Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar sormak istediğim bir soru var benim 1 .deneme dondurulmuş embriyo ile deneme yapıldı ikinci deneme için dondurulmuş embriyo konulcaksa aynı yere tekrar ücret ödeme gerekecek mi

kızlar sormak istediğim bir soru var benim 1 .deneme dondurulmuş embriyo ile deneme yapıldı ikinci deneme için dondurulmuş embriyo konulcaksa aynı yere tekrar ücret ödeme gerekecek mi

tabiki her sefer için ayrı ödenir ücret canım

çok saol canım sevinçten ağlıyorum bu sefer:)) allah herkese versin. şimd 2 gün sonra test yaptırcam yine .

Bugün biryerlerde bizimle aynı kaderi paylaşan birinin (heyecanını )inan yanındakilerden daha fazla paylaşıyorum . Cokkk sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum.sen emekçi bir annesin bunu asla unutma.

Bugün biryerlerde bizimle aynı kaderi paylaşan birinin (heyecanını )inan yanındakilerden daha fazla paylaşıyorum . Cokkk sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum.sen emekçi bir annesin bunu asla unutma.

arkdaşım çok ama çok tşk ederim . ne kadar güzel yazmışın .çok saol

allah hepinizden razı olsun . allah bu yolda emek harcayanların yanında olsun. sizlerin de güzel haberlerinii bekliyorum

hamileyimm kızlarrrr:)))))

allahıma şükürler olsun , darısı tüm arkadaşlarımın başına inşhhh
Tebrikler canım yaaa
Sağlıklı bir gebelik dilerim. Canım hangi hastaneye gitmiştin ve kaçıncı gün teansferiydi? Değerin yüksek gelmiş, ikiz olmasın??

canım daha çok erken üzme kendini

Canım benim 5. Gün embriyosuydu. Silikte olsa bir çizginin belirmesi gerekti
Zaten hiç kasık batmalarım olmuyor ve göğüs ağrılarım ve ateşim dünden beri azaldı. Nolduysa önceki gün bebeğimi kaybettim

Canım benim 5. Gün embriyosuydu. Silikte olsa bir çizginin belirmesi gerekti
Zaten hiç kasık batmalarım olmuyor ve göğüs ağrılarım ve ateşim dünden beri azaldı. Nolduysa önceki gün bebeğimi kaybettim[/QUOTE]
canım belki geç döllenme olmuş olabilir??ben 6.gün yapmıştım idrarda çıkmadı benim de 5.gün embriyosuydu.ben 6.gün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 11 çıkıştı değer meselaa..7.gün çokkkkk silik çıktı o da hemen değil bu yüzden bekle derim canım

canım belki geç döllenme olmuş olabilir??ben 6.gün yapmıştım idrarda çıkmadı benim de 5.gün embriyosuydu.ben 6.gün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 11 çıkıştı değer meselaa..7.gün çokkkkk silik çıktı o da hemen değil bu yüzden bekle derim canım[/QUOTE]

Esilacım ne kadar iyi niyetli bir insansın. Allah sana kalbin gibi güzel hayırlı bir evlat nasip etsin.
Yarın kan testi yapıp kesinleştirdikten sonra ilaçları bırakıcam

Esilacım ne kadar iyi niyetli bir insansın. Allah sana kalbin gibi güzel hayırlı bir evlat nasip etsin.
Yarın kan testi yapıp kesinleştirdikten sonra ilaçları bırakıcam[/QUOTE]

canım senin test tarihin ne zaman?hemen bırakma ilaçları bence bekle...

Yarın kan testi yapıp kesinleştirdikten sonra ilaçları bırakıcam

canım senin test tarihin ne zaman?hemen bırakma ilaçları bence bekle...[/QUOTE]

21 mart normalde ama yarın gidip kan vericem (9. Gün oluyor)

kızlar yrn transferim var bnde 10 gün sonra güzel hbrler veririm inşaAllah ya bnm opudan sonra çok ağrım oldu ve hala var sizinde ağrılarınz oldu mu doktor ohss değilsn dedi ama ağrım çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…