Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

aynen katılıyorum herşey kısmet tutupda düşseydi daha çok üzülebilirdim herşey de hayır vardır diye düşünüp şükrediyorum

İnşalllahhhh bu benim 3. Denem ve artık emeklerimiz boşa gitmesin.çok zor en iyi siz anlarsınız((

Bendede ayni adet agrisi bel agrisi var ara ara girip duruyoo:-( fransada mi yaptirdin tup bebegi.turkeydede pek ilgilenmiyolar yani sebepsiz diyup cikiyilar.tahlileri uc dusukten sonra izin cikiyoo

Merhaba;öncelikle herkes için hayırlısını diliyorum,kimsenin çabası boşa gitmez inşallah.Foruma çok sık giremiyorum,bu arada 14'ünde benim de transferim yapıldı,yani bugün 3.günümdü,bekleme sırasına ben de gireyim dedim...

Bendede ayni adet agrisi bel agrisi var ara ara girip duruyoo:-( fransada mi yaptirdin tup bebegi.turkeydede pek ilgilenmiyolar yani sebepsiz diyup cikiyilar.tahlileri uc dusukten sonra izin cikiyoo

Yok bana 2. Sonra hıstereskopi yapıldı temiz 3. Tup yapıldı.burdafa çok fazla ilgili değiller bana göre bende genetik test yaptırmak istiyorum yanlız o kaldı.aslında benim tedavide fazla yumurtalık oluşmuyorlar ama fsl ve amh testim iyi rezervim iyi bilmiyorum tüm protokolleri denedim.

Hoşgeldin sabırlı bekleyişler.

Evet rahime kamerayla baktılar.kasık ve karın boşluğumdan baktılar çok rahat gecti

anestezi gerektiriyor mu aslında ben tanısal amaçlı laporaskobi ve histereskobi yaptırmak istiyorum siz genetik testini araştırıp ona göre 3.tüp denemesine geçseydiniz keşke

anestezi gerektiriyor mu aslında ben tanısal amaçlı laporaskobi ve histereskobi yaptırmak istiyorum siz genetik testini araştırıp ona göre 3.tüp denemesine geçseydiniz keşke

Bana her ikiside yapıldı. Fransa Dr senin söylemen lazım ne bileyım rahim temiz çıkınca umutluydum.

genetik testini tam olarak anlatabilirmisiniz arkadaslar 3.denemem olacak,,fakat doktora söyledim genetik yapilsin diye kanimi aldilar,,baskada bisey icin cagirmadilar..nezaman ne yapiliyor.bilgilendiren olursa sevinirim..

İnşallah,herkesin istediği gibi olsun herşey.
Ben etrafımdakilerin davranışlarından çok rahatsız oluyorum bu arada,test yapılana kadar inzivaya çekilmeliyim belki de...Herkes,herşey olup bitmiş ve kesinmiş gibi davranıyor.Bu insanın ruhunu çok yoran ve yıpratan bişey ve işin kötüsü kimseyi susturamıyorsunuz :/ Galiba çok doldum bu konuda!!!

genetik testini tam olarak anlatabilirmisiniz arkadaslar 3.denemem olacak,,fakat doktora söyledim genetik yapilsin diye kanimi aldilar,,baskada bisey icin cagirmadilar..nezaman ne yapiliyor.bilgilendiren olursa sevinirim..

Mrb Bende kandan bakılıyor diye biliyorum.sen ve eşinden kan alıyorlar. Çıkan sonuçta olumsuz birşey var sa ona göre embriyoya işlem yapılıyor diye biliyorum.

çocuğumun olmama nedeni olarak beni suçlayan bir kayınvalidem var malesef etrafındaki insanlar hep köstek için varlar o yüzden kimseyi duymucaksın eşim bu konuda çok destekçi sağolsun

Bence insanlar bu konuda fazla bilgili değiller aslında onlarıda anlamak lazım bizlerde bazen karşının ne hissettiğini bilmeden yorum yapıyoruz ama bizim konumuz sanki biraz bizi hassaslaştırıyor galiba ben daha önce kimseye söylemedim. Bu sefer her kes biliyor ama ben herkese önceden herseyı ayrıntılı anlattım ki bu süreçte fazla irdelemesinler diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…