merhaba ;
benim bugun transferimin 6.gunu cok sıddetli bir adet sancısı goguslerımde hamlamıs ıclerı mosmormus gıbı agrıyor koskocamanlar acıorlar arada kasıklarda agrı , bugunde bas agrısı ne oluyor bana anlamadım :)
tecrube sahıplerı bu belırtıler neyın nesı acaba bılen varmı ?
adet mı olacaım yoksa gecen ay 24martta regl olmustum 22nısan test gunummmzaman gecmıyorr
guzel bırseyler duymaya cok ıhtıyacım var heraldee
hayırlı akşamlar kızlar
bugün keseyi görmek için gittim değerim de 2300 lerdeydi ama kese görünmedi
sizce daha erken mi görünmesi için ya da benim gibi böyle olup sonradan
birkaç gün sonra falan keseyi gören oldu mu?
merhaba ;
benim bugun transferimin 6.gunu cok sıddetli bir adet sancısı goguslerımde hamlamıs ıclerı mosmormus gıbı agrıyor koskocamanlar acıorlar arada kasıklarda agrı , bugunde bas agrısı ne oluyor bana anlamadım :)
tecrube sahıplerı bu belırtıler neyın nesı acaba bılen varmı ?
adet mı olacaım yoksa gecen ay 24martta regl olmustum 22nısan test gunummmzaman gecmıyorr
guzel bırseyler duymaya cok ıhtıyacım var heraldee
Canim ben cok sukur keseyi gordum kalp atis haftaya 14 aralik sat dogum gozukuyor senin transfer nezamandi
güzel haberlerin belirtisidir inşallah arkadaşım.......umutlandırmak istemem ama genelde bu belirtiler hamişlih belirtisi....sabır az kalmış canım...
güzel haberlerin belirtisidir inşallah arkadaşım.......umutlandırmak istemem ama genelde bu belirtiler hamişlih belirtisi....sabır az kalmış canım...
Canim ilk once adet olacskmissin gibi davranma ben ilk kizimda adet olacagim sanip hungur hungur aglamistim ama cok sukur hamileydim suan kizimdan kalan yumurtalarla ins yine hamileyim akinti adet agrisi vardi ve hala var stres yapma ins pozitif haberini alirsin canimpekı bugun de akıntı basladı normalmı ama tam adet olucakmısım gıbıben capada yaptırdım tup bebek sızlere yapılan acıklamalar orda bana yapılmadı cok muhatap yok soru aklına gelırde sorarsan cevaplıyorlar...
Günaydın herkeşlere :) nasılsınız bakalım bugün :)
Gunaydin canim ama uykum var kizim ) da kaldirdi gozlerim kapaniyor yatacam galibaaaaaa sen nasilsjn
Günaydın herkeşlere :) nasılsınız bakalım bugün :)
kuzumm tünaydınn tünaydınn , ne günaydınııı
ben iyiyimm siz nasılsınız ailecek bakimmmm
12.gün kan tahlil sonucum 765,16 değerim çok güzel değilmi arkadaşlar ve inş. hep artar çok mutluyum bir tuhafım değerler kese kalp inşallah bana da herşey nasıp olur Rabbim
dr. aradım 15 gün sonra kese görmeye gideceğim Rabbım tedavi sürecinde olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin
Oyyyyyy yerim onun kesesini ben maşallah size :) çok mutlu oldum kuzum :) İnan varya çok güzel bir haber :))) oyyyy oyyy turşumu isterim o zaman :))) tatlı yerine turşu yolla :))) canım benim ya Rabbim devamınıda getirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına :))
Oyyyyyy yerim onun kesesini ben maşallah size :) çok mutlu oldum kuzum :) İnan varya çok güzel bir haber :))) oyyyy oyyy turşumu isterim o zaman :))) tatlı yerine turşu yolla :))) canım benim ya Rabbim devamınıda getirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına :))
12.gün kan tahlil sonucum 765,16 değerim çok güzel değilmi arkadaşlar ve inş. hep artar çok mutluyum bir tuhafım değerler kese kalp inşallah bana da herşey nasıp olur Rabbim
dr. aradım 15 gün sonra kese görmeye gideceğim Rabbım tedavi sürecinde olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin
Sağol bitanemmmm turşunun lafımı olur :)))) miyacım mutluyum bir tuhafım değişik birşey yıllar sonra nebilim Rabbim kucağıma alıp koklamayı sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsn
hepimize inş.
turşu yemiyosun ondan senin bu sinirin anladım ben..
sinir yapma kocaya , cık cık ... as bi sakinn... derin derimn nefes al bakimm... bi daha ... bi daha...
şimdiiii
ovalansın göbüşler , stresslendi mutlu olsun bebişler
Maşallah Subhanallah canımmm
Sonuna kadar böyle güzellikler mutluluklar nasip etsin Rabbim