Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah
Gercekten cok uzuldum ama bak en azından hamile kalabildigini gördun doktor birsey dedimi? Aynı şey bnde de oldu 15 gune kadar degerler iyi sonra dusmeye basladı doktora gityigimde ise bebiş yoktu muhtemelen bagısıklık sistemin cok calışıyor ve vucudun dısarı atmış olabilir dedi bn ilacları bırakınca kanamam oldu salı test yaptıracagım. Allah tez zamanda göbuşunu ve kollarını bebiş ile doldursunnn

nerdesinizzzzzzzz :KK3:

Miacım mayacımmmm
Mirandam kuzummmm
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm

sabriyaaaa
oooo piti pitiiiiiii

elfjee
elifinie
neteremmmm
Lisaaaaaa

başka kim demediysem onlarrrrr

kestane kebap , acele cevap:KK51::KK1:

oooo çok geç kalmışım ben. bissürü muhabbeti kaçırmışım. elekçi gibi gezdim ben sabahtan beri biraz toparladım sanırım öksürük olayında. 2 hafta daha izin kopardım ya iş yerinden gezerim artık bol bol. kendime 40 beden pantolon aldım, 2 tane bol thsirt aldım. paraları harcadım haracadım geldim:KK1:

bende tüp bebek tedavisine başladım. daha başlangıç benimkisi ama korkularımda var. psikatriyede gittim bu çocuk olayı beni epey bi sarsmaya başladı. kendimi şöyle ifade ediyim. 2,5 yıllık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım 1,5yıldır düzenli ilişki ve 5 kez klomen hap 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum fakat sonuç negatif eşimdede bendede bir sıkıntı yok allahıma binlerce şükür fakat rabbim nasip etmiyor. aşılamaya geçmek istemedim hem sancılı olduğundan hemde tutma olasılığı çok düşük olduğundan. şimdi tüp bebek tedavisine başladım iğne verdi doktorum günde 200 ml. cumartesi günü kontrole çağırıcak. aslında benim internetten ve bebek gibi sitelerden uzak durmam gerektiğini söyledi araştırma yapma başka işlerle uğraş dedi. bunun bilinceyim fakat bilinçaltımı yenemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok sıkıcı kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim ben çalışıyorum transfer işleminden sonra çoğu araştırmalarıma göre 3 gün yatıp dinlenmen gerektiği öneriliyor. benim transfer işlemimde aöf sınav tarihine gelicek diye endişe ettim doktoruma söyledim hayır aksine hareket etmelisin dedi. ağır iş yapmıyacaksın hastalarına yürüyüş tavsiye ediyormuş. yatmak değil. kafam öyle karışıkki

bende internete bualşmayım diyodum ama iyiki bulaşmışım burda bissürü insan tanıdım ki benimle aynı şeyleri yaşayan. etrafındaki hiç kimse seni anlamazken inan burda anlaşılmak sorularına yanıt bulmak , güzel haberleri almak insanı çok mutlu ediyor. bende 3-4 gün yemek, wc ve iğne harici pek kalkmadım ama evde olsaydım onu bile yapmazdım eminim ki. kayınvalidem baktı o günlerde.sonrasında da biraz keyifçi davrandım pek hareket etmedim kilo olarak geri döndü tabi...inşallah her şey yolunda gider ve seninde güzel haberlerini alırız.

Eki Görüntüle 687957

Bak torunların nasılda yatıyorlar :)))

yerim ben onların asaletini... öperim totolarını :KK16::KK16::KK16::KK16: maşallahh

kizlar ben bugün bebegimin kalp atislarini duydumm. boyu 3 mm ama kalpi pit pit atiyor.
öyle güzel bir duyguymuski.. yasamayan anlayamazmis sahiden rabbim her isteyene nasip etsin

en büyük mutluluk bu olmalı...bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum. doktorum taaaaa 25 nisan için gün verdi. pozitif sonucun üzerinden 14 gün geçmiş olacak böylelikle.

Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah

diyecek, yazacak kelime bulamıyorum canım.... allah sabır versin....

oooo çok geç kalmışım ben. bissürü muhabbeti kaçırmışım. elekçi gibi gezdim ben sabahtan beri biraz toparladım sanırım öksürük olayında. 2 hafta daha izin kopardım ya iş yerinden gezerim artık bol bol. kendime 40 beden pantolon aldım, 2 tane bol thsirt aldım. paraları harcadım haracadım geldim:KK1:

bende internete bualşmayım diyodum ama iyiki bulaşmışım burda bissürü insan tanıdım ki benimle aynı şeyleri yaşayan. etrafındaki hiç kimse seni anlamazken inan burda anlaşılmak sorularına yanıt bulmak , güzel haberleri almak insanı çok mutlu ediyor. bende 3-4 gün yemek, wc ve iğne harici pek kalkmadım ama evde olsaydım onu bile yapmazdım eminim ki. kayınvalidem baktı o günlerde.sonrasında da biraz keyifçi davrandım pek hareket etmedim kilo olarak geri döndü tabi...inşallah her şey yolunda gider ve seninde güzel haberlerini alırız.

yerim ben onların asaletini... öperim totolarını :KK16::KK16::KK16::KK16: maşallahh

en büyük mutluluk bu olmalı...bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum. doktorum taaaaa 25 nisan için gün verdi. pozitif sonucun üzerinden 14 gün geçmiş olacak böylelikle.

diyecek, yazacak kelime bulamıyorum canım.... allah sabır versin....

Canım benim ya çok saolasın ın şimdiden 3 tane resimleri old insan o kadar çok heves ediyorl ki anlatamam bazıları görmemişin oğlu olmuş ....... Desede ben çok heyecanlıyım ve bunu herkesle paylaşmak istiyorum şimdiki hallerinden doğdukları zamana kadar herşeyi sevdiğim insanlarla paylaşmak hoşuma gidiyor :)

Son düzenleme:
Canım benim ya çok saolasın ın şimdiden 3 tane resimleri old insan o kadar çok heves ediyorl ki anlatamam bazıları görmemişin oğlu olmuş ....... Desede ben çok heyecanlıyım ve bunu herkesle paylaşmak istiyorum şimdiki hallerinden doğdukları zamana kadar herşeyi sevdiğim insanlarla paylaşmak hoşuma gidiyor :)

paylaşıcan tabiii...ben nenesi olarak nasıl görücem yoksaa...:KK53::KK51:
amannn kim ne derse desinnn kuzummm... nolmuşş görmemişikkk nolmuşşş:21::21::21:

sizden ricam var tüpçülerin gücü adına yardımınız lazım bize...
yemek yarışmasında oy lazım ve oy istiyorum sizden...

yemek adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

oylama sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
hadi kızlar göreyim sizi:KK16::KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

duyduk gördükk yaaa , bir daha duyamıyoz göremiyoz bu yüzdennn...:KK51::nazar:

hem tüpçü deme yaaa... topikdaş de , topikcan de tüpçü demee...:KK37::KK1:

paylaşıcan tabiii...ben nenesi olarak nasıl görücem yoksaa...:KK53::KK51:
amannn kim ne derse desinnn kuzummm... nolmuşş görmemişikkk nolmuşşş:21::21::21:

He valla görmedik o yüzden her bişeyini paylaşıyok biz :))) kimse laf etmesin ağalar gelir valla sizi dövmeye ona göre heeeee :))

He valla görmedik o yüzden her bişeyini paylaşıyok biz :))) kimse laf etmesin ağalar gelir valla sizi dövmeye ona göre heeeee :))

Haklısın valla ben ona dikkat etmemiştim :)) oyu da geri alamıyok sanırsam :))) dışlanmış gibi hissettim kendimi :)

dağıtırız valla minnak torunlarımla :KK20::KK22:

oyu geri almak olmuyordur belki ama bu mesajı okursa yeter zaten kuzum:KK19:

kii yemek sahibine de sorsak kendisine tüpçü denilmesinden hoşlanmaz bence...:44:

ne yanii bu çocuk size benzemiyo , nerden aldınız derlerse tüpçüden mi diycez...:KK1::KK37:
cık cık cık yaaa...tüpçüymüşş... pehhhh:KK20:

biz şimdik kaynımgillere :KK1: oturmaya gidiyos, merak etmeyin sakın...dönüşte görüşürükk:KK3:
öpüyoommmmmmm:KK54:

Kizlar ben dusuk ilacini aldim, sancilar basladi, kanama yok henuz, ama ben boyle agri gormedim. simdi ceap yazamiyom size, kendimi iyi hsseder hissetmez aranizadonucem. hepinizi tek tek opuyorum.

Kizlar ben dusuk ilacini aldim, sancilar basladi, kanama yok henuz, ama ben boyle agri gormedim. simdi ceap yazamiyom size, kendimi iyi hsseder hissetmez aranizadonucem. hepinizi tek tek opuyorum.

Kuzum çok dikkat et kendine panik yapma sakın

merhaba ;

benim bugun transferimin 6.gunu cok sıddetli bir adet sancısı goguslerımde hamlamıs ıclerı mosmormus gıbı agrıyor koskocamanlar acıorlar arada kasıklarda agrı , bugunde bas agrısı ne oluyor bana anlamadım :)

tecrube sahıplerı bu belırtıler neyın nesı acaba bılen varmı ?

adet mı olacaım yoksa gecen ay 24martta regl olmustum 22nısan test gunummm :KK43: zaman gecmıyorr

guzel bırseyler duymaya cok ıhtıyacım var heraldee:emir_bebek:

X