi görmek için gittim değerim de 2300 lerdeydi ama kese görünmedi
sizce daha erken mi görünmesi için ya da benim gibi böyle olup sonradan
birkaç gün sonra falan keseyi gören oldu mu?
Canim.bunu dr una sorsan daha iyi edersin
12.gün kan tahlil sonucum 765,16 değerim çok güzel değilmi arkadaşlar ve inş. hep artar çok mutluyum bir tuhafım değerler kese kalp inşallah bana da herşey nasıp olur Rabbim
dr. aradım 15 gün sonra kese görmeye gideceğim Rabbım tedavi sürecinde olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin

Cok sevindim tebrik ederim allah daim etsin

Canim rabbim hayirlisini nasip etsin agrisiz acisiz sonlansin inşallah bir dahaki sefere cift gelsinler

Hadi ayarlayın nnnn gunu

Evet hadi ayarlayalım :)

Hadi ayarlayın nnnn gunu

aaaa o ıkı tane sıyah noktalar bebısmı ıkızmııı :KK66: benım bebıste duruyormusur acaba karnımdaaa ;(

Hadi ayarlayın nnnn gunu

kuzumm hoşgeldinn:KK19:

ne kadar kalacaksın bi desen sen ?:44:

bence hafta içi dedik ya pazartesi olsun mesela... az gün var pazartesiye , çokk beklemeyelim yahuu.. :KK16:
ama başka gün de derseniz olur... siz anlaşın bakim bi miacım mayacımla... sona ben de annaşim sizinle:KK19:

kuzumm hoşgeldinn:KK19:

ne kadar kalacaksın bi desen sen ?:44:

bence hafta içi dedik ya pazartesi olsun mesela... az gün var pazartesiye , çokk beklemeyelim yahuu.. :KK16:
ama başka gün de derseniz olur... siz anlaşın bakim bi miacım mayacımla... sona ben de annaşim sizinle:KK19:

Evet mirandoşum söylesin nasıl yapalım bizde ona göre ayarlayalım kendimizi :) Pazartesi olabilir benim için salı olmaz resmi tatil :))) malum 23 Nisan :) çarşambada doktor kontrolümüz var :)

Evet mirandoşum söylesin nasıl yapalım bizde ona göre ayarlayalım kendimizi :) Pazartesi olabilir benim için salı olmaz resmi tatil :))) malum 23 Nisan :) çarşambada doktor kontrolümüz var :)

evett pazartesi olur , salı resmi tatilmiş ( benim bayramım:KK12:) , çarşamba torunlarım kontrolü varmış..:KK16:

pazartesi diyenler :KK3:

Cok sukur lekelenmem azaldi dun yine artmisti cok sukur bakalim kizlar bisi sorcam sizler hala tup bbek merkezindeki drmi miayne oluyorsunuz

Cok sukur lekelenmem azaldi dun yine artmisti cok sukur bakalim kizlar bisi sorcam sizler hala tup bbek merkezindeki drmi miayne oluyorsunuz

Evet ben hala aynı doktorum ve bırakmaz inşallah beni Pazartesi sordum hayır bir aksilik çıkmadıktan sonra ben bakıcım hep dedi çok seviyorum doktorumu canım benim ya çok cici bir hanım :)

X