Arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür değerim 400 den 953.90 a çıkmış :) buradaki herkese desteğinden dolayı tşk ediyorum ve sizi kocamannn öpüyorum...
Uuu beybi, bugün burası çok sessiz, hamişler uyuyor mu?
Cok sukur bebegimin kesesini gordum bir hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim insllah lekelenme icindr bol bol dinlenme verdi ve puluton igneye devam
Cok sukur bebegimin kesesini gordum bir hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim insllah lekelenme icindr bol bol dinlenme verdi ve puluton igneye devam
bi kısmısı uyuyor , bi kısmısı evde grip olmuş yatıyor , bi kısmısı da doktordan yeni gelmiş , foruma yazıyor... bakınız aşaaaa
ee işte çok şükür...her şey yolunda...doktorunun dediklerini dinle , harfiyyen uy...
bir daha da öyle sıkıntılar yapma kendine... içini ferah tut .. yok nasıldı o :44:
kalbini ferah tut , başını serin , her şey düzelir elbet , düşünme derin
bi kısmısı uyuyor , bi kısmısı evde grip olmuş yatıyor , bi kısmısı da doktordan yeni gelmiş , foruma yazıyor... bakınız aşaaaa
Benim de uykum var da dalamıyorum uykuya, az kaldı ya ultrasona sinirlerim gergin..
İnternette ne gordum bak, hamiş yastığı, madem nene olcan miamayaya bundan al, onun gobusu kocaman olacak ikizlerden.. Oyle kuru kuru nene olmas
Eki Görüntüle 687345
iyiymiş valla , ben bi inceliyimde kızçeme de alıyım bari...
modelleri çok var bunların, incelemeye gidiyorumm beni merak etmeyinn
Ben dikicem kendime, ilerde lazım olursa :)
Oh oh cok sikur masallah onlaraBugun gittim daktıraa:)
İkizler.. :)) napcuuukk bilmiyorum bezleri şimdiden almak lazım.. Gecede çalıştırcam kocayı:) 4 boyutlu gördüm onları teyzeleri:) ve kalpleri şükürler olsun rabbime maşallah güm güm:)
Rabbimmm hepimizin kucaklarını doldursun inşallah..
İlaçlarım elevit,crınone jel, corasprin ve folbiol ..
Estrofemi kestik bilginize kardeşlerim:)
Bugun gittim daktıraa:)
İkizler.. :)) napcuuukk bilmiyorum bezleri şimdiden almak lazım.. Gecede çalıştırcam kocayı:) 4 boyutlu gördüm onları teyzeleri:) ve kalpleri şükürler olsun rabbime maşallah güm güm:)
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-gebelik/447721-hamile-yastigi-kullanan-var-3.html
bak burada bazı yorumlar var , dikmeden önce sen de bunları oku...
ve evet dediğin gibi , dikilebilir, öyle zor bir şeye benzemiyor.içine de bocuk elyaf doldurdunmu miss gibi olur
Kimi hiç kullanmamış, kimi çok memnun... En güzeli kendine gore dikmek bence de, dediğin gibi içini de doldur bocuk elyafla. Fiyatlara bak aman allahım, ben bu işe gireyim, satarım 15 euroya burda
Kızlar selam,
Bulutlu bir hollanda havasında bunalmış, bezmiş bir halde oturuyorum.... Ultrasona gireli 1 hafta oldu, yarın 11:15 te randevumuz var, 1 güncük kaldı beklemek zorlaştı... Bebişten hiç haber yok, geçen hafta neysem bu hafta da oyum...
Türkiyeden hep haber geliyo annem aracılığı ile, tüp bebek yaptıran tanıdıklar, hep doktorların felaket senaryolarından şikayetçi... Hatta yazık birine bebeğin kafası küçük denmiş, doğar doğmaz ameliyat edilecek denmiş, maşallah 5 yaşında cin gibi oğlan, ameliyat da yapılmadı.
Nedir bu doktorların sadistiği anlamadım...
Burda bana transferden beri sadece folik asit içiriyorlar, hiç hormon kullanmadım gibi bişey... biliyosunuz geçen hafta küçük bu bebek düşer büyük ihtimal dediler, gene ilaç vermediler...
Yarına kadar nasıl bekliycem bilemiyorum, dua edin bize, 9 haftadır çok alıştım bebişe, gitmesin biryere...
Arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür değerim 400 den 953.90 a çıkmış :) buradaki herkese desteğinden dolayı tşk ediyorum ve sizi kocamannn öpüyorum...
Allah o minik kalpli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel yaşadıkların Allah inşallah isteyen herkese yaşatır.Canım bende test günümden 4 gün sonra kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim. Kendi doktorum taa önümüzdeki cumartesiye çağırmıştı, dayanamadım meraktan gittim. Doktora gittiğimde 4+4 dü son adet tarihime göre. gittiğim doktor hiçbişi sormadan direkt ultrasona aldı sıvı var rahimde dedi. Sonra gebelik var mı diye sordu evet diyince hıı o zaman dedi. O bahsettiği sıvıyla ilgili bişi demedi bi daha. Karından baktı ultrasona kesenin birini net gördü, diğerini görür gibi oldu onu daha sonra söyleyelim net olarak dedi. Kalp atışları da en az 10 gün sonra duyulur dedi. Bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim ama bu sıvı falan dedi ya kafamı karıştırdı korkuttu beni. Gerrçi hamilelik var diyince sıvı lafı açmadı bi daha ama bilemedim noluyorNolur dua edin bana cumartesi gittiğimde kalp atışlarını duyayım bir ohh diyeyim.
kesin ben bunu da bilmişimdir
Maşallah Subhanallah canım benim, Rabbim sonuna kadar güzelliklerle ve bu mutlulukla gitmeni nasip etsin.
fiyatları sorma zatenn...
boncuk elyafın kilosu 10 TL , alacağın 2 metre bir şey , o da olsun 10 TL... 20 TL ye miss işte...
Elifcim ayyyyy gercekten cok sevindim allah kucagına almayı da nasip etsinnnnn kendine dikkat et optum seni ve bebişleri 😃Bugun gittim daktıraa:)