Canımm kendini bu kadar yiyip bitirme lütfen...
Dr. Google sor , o her şeyin cevabını herkesten daha iyi ve daha hızlı verir...
ya da basit bir mantık yürüt , o da şöyle : biz bu progestanları , bebişlerimizin bize daha iyi tutunması için kullanmıyor muyuz ve kimi gebeliklerde bu 12. haftaya kadar kullanılıyor.
bu ilaç eğer gebelik hormonu salgılıyorsa , sence doktorlar bunu söylemez mi ? Çünkü senin dediğin gibiyse durum , kimse 12. haftaya kadar gebelikle ilgili sağlıklı bir sonuç alamaz...
Hadi bi düşün bakalımmm ve kendini bu kadar harap etme lütfennn
Kizlarrr sabah yine lekelenmem devam ediyor bakalim 2 tane progestan hap ictim ins kesilir cumaya kadar bana rahat yok
inşallah canım, tüm bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuca en kısa zamanda ulaşsın.... sen de anlat bebişleri okudukça bana moral oluyor,,,,,, zaten sık sık giriyorummmm,,, birkaç topicte yazışıyorum, sizleri de kaydettim unutturmam ve unutmam öptüm seni ve minnaklarını
=ALISALIS;29897598]afiyet olsun şekerim,,, vallahi sanki benim kederimden içermiş gibi oldu........ yarasın tatlımmmmmmm
kuzum iyisin dimibizi terketme sakın
olur mu canım, buralardayım,,,, arkanızdan yetişeceğim Allahın izniyle.......
afiyet olsun ablam bir yudumda benim yerime çek offff şimdi buz gibi bir bira olcaktıkioy oy oy neyse ben sustum akıllım bir kız olayım yeniden tuba mesaj attı bugün biraz konuştuk abla iyiymiş allaha şükürki ya :) annesi olması ne güzel bakıyor minnamıza keşke benimde bir annem olaydı yanımda
tabikide alıcaksınız ablam hep dua ediyorum size yemin ederim bak :) hamişlerin duası kabul olurmuş ya :) bazen kaçırdığım yazılar oluyor kusura bakmayın ya lütfen bulantılardan hepsakın yanlış anlamayın beni
kuzum iyisin dimibizi terketme sakın
saat 23.05
15.04.2013
topikte benden başka kimse yok
kuzum biz çok erken gördük biliyorsun bebişleri sanırım 4 veya 5 nisandı yani normal test günümden 1 hafta sonra keseleri gördük o zaman doktorum demişti birtanesi geç tutunmuş o yüzden belki düşebilir ama diğeri gayet sağlıklı demişti ...bugün gittiğimizde ikiside eşit ve sağlıklı görünüyor dedi doktorumuz kuzum ya o heyecanı yaşamanı görmeni çok isterim kalpleri net duyulmasa bile ekrandan görünüyor nasıl yaşamak için çaba gösteriyorlar bir görsen varya pıt pıt hareket ediyor kalpleri :)kuzularım benim yaumarım seninde ikizdir ikiz olunca çok çabukta göbüş çıkar heralde biran önce göbüş çıksın istiyorum ben eşimde diyor millet kilo almim diye çabalar bizim hanım şişmanlıcam diye dua ediyor diyor :) inşallah seninde ikiside birden tutar ve bu mutlu haberi bize verirsin zaten test gününde pozitif kanda görünürse o zaman doktorun sana gün verecek o zaman göreceksin keseyi yani sanıyorum ayın 25 i gibi falan olur seninnki ..testten 1 hafta sonra oluyor çünkü
cevabın için çok teşekkür ederim canım haklısın
Evet canim dr tavsiyesiylerr bu durum utkutuyor insani kizimdada 4 ay yasadim ama gel birde bana sor kalbimiz agzimizda Geziyorduk ins bisi olmazDoktorunla görüşerek mi içtin progestanları, bir de doktorunu ara ve sıkıntın neyse anlat lütfen... bu süreçte seninle ilgili doğruları bilen o... Kalbini ferah tut,kendine ve bebişlerine sıkıntı etme... Hadiii bakimmmm
hepinizin yerine içtimm dün akşam , telaş etmeyin...
Kuzum alısımalısım , " biz hamileyizzzzzzzz" diyene kadar bir yere gitmek yok... hele ki kederden içmek hiçç yokk... ne kendi yerime ne senin yerine kederden içmem... kaldı ki ben bebekle ilgili yaşadığım süreç sonunda kederlenmedim... içim hep rahattı benim... hala da öyle... bu kadar az üzüldüğüme göre , Rabbim gönderecek mucizesini biliyorum...
hee diyeceksin ki pikii bu içeme olayı... Rabbim kalbimi biliyor be...
gidemez kuzum o bir yere , sen merak etmeee...
Hem ben biliyorum senin güzel kalbini... halini de az çok tahmin edebiliyorum , minnaklar büyürken az bi sıkıntı yaşıyorsun...
O yüzden alınmam ve gücenmem merak etme...
Seviyorummm napimmmmmm
ayyy yazık kendme yaaaa
Evet canim dr tavsiyesiylerr bu durum utkutuyor insani kizimdada 4 ay yasadim ama gel birde bana sor kalbimiz agzimizda Geziyorduk ins bisi olmaz
Allah o minik kalpli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel yaşadıkların Allah inşallah isteyen herkese yaşatır.Canım bende test günümden 4 gün sonra kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim. Kendi doktorum taa önümüzdeki cumartesiye çağırmıştı, dayanamadım meraktan gittim. Doktora gittiğimde 4+4 dü son adet tarihime göre. gittiğim doktor hiçbişi sormadan direkt ultrasona aldı sıvı var rahimde dedi. Sonra gebelik var mı diye sordu evet diyince hıı o zaman dedi. O bahsettiği sıvıyla ilgili bişi demedi bi daha. Karından baktı ultrasona kesenin birini net gördü, diğerini görür gibi oldu onu daha sonra söyleyelim net olarak dedi. Kalp atışları da en az 10 gün sonra duyulur dedi. Bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim ama bu sıvı falan dedi ya kafamı karıştırdı korkuttu beni. Gerrçi hamilelik var diyince sıvı lafı açmadı bi daha ama bilemedim noluyorNolur dua edin bana cumartesi gittiğimde kalp atışlarını duyayım bir ohh diyeyim.
Herkeslere günaydın :) bulantılı bir sabahta yine beraberim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :) sizi çok seviyorum :)
Kızlar selam,
Bulutlu bir hollanda havasında bunalmış, bezmiş bir halde oturuyorum.... Ultrasona gireli 1 hafta oldu, yarın 11:15 te randevumuz var, 1 güncük kaldı beklemek zorlaştı... Bebişten hiç haber yok, geçen hafta neysem bu hafta da oyum...
Türkiyeden hep haber geliyo annem aracılığı ile, tüp bebek yaptıran tanıdıklar, hep doktorların felaket senaryolarından şikayetçi... Hatta yazık birine bebeğin kafası küçük denmiş, doğar doğmaz ameliyat edilecek denmiş, maşallah 5 yaşında cin gibi oğlan, ameliyat da yapılmadı.
Nedir bu doktorların sadistiği anlamadım...
Burda bana transferden beri sadece folik asit içiriyorlar, hiç hormon kullanmadım gibi bişey... biliyosunuz geçen hafta küçük bu bebek düşer büyük ihtimal dediler, gene ilaç vermediler...
Yarına kadar nasıl bekliycem bilemiyorum, dua edin bize, 9 haftadır çok alıştım bebişe, gitmesin biryere...
Kızlar selam,
Bulutlu bir hollanda havasında bunalmış, bezmiş bir halde oturuyorum.... Ultrasona gireli 1 hafta oldu, yarın 11:15 te randevumuz var, 1 güncük kaldı beklemek zorlaştı... Bebişten hiç haber yok, geçen hafta neysem bu hafta da oyum...
Türkiyeden hep haber geliyo annem aracılığı ile, tüp bebek yaptıran tanıdıklar, hep doktorların felaket senaryolarından şikayetçi... Hatta yazık birine bebeğin kafası küçük denmiş, doğar doğmaz ameliyat edilecek denmiş, maşallah 5 yaşında cin gibi oğlan, ameliyat da yapılmadı.
Nedir bu doktorların sadistiği anlamadım...
Burda bana transferden beri sadece folik asit içiriyorlar, hiç hormon kullanmadım gibi bişey... biliyosunuz geçen hafta küçük bu bebek düşer büyük ihtimal dediler, gene ilaç vermediler...
Yarına kadar nasıl bekliycem bilemiyorum, dua edin bize, 9 haftadır çok alıştım bebişe, gitmesin biryere...
sm34 canım progestanın beta cg ile hiçç alakası olduğunu zannetmiyorum o zaman brezeeyin dediği gibi hiçbirimiz aylarca sağlıklı sonuç alamazdık tahlillerimizden. Bence kalbini ferah tut bebiş geliyor :)
Kuzum kullandığımız progestanlar o hormonu salgılasaydı eğer ben opu dan beri kullanıyorum ve transferin ilk gününden beri test yaptım ilk günden zilleri takıp oynardık o zaman :) yani o hormonun ilaçla bir alakası yok takılma böyle seylere
Lekelenme icin dr aradim. Trkrar agrim vardi bakalim hastaneye gidiyorum dr cagirdi dua edin kizlarr hersey ins yolundadir