Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

cevabın için çok teşekkür ederim canım haklısın

Kizlarrr sabah yine lekelenmem devam ediyor bakalim 2 tane progestan hap ictim ins kesilir cumaya kadar bana rahat yok

Doktorunla görüşerek mi içtin progestanları, bir de doktorunu ara ve sıkıntın neyse anlat lütfen... bu süreçte seninle ilgili doğruları bilen o... Kalbini ferah tut,kendine ve bebişlerine sıkıntı etme... Hadiii bakimmmm

=ALISALIS;29897598]afiyet olsun şekerim,,, vallahi sanki benim kederimden içermiş gibi oldu........ yarasın tatlımmmmmmm

kuzum iyisin dimi bizi terketme sakın

olur mu canım, buralardayım,,,, arkanızdan yetişeceğim Allahın izniyle.......

hepinizin yerine içtimm dün akşam , telaş etmeyin...

Kuzum alısımalısım , " biz hamileyizzzzzzzz" diyene kadar bir yere gitmek yok... hele ki kederden içmek hiçç yokk... ne kendi yerime ne senin yerine kederden içmem... kaldı ki ben bebekle ilgili yaşadığım süreç sonunda kederlenmedim... içim hep rahattı benim... hala da öyle... bu kadar az üzüldüğüme göre , Rabbim gönderecek mucizesini biliyorum...
hee diyeceksin ki pikii bu içeme olayı... Rabbim kalbimi biliyor be...

kuzum iyisin dimi bizi terketme sakın

gidemez kuzum o bir yere , sen merak etmeee...
Hem ben biliyorum senin güzel kalbini... halini de az çok tahmin edebiliyorum , minnaklar büyürken az bi sıkıntı yaşıyorsun...
O yüzden alınmam ve gücenmem merak etme...
Seviyorummm napimmmmmm

saat 23.05
15.04.2013
topikte benden başka kimse yok

ayyy yazık kendme yaaaa

Son düzenleme:

Allah o minik kalpli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel yaşadıkların Allah inşallah isteyen herkese yaşatır.Canım bende test günümden 4 gün sonra kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim. Kendi doktorum taa önümüzdeki cumartesiye çağırmıştı, dayanamadım meraktan gittim. Doktora gittiğimde 4+4 dü son adet tarihime göre. gittiğim doktor hiçbişi sormadan direkt ultrasona aldı sıvı var rahimde dedi. Sonra gebelik var mı diye sordu evet diyince hıı o zaman dedi. O bahsettiği sıvıyla ilgili bişi demedi bi daha. Karından baktı ultrasona kesenin birini net gördü, diğerini görür gibi oldu onu daha sonra söyleyelim net olarak dedi. Kalp atışları da en az 10 gün sonra duyulur dedi. Bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim ama bu sıvı falan dedi ya kafamı karıştırdı korkuttu beni. Gerrçi hamilelik var diyince sıvı lafı açmadı bi daha ama bilemedim noluyor Nolur dua edin bana cumartesi gittiğimde kalp atışlarını duyayım bir ohh diyeyim.

cevabın için çok teşekkür ederim canım haklısın

sm34 canım progestanın beta cg ile hiçç alakası olduğunu zannetmiyorum o zaman brezeeyin dediği gibi hiçbirimiz aylarca sağlıklı sonuç alamazdık tahlillerimizden. Bence kalbini ferah tut bebiş geliyor :)

Evet canim dr tavsiyesiylerr bu durum utkutuyor insani kizimdada 4 ay yasadim ama gel birde bana sor kalbimiz agzimizda Geziyorduk ins bisi olmaz

Evet canim dr tavsiyesiylerr bu durum utkutuyor insani kizimdada 4 ay yasadim ama gel birde bana sor kalbimiz agzimizda Geziyorduk ins bisi olmaz

olmaz canım olmaz Rabbimin izniyle...
kızımda da yaşadım diyorsun , belki bu minnak da kız olacaktır , o yüzden aynı şeyleri yaşıyorsundur...

Kuzummmm canım o sıvı elbette olcak :) bebişin onun içinde kurbacık gibi yüzecek çünkü :) bence normal yani gebelik var dedikten sonra sormadı diyorsun kötü bişey olsa mutlaka söylerdi merak etme sen Cumartesi günü doktoruna gittiğinde göreceksin bak hersey normal :) inşallah kalplerinide duyarsın çok heyecan verici :)

Kuzum kullandığımız progestanlar o hormonu salgılasaydı eğer ben opu dan beri kullanıyorum ve transferin ilk gününden beri test yaptım ilk günden zilleri takıp oynardık o zaman :) yani o hormonun ilaçla bir alakası yok takılma böyle seylere

Herkeslere günaydın :) bulantılı bir sabahta yine beraberim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :) sizi çok seviyorum :)

Herkeslere günaydın :) bulantılı bir sabahta yine beraberim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :) sizi çok seviyorum :)

günaydınn kuzummm
Rabbim yardımcın olsun..geçicek ama hepsii...
ben de seni seviyorumm , bir de minnaklarını

hadi ellerrrr
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

Kızlar selam,

Bulutlu bir hollanda havasında bunalmış, bezmiş bir halde oturuyorum.... Ultrasona gireli 1 hafta oldu, yarın 11:15 te randevumuz var, 1 güncük kaldı beklemek zorlaştı... Bebişten hiç haber yok, geçen hafta neysem bu hafta da oyum...
Türkiyeden hep haber geliyo annem aracılığı ile, tüp bebek yaptıran tanıdıklar, hep doktorların felaket senaryolarından şikayetçi... Hatta yazık birine bebeğin kafası küçük denmiş, doğar doğmaz ameliyat edilecek denmiş, maşallah 5 yaşında cin gibi oğlan, ameliyat da yapılmadı.
Nedir bu doktorların sadistiği anlamadım...

Burda bana transferden beri sadece folik asit içiriyorlar, hiç hormon kullanmadım gibi bişey... biliyosunuz geçen hafta küçük bu bebek düşer büyük ihtimal dediler, gene ilaç vermediler...

Yarına kadar nasıl bekliycem bilemiyorum, dua edin bize, 9 haftadır çok alıştım bebişe, gitmesin biryere...

merak etmee annesi , ordadır ,yarın sana cee diyecektir...
Rabbim sevindirsin , kat kat arttırsın değerlerini

gitmesiiinnn gitmiycekte Allahin izniyle canim. endiselerini anliyorum biz ne desekte senin korkun yarina kadar gecmiycek.
ama bi aksilik olsa gecen haftadan beri mutlaka kendini belli ederdi

sm34 canım progestanın beta cg ile hiçç alakası olduğunu zannetmiyorum o zaman brezeeyin dediği gibi hiçbirimiz aylarca sağlıklı sonuç alamazdık tahlillerimizden. Bence kalbini ferah tut bebiş geliyor :)

bomoserevde canımsınız hepiniz nekadar rahatladığımı bilemessiniz Ağzınızdan ballaaarrr damlıyo iyki bu topiği gelmişim
tekrar tekrar hepinizden Allah razı olsunnnnnn

çok sağol miacığııımmmm bu topik beni rahatlattı hepinizi seviyorum

Lekelenme icin dr aradim. Trkrar agrim vardi bakalim hastaneye gidiyorum dr cagirdi dua edin kizlarr hersey ins yolundadir

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür değerim 400 den 953.90 a çıkmış :) buradaki herkese desteğinden dolayı tşk ediyorum ve sizi kocamannn öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…