- 13 Mart 2013
- 37
- 0
Saatlikule naptın canımm??
Hadi bi güzel haber almaya ihtiyacımız var
hamileyimm kızlarrrr:)))))
allahıma şükürler olsun , darısı tüm arkadaşlarımın başına inşhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saatlikule naptın canımm??
Hadi bi güzel haber almaya ihtiyacımız var
Heyyyyy cokkkk sevındimmmm:))))))hamileyimm kızlarrrr:)))))
Heyyyyy cokkkk sevındimmmm:))))))
kızlar sormak istediğim bir soru var benim 1 .deneme dondurulmuş embriyo ile deneme yapıldı ikinci deneme için dondurulmuş embriyo konulcaksa aynı yere tekrar ücret ödeme gerekecek mi
8. Günüm.
Eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve sonuç değişmedi. Herzamanki gibi " NEGATİF"
çok saol canım sevinçten ağlıyorum bu sefer:)) allah herkese versin. şimd 2 gün sonra test yaptırcam yine .
tebrik ederim canım yupppiiiiiiiiiiçok sevindim.değerin kaç çıktı?
Bugün biryerlerde bizimle aynı kaderi paylaşan birinin (heyecanını )inan yanındakilerden daha fazla paylaşıyorum . Cokkk sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum.sen emekçi bir annesin bunu asla unutma.
Tebrikler canım yaaahamileyimm kızlarrrr:)))))
canım daha çok erken üzme kendini
çok saol canım .482 çıktı
canım belki geç döllenme olmuş olabilir??ben 6.gün yapmıştım idrarda çıkmadı benim de 5.gün embriyosuydu.ben 6.gün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 11 çıkıştı değer meselaa..7.gün çokkkkk silik çıktı o da hemen değil bu yüzden bekle derim canım[/QUOTE]Canım benim 5. Gün embriyosuydu. Silikte olsa bir çizginin belirmesi gerekti
Zaten hiç kasık batmalarım olmuyor ve göğüs ağrılarım ve ateşim dünden beri azaldı. Nolduysa önceki gün bebeğimi kaybettim
canım belki geç döllenme olmuş olabilir??ben 6.gün yapmıştım idrarda çıkmadı benim de 5.gün embriyosuydu.ben 6.gün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 11 çıkıştı değer meselaa..7.gün çokkkkk silik çıktı o da hemen değil bu yüzden bekle derim canım
Esilacım ne kadar iyi niyetli bir insansın. Allah sana kalbin gibi güzel hayırlı bir evlat nasip etsin.
Yarın kan testi yapıp kesinleştirdikten sonra ilaçları bırakıcam
tabiki her sefer için ayrı ödenir ücret canım