Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

çok üzüldüm canım yaa

kızlar yrn transferim var bnde 10 gün sonra güzel hbrler veririm inşaAllah ya bnm opudan sonra çok ağrım oldu ve hala var sizinde ağrılarınz oldu mu doktor ohss değilsn dedi ama ağrım çokk

mrb canim öncelikle simdiden hayirli olsun insallah güzel haberlerini duyariz...benim ozamn agrim olmamisti ama transferden sonra basladi karin agrilarim simdi 7.günümdeyim halen devan ediyor bazi geceler daha kötü oluyor....korkuyorum bendee(

kızlar yrn transferim var bnde 10 gün sonra güzel hbrler veririm inşaAllah ya bnm opudan sonra çok ağrım oldu ve hala var sizinde ağrılarınz oldu mu doktor ohss değilsn dedi ama ağrım çokk

allah yardımcın olsun .ama ağrın olması normal bende de olmuştu . korkma. inşh güzel haberlerrini bekliyoruz

ay az kalmış snn test gününe sende güzel hbrler verirsn inşaallah bize.. ee senn doktorun ne dio peki ağrılarına. Allah şifa versn cnm hepimize bi an önce kavuşuruz inşaAllah minnaklara

ayy hamilesin sennnhayırlı olsun cnm sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşaAllah Allah bizede nasip etsn o duyguyu

çok samimiyetle sölylüyorum dualarım sizinle hepinizden güzel haberler bekliyorum . allah hepimiizn yardımcısı olsun . çok tşk ederim :)

KizlArrrr bugun 7.gunumm ve yarin progrsteron testi osterojen v.s icinn hastaneden cagirdilar.progesteron yuksek ola hamileymis diye bi kani var siZ ne dersiniZz.hicbi belirti yok bol bol sulu akintim varr

hamileyimm kızlarrrr:)))))

allahıma şükürler olsun , darısı tüm arkadaşlarımın başına inşhhh

Sırf senin sonucunu öğrenmek için girdim şimdi kk'ya.O kadar mutlu oldum ki anlatamam.Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah.çok çok umut doldu içim,yarın benim test günüm,umarım bende burdan müjdelerim bebeğimi.

ay az kalmış snn test gününe sende güzel hbrler verirsn inşaallah bize.. ee senn doktorun ne dio peki ağrılarına. Allah şifa versn cnm hepimize bi an önce kavuşuruz inşaAllah minnaklara

evet canim az kaldi ama gelde bana sor gecmek bilmiyor günler.....ya canim ben almanyadayim burada yaptirdim burdaki doktorlarda insani deli ediyor herseye normal diyip gecistiriyorlar anlayacagin nedendir neden degildir normalmidir bilmiyom.hepimiz biran önce kavusuruz bebislerimize

inşh canım güzel hbaerini bekliyorum çok saollll

Canım hadi inşallah hakkında hayırlı haberleri alırız

KizlArrrr bugun 7.gunumm ve yarin progrsteron testi osterojen v.s icinn hastaneden cagirdilar.progesteron yuksek ola hamileymis diye bi kani var siZ ne dersiniZz.hicbi belirti yok bol bol sulu akintim varr

Merhaba Cansu ben ilkkez duydum.ama cagırdıklarına göre bildikleri vardır bende daha önca 2 kez tüp yaptırdım hıc sulu akıntım olmadı ama şimdi 3 tup ysptırdım 11 martda 6. günüm su an bendede sulu akındı var ama bugün itibariyle adet agrılarım basladı salı adet günüm.

çok samimiyetle sölylüyorum dualarım sizinle hepinizden güzel haberler bekliyorum . allah hepimiizn yardımcısı olsun . çok tşk ederim :)

Mrb aslican sali benimde adet gunum..hadi insallahh hamilelik belirtisidirr.cogu yerde hamile kalmislar bu sulu beyaz akintiyla.tabi bunyeden bunye degisirr.insalllahhh hamisizdirrr;-);-)

kelebek bende Fransa'da yasıyorum .Avrupa biraz bu konuda çok katı duygular biraz arka planda 11 Mart'a transfer oldum 23 Mart test gunüm ama benim bugün itibariyle adet belirtilerim var salı adet gunüm inşallah gelmez.

Mrb aslican sali benimde adet gunum..hadi insallahh hamilelik belirtisidirr.cogu yerde hamile kalmislar bu sulu beyaz akintiyla.tabi bunyeden bunye degisirr.insalllahhh hamisizdirrr;-);-)

İnşalllahhhh bu benim 3. Denem ve artık emeklerimiz boşa gitmesin.çok zor en iyi siz anlarsınız((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…