Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hangi doktora gidiyosn cnm muayne ücreti ne kadar

Kuzum ben Nesrin baştuğa gidiyorum :) doktorum çok iyi Allah razı olsun :) alttan bakma konusunda ise şunu söylüyor çok küçükler büyümeye ihtiyaçları var rahatsız etmeyelim diyor :) yoksa kalp atışları daha net duyulabilirdi diyor ama karından baktığı için çok net değildi sesler

Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesef :KK43: doktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
Cok cok ama çooook sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin kuzummm
kız kız:) hakediyorum dimi napiyim cnm ya paranoyak oldum iyice snn ikizdi sanırım dimi ikinci kesede diğeriyle aynımıydı
Benim.19 aylik.bir oglum var canim bu seferki denemen negatif oldu
ee işte diyorum tüpte sızıntı var diyeee.. demek ki seninkide doğru transferdi uzun sürüyor hemde geç başladı, test sonucunu aldın, ilaçları kestin başladı...:KK37:

ama benim kiiii.... test günümü beklesem zaten yaptırmama gerek kalmayacaktı... anlamadımm yaaa:KK51:

neyse canımm elbet kesilecek... ama doktora git kontrolünü unutma sakın:KK19:
Canim bunyeden ve kullanilan ilaclardandir bu fark

Son düzenleme:
Kuzum ben Nesrin baştuğa gidiyorum :) doktorum çok iyi Allah razı olsun :) alttan bakma konusunda ise şunu söylüyor çok küçükler büyümeye ihtiyaçları var rahatsız etmeyelim diyor :) yoksa kalp atışları daha net duyulabilirdi diyor ama karından baktığı için çok net değildi sesler

detaylı anlatıyo dimi herşeyi. muayne ücreti ne kadar.. rahatsız olan yerlerini yerim bn onlarınnn sağ sağlim alsak kucağımıza Allahın izniylee:KK49:

Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesef :KK43: doktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)

Cok cok ama çooook sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin kuzummm

Canımın çok teşekkür ederim :) oğluşu öp yerime :) çok mutluyum :)

karıştrdm cnm ama Allah yavruna hayırlı uzun ömür versn inşaAllah kardeşide gelir en kısa zamandaaa:KK49:

detaylı anlatıyo dimi herşeyi. muayne ücreti ne kadar.. rahatsız olan yerlerini yerim bn onlarınnn sağ sağlim alsak kucağımıza Allahın izniylee:KK49:

Anlatıyor kuzum soru işareti kalmıyor kafanda :) 45 tl muayene :) umarım zaman geçer bir an önce ve bebeklerimizi alırız kucağımıza :)

Son düzenleme:

aaa çok sevindim ... güzel haberleri duymak çok mutlu ediyo beni...

Mia canım grip oldum demişsin önceki iletilerinde.. doktora sordunmu ne dedi grip için merak ettim. bende cuma gününden beri yatak döşek yatıyom. kayınvalideme kurduk çadırı yine. sanki ciğerlerim yerinden çıkacak, rahmimde pırt fırlayacak gibi öksürüyorum. çok korktum ama çokkk bebeğe bişey olacak diye. doktorum bişey olmaz dedi :KK1: güldü bana öksürmeyle bebek düşmez diye... bugünde çalıştığım hastanedeki bir kadın doğumcuya göründüm o da güldü :KK1: yetmedi bide KBB doktoruna gittim o da güldü :KK1: annelik iç güdüsüyle böyle düşünüyon dedi. ilaç vermedi hiç biri ballı limonlu su iç dediler. Ayrıca toz zencefil ve balı karıştırıp yiyecekmişim. senin doktorun sana bir tavsiyesi oldu mu ???

canım yat lütfen sakın kalkma aklınada kötü şeyler getirme bana diyordun olur telaş yapma diye sendee sakın telaşlanma onlar annelerine tutundular hiç bişey olmaz allahın izniyle...
Sagol canim arkadasim bugun burden bire bel agrisi ve lekelenme zaten hep yatiyorum ama bugun biraz harrketliydim ah arkadasim baskasina desem de kendin panik yapiyorum su cuma bir gelse dahada rahatlicamm

Kızlarrrrrrrrr bişii sorcam size

şimdi ben biraz önce basküle çıktım... anam çıkmaz olaydım tam 5 kilo almışım ben :KK53::KK53: 7 martta başladım tedaviye o zaman 60 kiloydum. bir ayda 5 kilo ne demek yaaa... şu an dolapta yaklaşık 35 pantolon var ve hiç biri olmuyor. yata yata büyütmüşüz yahu....hoşuma da gitti aslında. ohhhhh dedim giderim bi hamiş pantolonu alırım bahane olur işte.

sizde de benim gibimi oldu.... bu kadar şiştinizmi ki?

allak tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına a inşallah

Sagol canim arkadasim bugun burden bire bel agrisi ve lekelenme zaten hep yatiyorum ama bugun biraz harrketliydim ah arkadasim baskasina desem de kendin panik yapiyorum su cuma bir gelse dahada rahatlicamm

ister istemez her şeyden şüphelenir duruma geliyo insan. en küçük bişeyde bile bebek düşücek sanıyo insan. resmen pisikopata bağladık. biraz fazla ayakta kalınca bende de bel ağrıları ve rahmime doğru bıçak gibi saplanan ağrılar oluyodu. ama dinlenince hemen geçiyodu. ama bir kaç gündür yani cumadan beri ne bel ne kasık nede göğüs ağrım var. bu da sinirimi bozuyo niye yok diye. öksürmekten bebeğin gittiğini düşündüm haftasonu hep. deli ağladım.. bilemezsin.

aslına bakarsan bide şöyle düşünmek lazım. bebeklerimiz sonuçta bize tutundular... çok güçlüler...onlara güvenelim.çünkü onlar en iyi yumurtamız ve en iyi spermle oldular:KK1:

X