Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

çok sağol canım benim ya fazla pc başında duramıyorum wc ye taşımak hiç aklıma gelmiyorda pc yi sürekli lavabodayız bulantılardan dolayı ya valla bıktım bu bulantılar gecsede hamileliğin tadını çıkarsam doyasıya ..:)) ben transferden sonra hiç iğne yapmadım kuzum yani o yüzden bilmiyorum ben sadecet ransfer sonrası progestan ve folik asite devam ediyordum bugün doktorum yeni bir vitamin ve fitil verdi ağrılarım ve bulantılarım içinmiş :S umarım sende güzel haberler verirsin bize yarın kaç evden bir kan ver ya valla bende merak ettim :)) ne güzel arkadaşım dimi çok güzel akıl veriyorum :)

Son düzenleme:
saat 23.05
15.04.2013

topikte benden başka kimse yok

afiyet olsun ablam bir yudumda benim yerime çek offff şimdi buz gibi bir bira olcaktıki oy oy oy neyse ben sustum akıllım bir kız olayım yeniden tuba mesaj attı bugün biraz konuştuk abla iyiymiş allaha şükürki ya :) annesi olması ne güzel bakıyor minnamıza keşke benimde bir annem olaydı yanımda

alıcak kuzummm,hepimiz alıcaz...
sadece sabırlı olmamız lazım... vakti saati dolunca gelecek tüm bebişler ,onları hasretle bekleyen annelerine...

tabikide alıcaksınız ablam hep dua ediyorum size yemin ederim bak :) hamişlerin duası kabul olurmuş ya :) bazen kaçırdığım yazılar oluyor kusura bakmayın ya lütfen bulantılardan hep sakın yanlış anlamayın beni

:)))))) evden kacasım var zaten aklımdada ah bide başarabilsem idrar testinden de haberleri yok evde vardı fazladan gizliden yapıyorum yarın ola hayr ola biraz araştırdığıma göre Decapeptyl çatlatma iğnesi değil iki gündür okuduklarımı doğru anlıyosam tabiiii ,
napalım artık fırsat bulursam kacacaaaammmmm
Miamaya bulantılar elbet zorduurrr ama bebeklerin için azmı cabaladık bunlar sana vız gelir hele bi bebeklerini kucağına al kokla hemen unutuverirsin.

doğru diyorsun kuzum benim ya :) biz bunuda atlatırız evelallah ...ahhh bu erkekler yokmu ya ..her şeye muhalefet malesef :)) benimkide öyle test yapma doktor dediyse bir bildiği vardır :)) bilmem ne pozitif çıktı deyincede sevinçten havalara uçmuştu istanbulda olaydın gelir seni kaçırırdım valla hastaneye öyle vukuatım çoktur daha cuma gün bir arkadaşımı kaçırdım öyle test için kocası salmıyordu

alemsin çok güldüm,)))))) aynen eşimde pozitifi duyunca havalara ucacak bende idrar tahlilini söylemiyorum yarın transferin 10. günü 2 adet daha idrar testim var bende onları bitirecemmmm, geç olsun güç olmasın bukadar bekledim 2-3 gün daha beklerim kafama takılan Decapeptyl iğnesiydi ama onun etkisi olduğunu sanmıyorum..
senin ikizlerdi değilmi???? benimde iki adet embriyo transfer edildi inş. ikiside tutmuştur,
ikisinin tuttuğunu tam olarak nezaman anladın ???

saat 23.05
15.04.2013

topikte benden başka kimse yok

afiyet olsun şekerim,,, vallahi sanki benim kederimden içermiş gibi oldu........ yarasın tatlımmmmmmm

kuzum biz çok erken gördük biliyorsun bebişleri sanırım 4 veya 5 nisandı yani normal test günümden 1 hafta sonra keseleri gördük o zaman doktorum demişti birtanesi geç tutunmuş o yüzden belki düşebilir ama diğeri gayet sağlıklı demişti ...bugün gittiğimizde ikiside eşit ve sağlıklı görünüyor dedi doktorumuz kuzum ya o heyecanı yaşamanı görmeni çok isterim kalpleri net duyulmasa bile ekrandan görünüyor nasıl yaşamak için çaba gösteriyorlar bir görsen varya pıt pıt hareket ediyor kalpleri :)kuzularım benim ya umarım seninde ikizdir ikiz olunca çok çabukta göbüş çıkar heralde biran önce göbüş çıksın istiyorum ben eşimde diyor millet kilo almim diye çabalar bizim hanım şişmanlıcam diye dua ediyor diyor :) inşallah seninde ikiside birden tutar ve bu mutlu haberi bize verirsin zaten test gününde pozitif kanda görünürse o zaman doktorun sana gün verecek o zaman göreceksin keseyi yani sanıyorum ayın 25 i gibi falan olur seninnki ..testten 1 hafta sonra oluyor çünkü

detaylı yazdığın için çok teşekkürler miyacimmm zaten idrar testinde pozitif cıkması beni heycan bastırdı bide kalp arışı falan ben iyce ağlarım kimse tutamaz beni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin burdaki tüm arkadaşların inş.
hayırlı geceler miyacim

canım kafana takılan ne varsa sor ben açık olmasamda mutlaka gün içinde girip okuyorum yazılanları :) ağla valla mutluluktan ağla kuzum bende ilk görünce ağlamıştım :)canım inşalla güzel haberler verirsin bizede bekleyeceğim haberini kanda da pozitif çıksın inşallah sanada hayırlı geceler öpüyoruz seni ve bebişlerini :)

olur mu canım, buralardayım,,,, arkanızdan yetişeceğim Allahın izniyle.......

inşallah canım inşallah hep dua edicem hepinize breezey ablama mirandama gökcebukete ve ismini hatırlayamadığım herkeşe rabbim inşalla tez zamanda sizede mucizelerinizi göndersin kuzum ...bende hep buralardayım canın sıkılırsa dertleşmek istersen hep yaz kuzum ..hep yanında olmak isterim :) dirençli olman çok mutlu etti beni gerçekten biz bir negatif sonuçla yıkılmayız bak benim ödülümde ikinci de geldi hiç umudum yokken rabbim sizede yaşatacak inşallah canım benim ..

inşallah canım, tüm bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuca en kısa zamanda ulaşsın.... sen de anlat bebişleri okudukça bana moral oluyor,,,,,, zaten sık sık giriyorummmm,,, birkaç topicte yazışıyorum, sizleri de kaydettim unutturmam ve unutmam öptüm seni ve minnaklarını

Kizlarrr sabah yine lekelenmem devam ediyor bakalim 2 tane progestan hap ictim ins kesilir cumaya kadar bana rahat yok

transfer sonrası progestan iğnsi kullanıyorum günde bir adet soruma şu :
Progestan iğnesi bhcg hormonu içeriyormu yani idrar testini pozitif gösterirmi ???????????
lütfen bilen biri varsa cevaplasın moralim bozuldu geceden belli netten araştırıyorum lakın hiçbiryerde rastlamadım bilen duyan varsa lütfen cevaplasın çok üzülüyorum boşuna ümitlendim harhalde (((((((((((((

masallah masallah cok sevindim canim Allahim sonuna erdirsin insallah. bebeklerin gobuste saglikli buyurler

Canımm kendini bu kadar yiyip bitirme lütfen...
Dr. Google sor , o her şeyin cevabını herkesten daha iyi ve daha hızlı verir...

ya da basit bir mantık yürüt , o da şöyle : biz bu progestanları , bebişlerimizin bize daha iyi tutunması için kullanmıyor muyuz ve kimi gebeliklerde bu 12. haftaya kadar kullanılıyor.
bu ilaç eğer gebelik hormonu salgılıyorsa , sence doktorlar bunu söylemez mi ? Çünkü senin dediğin gibiyse durum , kimse 12. haftaya kadar gebelikle ilgili sağlıklı bir sonuç alamaz...
Hadi bi düşün bakalımmm ve kendini bu kadar harap etme lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…