Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hayırlı akşamlar kızlar
bugün keseyi görmek için gittim değerim de 2300 lerdeydi ama kese görünmedi
sizce daha erken mi görünmesi için ya da benim gibi böyle olup sonradan
birkaç gün sonra falan keseyi gören oldu mu?

güzel haberlerin belirtisidir inşallah arkadaşım.......umutlandırmak istemem ama genelde bu belirtiler hamişlih belirtisi....sabır az kalmış canım...

Merhaba bir ara baska doktora gittigimde 1500 seviyesinde iken alttan 2500 seviyelerinde ise karından kontrol edildiginde görulecegini söylemişti ne kadar dogrudur bilemem kendi doktoruma sormamıştım. İçini ferah tut insallah birsonraki kontrolunde guzel haberler alır ve için rahatlar

Canım inşallah güzel haberler verirsin bizdede oldu anlattığın şeyler :) umarımki aynı belirtilerdir ve hamiş haberini verirsin bize :)

güzel haberlerin belirtisidir inşallah arkadaşım.......umutlandırmak istemem ama genelde bu belirtiler hamişlih belirtisi....sabır az kalmış canım...

pekı bugun de akıntı basladı normalmı ama tam adet olucakmısım gıbı ben capada yaptırdım tup bebek sızlere yapılan acıklamalar orda bana yapılmadı cok muhatap yok soru aklına gelırde sorarsan cevaplıyorlar...

arzu merhaba ,

sen hamılemısınn? ben cok korkuyorummm heran adet olcakmısım gıbııı bır hıc ve agrıııı ;(

Canim ilk once adet olacskmissin gibi davranma ben ilk kizimda adet olacagim sanip hungur hungur aglamistim ama cok sukur hamileydim suan kizimdan kalan yumurtalarla ins yine hamileyim akinti adet agrisi vardi ve hala var stres yapma ins pozitif haberini alirsin canim

Gunaydin canim ama uykum var kizim ) da kaldirdi gozlerim kapaniyor yatacam galibaaaaaa sen nasilsjn

İyiyim canım ya yeni kalktım ve benimde hala uykum var :)) şiştim uyumaktan artık :) sende yat dinlen kuzum bebişin büyüsün haftaya kocaman olsun inşallah :)

kuzumm tünaydınn tünaydınn , ne günaydınııı

ben iyiyimm siz nasılsınız ailecek bakimmmm

İyiyiz ablam ama bu ruh hâli beni öldürüyor dün eşimi evden kovdum :))) git ananın evine diye oda tamam giderim sen rahat edeceksen diyor ( çok berbat ya herşeye sinir oluyorum artık niye böyle oldum ben

12.gün kan tahlil sonucum 765,16 değerim çok güzel değilmi arkadaşlar ve inş. hep artar çok mutluyum bir tuhafım değerler kese kalp inşallah bana da herşey nasıp olur Rabbim
dr. aradım 15 gün sonra kese görmeye gideceğim Rabbım tedavi sürecinde olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin

Oyyyyyy yerim onun kesesini ben maşallah size :) çok mutlu oldum kuzum :) İnan varya çok güzel bir haber :))) oyyyy oyyy turşumu isterim o zaman :))) tatlı yerine turşu yolla :))) canım benim ya Rabbim devamınıda getirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına :))

Sağol bitanemmmm turşunun lafımı olur :)))) miyacım mutluyum bir tuhafım değişik birşey yıllar sonra nebilim Rabbim kucağıma alıp koklamayı sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsn
hepimize inş.

turşu yemiyosun ondan senin bu sinirin anladım ben..
sinir yapma kocaya , cık cık ... as bi sakinn... derin derimn nefes al bakimm... bi daha ... bi daha...
şimdiiii
ovalansın göbüşler , stresslendi mutlu olsun bebişler

Maşallah Subhanallah canımmm

Sonuna kadar böyle güzellikler mutluluklar nasip etsin Rabbim

Sağol bitanemmmm turşunun lafımı olur :)))) miyacım mutluyum bir tuhafım değişik birşey yıllar sonra nebilim Rabbim kucağıma alıp koklamayı sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsn
hepimize inş.

Eder canım merak etme inşallah bide keseyi görün birde kalp atışları tamamdır bu iş Allah'ın izniyle :) mutlu olunmazmı kuzum ya yıllarca beklemişsin çok sevindim İnan senin adına

Sağol breezey Bir bidon turşu yaptırayım anneme burda herkes faydalansııınnnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…