- 22 Kasım 2012
- 848
- 0
- 41
aaa çok sevindim ... güzel haberleri duymak çok mutlu ediyo beni...
Mia canım grip oldum demişsin önceki iletilerinde.. doktora sordunmu ne dedi grip için merak ettim. bende cuma gününden beri yatak döşek yatıyom. kayınvalideme kurduk çadırı yine. sanki ciğerlerim yerinden çıkacak, rahmimde pırt fırlayacak gibi öksürüyorum. çok korktum ama çokkk bebeğe bişey olacak diye. doktorum bişey olmaz dedi güldü bana öksürmeyle bebek düşmez diye... bugünde çalıştığım hastanedeki bir kadın doğumcuya göründüm o da güldü yetmedi bide KBB doktoruna gittim o da güldü annelik iç güdüsüyle böyle düşünüyon dedi. ilaç vermedi hiç biri ballı limonlu su iç dediler. Ayrıca toz zencefil ve balı karıştırıp yiyecekmişim. senin doktorun sana bir tavsiyesi oldu mu ???
Evet biz biraz fazla abartıyoruz sanırım kuzum ama annelik işte böyle bişey doktorum dinlenmemi ve bol c vitamini almamı söyledi nane limon kaynattık onu içiyorum kuzum bakalım napalım ama he zaman hamile kalmıyoruz ki biz kilo konusunda bende dün tartıldım 3 kiloda ben almışım :) bulantılarım için ilaç yazdı birde yine yeni bir vitamin yazdı bu kez :)bu ay sonuna fil gibi olurum ben :)))))