Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür değerim 400 den 953.90 a çıkmış :) buradaki herkese desteğinden dolayı tşk ediyorum ve sizi kocamannn öpüyorum...

kesin ben bunu da bilmişimdir:KK37:
Maşallah Subhanallah canım benim:nazar: , Rabbim sonuna kadar güzelliklerle ve bu mutlulukla gitmeni nasip etsin.:KK16:

Cok sukur bebegimin kesesini gordum bir hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim insllah lekelenme icindr bol bol dinlenme verdi ve puluton igneye devam

Uuu beybi :emir_bebek:, bugün burası çok sessiz, hamişler uyuyor mu? :KK49:

bi kısmısı uyuyor , bi kısmısı evde grip olmuş yatıyor , bi kısmısı da doktordan yeni gelmiş , foruma yazıyor... bakınız aşaaaa:KK1:

Cok sukur bebegimin kesesini gordum bir hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim insllah lekelenme icindr bol bol dinlenme verdi ve puluton igneye devam

ee işte çok şükür...her şey yolunda... :KK19: doktorunun dediklerini dinle , harfiyyen uy...:KK49:
bir daha da öyle sıkıntılar yapma kendine... içini ferah tut .. yok nasıldı o :44:

kalbini ferah tut , başını serin , her şey düzelir elbet , düşünme derin:KK1::KK37:

Lekelenme çok duydum ben ya, benim de oldu 4 gün sürdü... Ama şimdi bizde başka bir problem olduğumdan sana kendimi ornek vermek istemedim daha once... Bişiycik olmas, kendini yorma sakın.

bi kısmısı uyuyor , bi kısmısı evde grip olmuş yatıyor , bi kısmısı da doktordan yeni gelmiş , foruma yazıyor... bakınız aşaaaa:KK1:

ee işte çok şükür...her şey yolunda... :KK19: doktorunun dediklerini dinle , harfiyyen uy...:KK49:
bir daha da öyle sıkıntılar yapma kendine... içini ferah tut .. yok nasıldı o :44:

kalbini ferah tut , başını serin , her şey düzelir elbet , düşünme derin:KK1::KK37:

Aynen canim ama lekelenme risklidir bakalim
Su gunler bir gecse hayirlisiyla. Tabi rabbimin izniyle bugunlerde gecer:)

Benim de uykum var da dalamıyorum uykuya, az kaldı ya ultrasona sinirlerim gergin..

İnternette ne gordum bak, hamiş yastığı, madem nene olcan miamayaya bundan al, onun gobusu kocaman olacak ikizlerden.. Oyle kuru kuru nene olmas :KK37: :KK9:
Eki Görüntüle 687345

Benim de uykum var da dalamıyorum uykuya, az kaldı ya ultrasona sinirlerim gergin..

İnternette ne gordum bak, hamiş yastığı, madem nene olcan miamayaya bundan al, onun gobusu kocaman olacak ikizlerden.. Oyle kuru kuru nene olmas :KK37: :KK9:
Eki Görüntüle 687345

iyiymiş valla , ben bi inceliyimde kızçeme de alıyım bari...:KK49:
modelleri çok var bunların, incelemeye gidiyorumm beni merak etmeyinn:KK1::KK37:

Bugun gittim daktıraa:)
İkizler.. :)) napcuuukk bilmiyorum bezleri şimdiden almak lazım.. Gecede çalıştırcam kocayı:) 4 boyutlu gördüm onları teyzeleri:) ve kalpleri şükürler olsun rabbime maşallah güm güm:)
Rabbimmm hepimizin kucaklarını doldursun inşallah..
İlaçlarım elevit,crınone jel, corasprin ve folbiol ..
Estrofemi kestik bilginize kardeşlerim:)

İkizler.. :)) napcuuukk bilmiyorum bezleri şimdiden almak lazım.. Gecede çalıştırcam kocayı:) 4 boyutlu gördüm onları teyzeleri:) ve kalpleri şükürler olsun rabbime maşallah güm güm:)
Oh oh cok sikur masallah onlara

Maşallah Subhanallah öncelikle:nazar:
sen bana adresi ver , ben sana her ay bez yollarım,eee teyze olmak kolay mı kuzum...:KK19:
Rabbim sonuna kadar hep böyle mutlulukla ve huzurla gitmeni nasip etsin canım...:KK16:
İlaçlarını düzgün kullan , bebişlerini sevmeyi ihmal etme,moralini yüksek tut..kociş de üzmesin seni , beni gıcık etmesin:KK37:

Ayyyy çok sevindimmmmm:21::21::21:

http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-gebelik/447721-hamile-yastigi-kullanan-var-3.html

bak burada bazı yorumlar var , dikmeden önce sen de bunları oku...:KK37:

ve evet dediğin gibi , dikilebilir, öyle zor bir şeye benzemiyor.içine de bocuk elyaf doldurdunmu miss gibi olur:KK49:

Kimi hiç kullanmamış, kimi çok memnun... En güzeli kendine gore dikmek bence de, dediğin gibi içini de doldur bocuk elyafla. Fiyatlara bak aman allahım, ben bu işe gireyim, satarım 15 euroya burda :KK51:

Kimi hiç kullanmamış, kimi çok memnun... En güzeli kendine gore dikmek bence de, dediğin gibi içini de doldur bocuk elyafla. Fiyatlara bak aman allahım, ben bu işe gireyim, satarım 15 euroya burda :KK51:

fiyatları sorma zatenn...:KK51:
boncuk elyafın kilosu 10 TL , alacağın 2 metre bir şey , o da olsun 10 TL... 20 TL ye miss işte...:KK37:

Tebrik ederim, kaç haftalık bebişler?

Kızlar selam,

Bulutlu bir hollanda havasında bunalmış, bezmiş bir halde oturuyorum.... Ultrasona gireli 1 hafta oldu, yarın 11:15 te randevumuz var, 1 güncük kaldı beklemek zorlaştı... Bebişten hiç haber yok:nazar:, geçen hafta neysem bu hafta da oyum...
Türkiyeden hep haber geliyo annem aracılığı ile, tüp bebek yaptıran tanıdıklar, hep doktorların felaket senaryolarından şikayetçi... Hatta yazık birine bebeğin kafası küçük denmiş, doğar doğmaz ameliyat edilecek denmiş, maşallah 5 yaşında cin gibi oğlan, ameliyat da yapılmadı.
Nedir bu doktorların sadistiği anlamadım...

Burda bana transferden beri sadece folik asit içiriyorlar, hiç hormon kullanmadım gibi bişey... biliyosunuz geçen hafta küçük bu bebek düşer büyük ihtimal dediler, gene ilaç vermediler...

Yarına kadar nasıl bekliycem bilemiyorum, dua edin bize, 9 haftadır çok alıştım bebişe, gitmesin biryere...

içini ferah tut canım... bebeğe güven ve bol bol dua et.. o şu an seninle ve hep seninle olacak inan buna.

Arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür değerim 400 den 953.90 a çıkmış :) buradaki herkese desteğinden dolayı tşk ediyorum ve sizi kocamannn öpüyorum...

bak sen şu kuzuya... katlaya katlaya yetişiyo ablalarına, abilerine :KK1: maşallah...

Allah o minik kalpli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel yaşadıkların Allah inşallah isteyen herkese yaşatır.Canım bende test günümden 4 gün sonra kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim. Kendi doktorum taa önümüzdeki cumartesiye çağırmıştı, dayanamadım meraktan gittim. Doktora gittiğimde 4+4 dü son adet tarihime göre. gittiğim doktor hiçbişi sormadan direkt ultrasona aldı sıvı var rahimde dedi. Sonra gebelik var mı diye sordu evet diyince hıı o zaman dedi. O bahsettiği sıvıyla ilgili bişi demedi bi daha. Karından baktı ultrasona kesenin birini net gördü, diğerini görür gibi oldu onu daha sonra söyleyelim net olarak dedi. Kalp atışları da en az 10 gün sonra duyulur dedi. Bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim ama bu sıvı falan dedi ya kafamı karıştırdı korkuttu beni. Gerrçi hamilelik var diyince sıvı lafı açmadı bi daha ama bilemedim noluyor :KK43: Nolur dua edin bana cumartesi gittiğimde kalp atışlarını duyayım bir ohh diyeyim.

kötü bişey olsa inan söylerdi doktor.

Allah nazarlardan saklasın onları...

kesin ben bunu da bilmişimdir:KK37:
Maşallah Subhanallah canım benim:nazar: , Rabbim sonuna kadar güzelliklerle ve bu mutlulukla gitmeni nasip etsin.:KK16:

evet ya kesin bilmişsindir bunuda... beni de bilmiştin :KK16::KK16::KK16:

fiyatları sorma zatenn...:KK51:
boncuk elyafın kilosu 10 TL , alacağın 2 metre bir şey , o da olsun 10 TL... 20 TL ye miss işte...:KK37:

bilmediğin yok valla...elyafın kilosunu bile biliyon ya helal olsun sana:KK42:

kızlar bende tekrar doktorumla görüştüm tekrar 7 hücreli 2 tane embriyomuz vardı onlarla denemek istememiştk doktorum dan denemektense tekrar dondurulmuşlrla denememiz gerektiğini sadece benim rahat olmam gerektiğini panik olmamam gerektiğini söyledi hatta bana moral olsun diye 43 yaşında 7 hücreli embriyoyla hamile kalan hastasını gösterdi
ne yapacağımı bilemiyorum eşim ikna oldu nasip yaradan vermeyince ne yapsak ne söylesek boş dualarınızı bekliyorum

Elifcim ayyyyy gercekten cok sevindim allah kucagına almayı da nasip etsinnnnn kendine dikkat et optum seni ve bebişleri 😃

X