Günaydın :)
herkesin heyecanını paylaşıyorum...yarın da benim 19. günüm ve 4. testi yaptıracağım. ilk başta hcg de problm olduğu için çok tedirginim...yarın 12 gibi sonuç elimde olur. Banada şans dileyin lütfen. Herkese pozitif haftalar!
Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün Emsey muhabirimiz miacım mayacımdan çok önemli haberler bekliyoruz
Alısalıs kuzumuzdan alacağımız haberin ise topiğimizi sevince boğacağından eminim
Hollanda muhabirlerimiz umutlu selcanım ve elfjem sizin oralarda ne var ne yok diyin bakalım
Diğer yurt dışı noktalar ve İstanbul içi ve dışı noktalardaki muhabirler , napıyonuzzzz
Süper güzel bir hafta olsunnn... güzel haberlerle dolsun topiğimiz...
Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...
Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...
herkesin heyecanını paylaşıyorum...yarın da benim 19. günüm ve 4. testi yaptıracağım. ilk başta hcg de problm olduğu için çok tedirginim...yarın 12 gibi sonuç elimde olur. Banada şans dileyin lütfen. Herkese pozitif haftalar!
Canim seninle ayni gun transferimiz olmusinsallah hersey yolunda gider ve herkes bebegine kavusur.
Bilgisayardaki hesaba gore 4+6 gunluk diyor. Kan testi birkere yapildi bende birdaha tekraralanmadi persembe ultrason ile bakilacak.. Senin degerin nasildi nezaman gideceksin canim?
bilgilerin icin tesekkurler canim
Hollanda da ılık bir hafta sonu geçirdik, kendimizi bahçelere attık, mangal yaptık, mest olduk
Son ultrasonun üzerinden 6 gün geçti.. henüz bir kanamamız yokçok şükür, çarşambayı iple çekiyoruz, bakalım içerde ne yaptı bebiş
Aa mart ayında transferin oldu mu oldu... hormonsuz tüp bebek merkezinde gün sayıyomuyuz sayıyoruz.. demek ki topik dışı falan değilsin...:13:
Hollanda da ılık bir hafta sonu geçirdik, kendimizi bahçelere attık, mangal yaptık, mest olduk
Son ultrasonun üzerinden 6 gün geçti.. henüz bir kanamamız yokçok şükür, çarşambayı iple çekiyoruz, bakalım içerde ne yaptı bebiş
hollanda dan gunaydinlar sevgilier. aman benim topicle uzaktan yakindan hic alakam yok yani transfer neyin yok yani.
ama bu topicte ki arkadaslar cok samimi cok tatli kendimi burdan uzak tutamiyorum
merhaba kızlar ,hepinize güzel bir hafta diliyorum ,bol pozitifli bir hafta olsun .
Benim bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü test günüm.
Çok korkuyorum ,2 adet 1.kalite embriyor yerleştirildi.İlk denemem .
İlk günler gaz sıkıntısı va gaz sancısı çektim ama şu an hiçbirşey hissetmiyorum ,sizlerde mi böylesiniz ,çok korkuyorum bennn
iyi oldugun cok sevindim elfjem. hep boyle devam eder insallah
inşallah dediğin gibi olur canım .
Bişey hissetmemem normal mi sizce .:18:
İnşalaaahhh... o kazulet doktora nanik yapar bebişim...
inşallah dediğin gibi olur canım .
Bişey hissetmemem normal mi sizce .:18:
İnşalaaahhh... o kazulet doktora nanik yapar bebişim...
Ben hissetmedim, idrar testinde pozitifi gordum gene hissetmedim... taa ki 2. kan testinden sonra yani transferden 20 gün sonra belirtiler başladı...
Günaydınlar Türkiyem
Emsey hospitalin iki site berisinde pusuya yatmış baba muhabiri bekliyoruz ... Tüp bebek doktorlarından Nesrin Baştuğun gülümseyen yüzü eşliğinde bebeklerimizi görme heyecanımıza az kaldı :) sağolsun baba muhabir yine yaptı yapacağını ve randevuyu 4 e aldıkbeklemelerdeyim gelişmelerden mutlaka haberdar edeceğim sizi mutlu haftalar diliyorum ve son kez şu sözleri eklemek istiyorum ..
Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :))) elfjenin karnında 2 bebişide görünce küçük dilini yutsun Hollandalı hekimler :))))