aaa çok sevindim ... güzel haberleri duymak çok mutlu ediyo beni...
Mia canım grip oldum demişsin önceki iletilerinde.. doktora sordunmu ne dedi grip için merak ettim. bende cuma gününden beri yatak döşek yatıyom. kayınvalideme kurduk çadırı yine. sanki ciğerlerim yerinden çıkacak, rahmimde pırt fırlayacak gibi öksürüyorum. çok korktum ama çokkk bebeğe bişey olacak diye. doktorum bişey olmaz dedigüldü bana öksürmeyle bebek düşmez diye... bugünde çalıştığım hastanedeki bir kadın doğumcuya göründüm o da güldü yetmedi bide KBB doktoruna gittim o da güldü annelik iç güdüsüyle böyle düşünüyon dedi. ilaç vermedi hiç biri ballı limonlu su iç dediler. Ayrıca toz zencefil ve balı karıştırıp yiyecekmişim. senin doktorun sana bir tavsiyesi oldu mu ???
Mutlulugun daim.olsun kuzum sen bunu çoktan hakettin :)Canımın çok teşekkür ederim :) oğluşu öp yerime :) çok mutluyum :)
karıştrdm cnm ama Allah yavruna hayırlı uzun ömür versn inşaAllah kardeşide gelir en kısa zamandaaa
Evet biz biraz fazla abartıyoruz sanırım kuzum ama annelik işte böyle bişeydoktorum dinlenmemi ve bol c vitamini almamı söyledi nane limon kaynattık onu içiyorum kuzum bakalım napalım ama he zaman hamile kalmıyoruz ki biz kilo konusunda bende dün tartıldım 3 kiloda ben almışım :) bulantılarım için ilaç yazdı birde yine yeni bir vitamin yazdı bu kez :)bu ay sonuna fil gibi olurum ben :)))))
canım geçmiş olsun nane limon pek içme ya da bir araştır istersen çünkü düşüklere neden olabileceğini duymuştum emin değilim ama araştır gene de....
KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....
Inan haklisin bunlar zor bebekler nazlinbebekler inan bu yuzden panik atak oldumister istemez her şeyden şüphelenir duruma geliyo insan. en küçük bişeyde bile bebek düşücek sanıyo insan. resmen pisikopata bağladık. biraz fazla ayakta kalınca bende de bel ağrıları ve rahmime doğru bıçak gibi saplanan ağrılar oluyodu. ama dinlenince hemen geçiyodu. ama bir kaç gündür yani cumadan beri ne bel ne kasık nede göğüs ağrım var. bu da sinirimi bozuyo niye yok diye. öksürmekten bebeğin gittiğini düşündüm haftasonu hep. deli ağladım.. bilemezsin.
aslına bakarsan bide şöyle düşünmek lazım. bebeklerimiz sonuçta bize tutundular... çok güçlüler...onlara güvenelim.çünkü onlar en iyi yumurtamız ve en iyi spermle oldular
Oyyyyyy minnak tubaaaammdoktorumda bugün bana ilaç yazdı bulantılarım için çok üzüldüm ya aman ablam bebişleri iyi olsunda bulantısıda olsun napalım ya inşallah biran önce düzelir kuzum ya ablam sen nasıl bişeysin bizim mutluluklarımzla mutlu oluyorsun Rabbim inşallah bu güzel gönlüne göre versin seni işte bu yüzden çok seviyorum :) canımın ya :)
ooooo bizim için de iç, ama çok içme malumovalansın ovulasyon testlerii
detaylı anlatıyo dimi herşeyi. muayne ücreti ne kadar.. rahatsız olan yerlerini yerim bn onlarınnn sağ sağlim alsak kucağımıza Allahın izniylee
Inan haklisin bunlar zor bebekler nazlinbebekler inan bu yuzden panik atak oldum
amin canım, isteyen herkesin bebeği olur inşallah.cnm çok üzüldüm yaaa ne desek boş Allah sabrını gücünü arttırsın inşaAllahh.. en kısa zamanda gelir bebeğin inşaAllahh...
canım telaş yapma sakın, kafana takılan birşey varsa doktoruna sor bence.Eki Görüntüle 686212
kızlar transferim 18 martta oldu blast. kızlar 6+3 kesemin resmi vajınal ultrasonla bakıldı eltimin 6 haftalık resmine baktım baya büyük bnmkisi nir küçük.. kalp atışıda iyi duyulmadı zaten gelişemiyo mu yoksa yavrumm
amin inşallah,, evet yani sadece sıfır yazsın bari, bu ne böyle,,, iyiyim iyi olmaya calışıyorum,sagol canmsağlık olsun kuzummm , benimkinden yüksek .. benim 0,31 di...bir de ben sevinmiştim , doktorun gazıyla
sakın çok üzülme tamam mı , azcık üzül... Rabbim günü geldiğinde hepimize nasip edecektir
canikom inşallahÇok üzüldüm canım, hepimiz yaşadık bu negatifleri, kolay değil... Inşallah bir dahaki sefere hayırlı haberlerini alırız...
inşallah katlaya katlaya gideceksin devrancım.....Kizlar bugun test günümdü ve pozitif carsamba bi daha yapilacak bakalim
mirandacığım inşallah güzelim, hayırlısıyla bir daha ki sefereUzulme cnm rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
canım benim çok mutlu oldum, gözün aydın , umarım sonuna kadar böyle gider.Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesefdoktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
içmekkkkkkk yokkkkkkkk,, yumurtalar etkilenir yoksaaaaaaaaa, ben de mi içsem bak şimdi. dermişimafiyet olsun şeker olsun bal olsundaaaaaa
biz de burada küt küt yaptık yaniii
Amann Rabbime şükürler olsun , hep böyle güzel haberlerle gelin siz..
bu arada ben de minnak tuuuuuuuuuuubamı aradımmm...ok bulantısı varmış kuzumun yaaa... hastanelik olmuş,serum vermişler... ama şimdi iyiymiş , annesinde kalıyormuş artık...bir de oda baktırmış , onun bebişleride iyiymiş , yetişmiş küçük olan...nasıl mutlu oldummm... şimdide senin haberinnn...
oyyyyyy bu akşam içerimmmm beni kimse tutamazzz
canım üzüldüm yaa hakkında hayırlısı nasip değilmiş demek
inşallah bir dahaki seferine olur canım
içmekkkkkkk yokkkkkkkk,, yumurtalar etkilenir yoksaaaaaaaaa, ben de mi içsem bak şimdi. dermişim
HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) LEKELENME
HAMİLELİKTE DAMLA DAMLA KANAMA, LEKELENME OLMASI
Gebeliğin başlangıcından sonuna kadar hiçbir zaman kanama normal kabul edilen bir durum değildir. Kanama çok az bile olsa bir kaç pembe damla veya lekelenme şeklinde bile olsa önemlidir, asla normal bir durum olarak kabul edilmez, acilen doktora başvurmayı gerektiren bir durumdur. Kanamanın sebebinin araştırılması için muayene, ultrasonografi ve bazen başka tetkikler gerekir. Gebelik sırasında eğer gerekirse vajinal muayene yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur, kanamanın artmasına veya düşük benzeri risklere yok açmaz.
Lekelenmenin nedenleri:
Lekelenme eğer gebeliğin ilk aylarında meydana gelirse düşük tehlikesi olduğunu gösterir. Eğer bu lekelenme artmazsa sıklıkla kendiliğinden bir kaç günde kesilir ve düşük gerçekleşmez. Lekelenmenin artıp adet kanaması şeklinde aşırı miktarda kanamaya döndüğü durumlarda genellikle düşük (abortus) meydana gelir. Gebeliğin son aylarında olan lekelenmeler bebeğin eşinden (plasenta) kaynaklanan patolojiler nedeniyle olabilir. Doğuma yakın lekelenme veya az miktarda kanama olması doğumun başlayacağının (nişan kanaması) belirtisi olabilir ancak başka bir sebebi de olabileceği için mutlaka doktora başvurmayı gerektirir. Bunların dışında da lekelenmeye sebep olan çeşitli durumlar olabil
canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm ben yeni gördüm senin negatif olduğunu ..üzme sakın kendini inşallah bir daha ki sefer sende bebeğinii kucağına alırsın
takma bunlara okumaaa sen bunları yaşamış insansın...
Canım bebeklerin sağlığı için çok sevindim :)))) Darısı bana ve tüm isteyenlere
benim bir sorum olucaktı aklıma takıldı...
Transferin ikinci günü dr. bana Decapeptyl diye bir iğne verdi göbekten bir kereliğine acaba bu iğne çatlatma iğnesimi yani idrarda pozitif bu yüzden cıkıyor olabilirmi, bügün yine idrar testi yaptım çift çizgi ama aklıma takıldı bu iğne ne için bilmiyorum dr. soramamıştım
seninde transfer sonrası iğnen varmıydı ??????
ben dr. google sordum bak neler dedi
DECAPEPTYL 0,1 MG/ML 7 ENJEKTABL SOLUSYON Kullanma Talimatı | Nedir ve Ne İçin Kullanılır
sağol canım benimmm ozaman idrarda pozitifin bu iğneyle alakalı değil hamileliğimle alakalı değilmiiiiiii bitanemmmmm :))))