canımmm , ne desem ki... hiç bilmediğim bir konu ama hep dediğim gibi doktoruna bir sorsan keşke..yada doktorun sana yeterli gelmiyorsa git başka doktora...
doktora gıcık oluyorm zatn bişi anlatmıyo yaaa... şimdi hala ücretsz muayne ediyo ondan gidiyom bide istanbulda tavsiye edebileceğinz bi doktor var mıı kalcm doktorsz.
valla ne iyisinden bir kadın doğum doktoru da ben arıyorum...bi bulsam...
İstanbul'da neredesin bilmiyorum ama Ümraniye çevresinde bir sürü özel hastane var...
lakin ben bu seneki doktor kontenjanımı doldurduğumdan şimdilik duruyorum...
bi hesap yaptım geçen sene şubattan bu yana 7 doktor falan değiştirmişim... her birine kıza kıza ...
sen yerini söyle ben diğer topikdaşlardan sana yardımcı olmalarını isterim...
valla ne iyisinden bir kadın doğum doktoru da ben arıyorum...bi bulsam...
İstanbul'da neredesin bilmiyorum ama Ümraniye çevresinde bir sürü özel hastane var...
lakin ben bu seneki doktor kontenjanımı doldurduğumdan şimdilik duruyorum...
bi hesap yaptım geçen sene şubattan bu yana 7 doktor falan değiştirmişim... her birine kıza kıza ...
sen yerini söyle ben diğer topikdaşlardan sana yardımcı olmalarını isterim...
sultanbeylideym cnm erdemde tüp yaptrdm ama dvm etmicm oraya... pendk kartal ümraniye ve çevresi olabilir ya valla bi bulsan ne iyi olur ikiz olur belki iki kese gördü ya diğeride gelişir inşaAllah o yüzden iyi bi doktor olsn istiyorm
Benimki malesef hala bitmemis poff bugun 8 gun oldu sanirim neyse napalimm allah gonlune gore versin cnmmyaa bende olmadı öyle kahve leke falan... bu doktor bana transfer yapmadı mı ya kandırdı mı beni yoksa... normal günümde başladı reglim tamam yoğun oldu , ağrım olmadı ama karnımın içi çok acıdı... o kadar ilaç kullandım endometrium kalındı o döküldü ama neticede normal regl süresinde de bittiiii...:44:amannn diyorum yaa tüpte sızıntı vardı diyee
neyse canımmm , dediğin gibi iştee çalışmalara başladık, devamı da gelecek
ben ovulasyon testi destekli yapıyorum bu kez,yarından sonra testte çift çizgiyi aynı koyulukta görmem lazım...sonrası da biraz meşguliyet işteeee
Uzulme cnm rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahKIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....
Ya allah askina bunu kendine neden dert edersin eltinin dr u yakinlastirdigi icin oyle gorunuyordur kesen gayet duzgun maşallah bir durum.olsa zaten dr soylerdi ayriva kalp.sesini en net 8 haftada duyarsinikinci kesede gördü sağlıklımı die bakalım haftaya gel dedi. 2. kese için dedi onu sanırım ya eltimn ultrason kağıdını görünce çok moralm bozuldu onnki karından olduğu halde büyük.. snnki nasıldı kalp atışını nezamn duydn cnm büyütmüşsn maşallah 9. haftaya grmişsn
Ersoy yada Saygı var sana yakın...Normal bir kadın doğum doktoruna görün bence ki Ersoy bu dediklerimden iyi gibi geliyor bana...
ben sırt ağrım için gitmiştim oraya...
Pendikte bizim miacım mayacımın gittiği Emsey var ve o doktorundan memnun...
Ümraniye ve çevresinde Atlas var , Afiyet var sana kadın doğum doktorları ile ilgili iyi şeyler duydum diyebileceğim.
Gören başka arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim.
Benimki malesef hala bitmemis poff bugun 8 gun oldu sanirim neyse napalimm allah gonlune gore versin cnmm
Uzulme cnm rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Ya allah askina bunu kendine neden dert edersin eltinin dr u yakinlastirdigi icin oyle gorunuyordur kesen gayet duzgun maşallah bir durum.olsa zaten dr soylerdi ayriva kalp.sesini en net 8 haftada duyarsin
Benimki malesef hala bitmemis poff bugun 8 gun oldu sanirim neyse napalimm allah gonlune gore versin cnmm
yok bn sevmiyorm ersoyla saygıyı.. emseye hç gtmedm oraya gtmeyi düşünüyorm aslında.. arkadaşlar hangi doktora gidiyolar acaba..
Sveh bende kurtköydeyim emseye gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim :)
Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesefdoktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
Biz geldik :)herşey çok güzel ikinci bebişimizde diğerini yakalamış :) şuan ikiside 6+1 günlükler :) dualarınız için çık teşekkür ederiz .. Kalpler atıyor ama çok net duymamadık malesefdoktorum alttan da bakmak istemediği için küçük olduklarını ve haftaya 8 ci hafta içinde net duyulabileceğini söyledi :) kontrolden sonra yemek yedik kusura bakmayın o yüzden geç döndük :)
afiyet olsun şeker olsun bal olsundaaaaaa
biz de burada küt küt yaptık yaniii
Amann Rabbime şükürler olsun , hep böyle güzel haberlerle gelin siz..
bu arada ben de minnak tuuuuuuuuuuubamı aradımmm...ok bulantısı varmış kuzumun yaaa... hastanelik olmuş,serum vermişler... ama şimdi iyiymiş , annesinde kalıyormuş artık...bir de oda baktırmış , onun bebişleride iyiymiş , yetişmiş küçük olan...nasıl mutlu oldummm... şimdide senin haberinnn...
oyyyyyy bu akşam içerimmmm beni kimse tutamazzz