- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
Suan lekelenmem basladi rabbim hayirlisini nasip etsin
yatsana hemnn ara doktorunu bişi yoktr ya inşaallah Allaha emanet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi doktora gidiyosn cnm muayne ücreti ne kadar
olleeyy çok sevindim... aferin yakalamış kardeşini
oyyyyyy bu akşam içerimmmm beni kimse tutamazzz
Cok cok ama çooook sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin kuzummmBiz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesef doktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
Benim.19 aylik.bir oglum var canim bu seferki denemen negatif oldukız kız:) hakediyorum dimi napiyim cnm ya paranoyak oldum iyice snn ikizdi sanırım dimi ikinci kesede diğeriyle aynımıydı
Canim bunyeden ve kullanilan ilaclardandir bu farkee işte diyorum tüpte sızıntı var diyeee.. demek ki seninkide doğru transferdi uzun sürüyor hemde geç başladı, test sonucunu aldın, ilaçları kestin başladı...
ama benim kiiii.... test günümü beklesem zaten yaptırmama gerek kalmayacaktı... anlamadımm yaaa
neyse canımm elbet kesilecek... ama doktora git kontrolünü unutma sakın
Canımmmmm sağlasın darısı senin bebişinin başına inşallah seninde güzel haberlerini duyarız :)
Kuzum ben Nesrin baştuğa gidiyorum :) doktorum çok iyi Allah razı olsun :) alttan bakma konusunda ise şunu söylüyor çok küçükler büyümeye ihtiyaçları var rahatsız etmeyelim diyor :) yoksa kalp atışları daha net duyulabilirdi diyor ama karından baktığı için çok net değildi sesler
Canım hemen doktorunu ara bekleme !!
Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesef doktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
Cok cok ama çooook sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin kuzummm
Benim.19 aylik.bir oglum var canim bu seferki denemen negatif oldu
Canim bunyeden ve kullanilan ilaclardandir bu fark
Cok cok ama çooook sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin kuzummm
Benim.19 aylik.bir oglum var canim bu seferki denemen negatif oldu
Canim bunyeden ve kullanilan ilaclardandir bu fark
Evet simdi aradim coraspirini icme dedi. Istrahat hic kalkma dedi belim cok agriyor rabbim insallah kotu bisi olmaz
Benimki de büyümüştür inşallah... yakalmıştır haftasını seninki gibi....
detaylı anlatıyo dimi herşeyi. muayne ücreti ne kadar.. rahatsız olan yerlerini yerim bn onlarınnn sağ sağlim alsak kucağımıza Allahın izniylee
Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesef doktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
Sagol canim arkadasim bugun burden bire bel agrisi ve lekelenme zaten hep yatiyorum ama bugun biraz harrketliydim ah arkadasim baskasina desem de kendin panik yapiyorum su cuma bir gelse dahada rahatlicammcanım yat lütfen sakın kalkma aklınada kötü şeyler getirme bana diyordun olur telaş yapma diye sendee sakın telaşlanma onlar annelerine tutundular hiç bişey olmaz allahın izniyle...
Sagol canim arkadasim bugun burden bire bel agrisi ve lekelenme zaten hep yatiyorum ama bugun biraz harrketliydim ah arkadasim baskasina desem de kendin panik yapiyorum su cuma bir gelse dahada rahatlicamm