Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kelebek bende Fransa'da yasıyorum .Avrupa biraz bu konuda çok katı duygular biraz arka planda 11 Mart'a transfer oldum 23 Mart test gunüm ama benim bugün itibariyle adet belirtilerim var salı adet gunüm inşallah gelmez.

insallah olmazsin ya:KK43: evet cok umursamazlar bende 11 mart da transferim oldu test icinse 26 na gün verdiler ama cok uzun ben ozamna kadar yaparim dayanamam.......

insallah olmazsin ya:KK43: evet cok umursamazlar bende 11 mart da transferim oldu test icinse 26 na gün verdiler ama cok uzun ben ozamna kadar yaparim dayanamam.......

Benim doktor kan tahliline 23 yazmış önce gitsem kabul etmezler burda belki özel yaptırım tabi yarın öbürgün adet olmasam.senin protokol uzun mu kisa mi.

benimde 26 da terminim ama ben 12.idrar testi yapmayi düsünüyorum burda kan tahlilini heryerde yapmiyorlar[/QUOTE. Evdemi yapican.ben ne zaman kanda pozitif gorursem yapicam idrar tahlili cunku o kadar négatif gordumki sirf o zevki yasamak icin.):)))inan aldigim testlerle magaza acilirdi hic abartmiyorum:)) hamilelik varsa ki insallah vardir senin 12 gunde cikar bence.

arkadaşlar hamilelik belirtileyle adet ağrıları aynı . bebek yerleşmeye çalışırmış ondan da kasıklara baskı yaparmış. bende adet olcam sanırdım. bi de işine karışmak gibi olmasın ama 12. günü beklyenin diyorlar.12. günden önce değerler yansımııyor .12.günden sonra asıl değerler yansıyormuş

benimde 26 da terminim ama ben 12.idrar testi yapmayi düsünüyorum burda kan tahlilini heryerde yapmiyorlar[/QUOTE. Evdemi yapican.ben ne zaman kanda pozitif gorursem yapicam idrar tahlili cunku o kadar négatif gordumki sirf o zevki yasamak icin.):)))inan aldigim testlerle magaza acilirdi hic abartmiyorum:)) hamilelik varsa ki insallah vardir senin 12 gunde cikar bence.

evet yaparim artik....canim okadar iyi anliyorumki seni benim bu ilk tüp bebek denemem ama ondan önce heray adetimi bikac gün geciktimi hemen test aliyodum ama sonuc hep husran:KK43: simdide 26 na kadar bekleyemem...okadar sabirli degilm maalesef

arkadaşlar hamilelik belirtileyle adet ağrıları aynı . bebek yerleşmeye çalışırmış ondan da kasıklara baskı yaparmış. bende adet olcam sanırdım. bi de işine karışmak gibi olmasın ama 12. günü beklyenin diyorlar.12. günden önce değerler yansımııyor .12.günden sonra asıl değerler yansıyormuş

bekliyecem 12. günü ama benim doktor beni kan testi icn 16. günü cagiriyor cok gec degilmi ....türkiyede genelde 12. yapiliyor kan testi

Canim bende daha cok adet once si kasiklarda sesler geliyor gurul gurul agri var ama cok degil. Adet olsamda mecburen cuma Kan testi yapip dr yolayacagim .saatkule dua et duan tutar senin hepimiz Icin:KK43:)()

transferden 13.gün sonra adet görmeyen ben adet gördüm tüm kasık ağrılarım geçti.ayrıca hastası olduğum doktor hataneden ayrılmış şok oldum

transferden 13.gün sonra adet görmeyen ben adet gördüm tüm kasık ağrılarım geçti.ayrıca hastası olduğum doktor hataneden ayrılmış şok oldum
Dr dan memnunmuydun yok sa senin Icin belki yeni bir baslangic sana iyi gélir.bende dégistirdim bana iyi geldi tutmasada yinede kendimi iyi hissettim.

allah yardimcin olsun canim...güzel haberler verirsin ins bizlere

Sendende bekliyoruz ben de fazla umut yok cunku bu benim 3. Tup kendimi taniyorum yine olmadi.ve inan hic bir sorun yokken ne bende ne esimde.tutmasa turkiyeye gidicem.burda belki genetik test istiycem cunku baska herseye baktilar.

Sendende bekliyoruz ben de fazla umut yok cunku bu benim 3. Tup kendimi taniyorum yine olmadi.ve inan hic bir sorun yokken ne bende ne esimde.tutmasa turkiyeye gidicem.burda belki genetik test istiycem cunku baska herseye baktilar.

öyle umutsuz olma böylesi belki bizler icin daha hayirlidirda ondan olmuyordur öyle düsün......bizde de bi sorun yok güya yani öyle diyorlar ama ben burdakilere hic bi konuda güvenmiyorum hic biseyden anlamiyorlar....benimde bu olmassa ki insallah olur bende türkiyeye gidip bi muayene olcam.....sen kac sendir ugrasiyon daha önce hic pozitiv olmadimi.insallah busefer senin deson olur herzamn dua ediyorum isteyen herkese rabbim o mutlulugu yasatsin diye.....

Dr dan memnunmuydun yok sa senin Icin belki yeni bir baslangic sana iyi gélir.bende dégistirdim bana iyi geldi tutmasada yinede kendimi iyi hissettim.

doktorumdan memnun kalmamıştım çok ilgisizdi dönüşüm olmadı orda çalışan kanal d doktorum sunucusu aytuğ kolonkaya var onu araştırıcam

doktorumdan memnun kalmamıştım çok ilgisizdi dönüşüm olmadı orda çalışan kanal d doktorum sunucusu aytuğ kolonkaya var onu araştırıcam

Ben fransada yasiyorum.birde burda daha zor tutunma ignesi varmis turkiyede dr adi timur gurkan adinda bir dr o yapiyomus benim bu tutmasa arastiracagim bu igneyi.transferden birgun önce yapılıyormuş enteresan geldı bana.

Ben fransada yasiyorum.birde burda daha zor tutunma ignesi varmis turkiyede dr adi timur gurkan adinda bir dr o yapiyomus benim bu tutmasa arastiracagim bu igneyi.transferden birgun önce yapılıyormuş enteresan geldı bana.

tutunmasına engel olan herşey araştırılmalı önce histereskobi ile rahim inceleniyomuş onu araştırıcam dediğiniz doktor nerde çalışıyor

ilk defa duydum öyle bi igneyi ama tek sorun tutunmasida degil bircok arkasain yasadiklarini okuyoruz tutup ta sonradan kalbi duranlarda cok oluyor...onada bisey yapamiyorlar maalesf:KK43:( benim ilk hamileligim öyle olmustu normal yolla hamile kaldim ama 7. haftamda kalbi durdu :KK43:( vede onun icinde yapabilecegimiz bisey yok dediler...yani hersey kismet varsa kaderimizde gelir zaten

tutunmasına engel olan herşey araştırılmalı önce histereskobi ile rahim inceleniyomuş onu araştırıcam dediğiniz doktor nerde çalışıyor

Songul bende bilmiyorum ama arastırıcam Dr.)bana da yaptılar hıstereskopi birsey cıkmadı çok kolay beni bayıltılar 3 yerden kamerayla baktılar sonradan da ağrım olmadı ama dikkat et fazla kendini zorlama sonrasında.

X