Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

idrar testi yapsam cıkarmı baska belırtı oluyormu canımmmm bu beım ılk tup beek denemem emrıyon orta kalıte dedı doktor ne demek ıstedı bılıyormusunnn? bırde kanun cıkmıs tek emrıyo koyuyorlar bırde yasımdan dolayı 25yasındayım tek emrıyo koydular

Ovaladım ablam :) sinirleri geçmiş :) abla oda iyi değilim diyorum onu getir bunu götür deyip duruyor sinirleniyorum yiyorum karşıma geçip gülüyor ya o zaman daha çok sinirleniyorum işte

Ovaladım ablam :) sinirleri geçmiş :) abla oda iyi değilim diyorum onu getir bunu götür deyip duruyor sinirleniyorum yiyorum karşıma geçip gülüyor ya o zaman daha çok sinirleniyorum işte

ben transferden bir kaç gün sonra biraz ayaklanınca , kocamcım habire benden bir şeyler isteyip durmuştu...
o zaman hamile olan kızım da bizdeydi... dedim ki kocamcım hayırdır çenen hiç durmuyor habire bir şeyler isteyip duruyorsun..

kızçem ne dedi biliyor musun , senin evde dolanmanı özlemiş , ona bir şeyler getirmeni özlemiş dedi...

ben de sana diyorum şimdi kuzumm...özlemiştir...
pıtı pıtı evde dolanmanı , belki elinde bir tabak tatlı yada bier bardak meyve suyu ile " kocamcımmm ister misin " demeni...

sinir minir yok... dellendirme miinaklarımın nenesiniii

Tamam tamam sustuk :))) biz en iyisi uyuyor numarası yapalım baba geldikten sonra :)) hehehe valla ama abla elim ayağım kalkmıyor o kadar halsizim ki sürekli yatmak uyumak istiyorum

Eki Görüntüle 687957

Bak torunların nasılda yatıyorlar :)))
Yerim onlariiii kuzularrr maşallah subhanallah
hafta içi sen damla , ben de damlıyım , mirandoşum da damlasınnn

damlaya damlaya göl olalımmmm
Damlayin Damlayin Geliyorummmmm
Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah
Canim rabbim hayirlisini nasip etsin agrisiz acisiz sonlansin inşallah bir dahaki sefere cift gelsinler
Mirandam bi görsünde yazdıklarımızı bakarız duruma göre yada akşama araşırız bakarız...
Hadi ayarlayın nnnn gunu
Canim.bunu dr una sorsan daha iyi edersin

Cok sevindim tebrik ederim allah daim etsin

Evet hadi ayarlayalım :)

aaaa o ıkı tane sıyah noktalar bebısmı ıkızmııı benım bebıste duruyormusur acaba karnımdaaa ;(

Yerim onlariiii kuzularrr maşallah subhanallah

Damlayin Damlayin Geliyorummmmm

Hadi ayarlayın nnnn gunu

kuzumm hoşgeldinn

ne kadar kalacaksın bi desen sen ?:44:

bence hafta içi dedik ya pazartesi olsun mesela... az gün var pazartesiye , çokk beklemeyelim yahuu..
ama başka gün de derseniz olur... siz anlaşın bakim bi miacım mayacımla... sona ben de annaşim sizinle

Evet mirandoşum söylesin nasıl yapalım bizde ona göre ayarlayalım kendimizi :) Pazartesi olabilir benim için salı olmaz resmi tatil :))) malum 23 Nisan :) çarşambada doktor kontrolümüz var :)

Evet mirandoşum söylesin nasıl yapalım bizde ona göre ayarlayalım kendimizi :) Pazartesi olabilir benim için salı olmaz resmi tatil :))) malum 23 Nisan :) çarşambada doktor kontrolümüz var :)

evett pazartesi olur , salı resmi tatilmiş ( benim bayramım) , çarşamba torunlarım kontrolü varmış..

pazartesi diyenler

Cok sukur lekelenmem azaldi dun yine artmisti cok sukur bakalim kizlar bisi sorcam sizler hala tup bbek merkezindeki drmi miayne oluyorsunuz

Cok sukur lekelenmem azaldi dun yine artmisti cok sukur bakalim kizlar bisi sorcam sizler hala tup bbek merkezindeki drmi miayne oluyorsunuz

Evet ben hala aynı doktorum ve bırakmaz inşallah beni Pazartesi sordum hayır bir aksilik çıkmadıktan sonra ben bakıcım hep dedi çok seviyorum doktorumu canım benim ya çok cici bir hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…