Arankizda pihtilasma sorunu olup igne kullanan var mi? Ben 3gundur yapiyorum gobegim mosmor oldu resmen acaba yanlis mi yapiyorum ?? Lutfen yardimci olun...
Birde karnima ara ara kramplar giriyor ins. korkulacak bise yoktur ve bulanti falan da yok...
Hamisss olanlar neler yapiyorsunuz ? Disari cikiyormusunuz ev isleri, yuruyus falan... nelere dikkat ediyorsunuz? Yeme icme olayi mesela?
Tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirim...
Aranizda pihtilasma sorunu olup igne kullanan var mi? Ben 3gundur yapiyorum gobegim mosmor oldu resmen acaba yanlis mi yapiyorum ?? Lutfen yardimci olun...
Birde karnima ara ara kramplar giriyor ins. korkulacak bise yoktur ve bulanti falan da yok...
Hamisss olanlar neler yapiyorsunuz ? Disari cikiyormusunuz ev isleri, yuruyus falan... nelere dikkat ediyorsunuz? Yeme icme olayi mesela?
Tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirim...
Bize şans dileyin yarın bebişlerimizi görmeye gitcez :)
melek73 sen şuan hamilesin sanırım. benim bir arkadaşın pıhtılaşma sorunu vardı, sanıyorum 9 ay bu iğneden yapmıştı. şimdi sizin pıhtılaşma sorunu olduğu için cildiniz hassas oluyor. çabuk morarıyor. korkulacak bişey yok. benim arkadaşın da mosmor olmuştu. iğneyi tam yapman gereken yerden yaptığına eminden morarması normal, bu sizin hassaslığınızla ilgili.
bulantı bende de yok, adet günümden sayarsak 3+5 günlüğüm, 30 martta transferim olmuştu. ben çalışmaya bile başladım, işime gidip geliyorum arabayla. ev işimi yapıyorum ama mesela yerleri çektirmiyorum, koltuk kanepe falan asla. çamaşır asma olayı eşimde katlaması bende :) yemeğimi yapıyorum, bulaşığımı yıkıyorum falan..
yemekte de öncelikle bol bol su içmeye gayret ediyorum 3- 4 lt falan. hergün haşlanmış yumurta, süt ve bal. salata yapmaya özen gösteriyorum demir için. kahve içmiyorum ama açık çayda kaçamak yaptım bazen. hurma yemeye çalışıyorum 3 tane falan. kayısı kompostosu yaptım, o bitince evde ne varsa hepsinin kompostosunu yapmaya çalışıcam ayva, kuru üzüm falan :) böyle işte. bilirsin az ve sık ye derler. bu benim yemek kültürümde yoktu aslında ama şişkinlik olmasın diye doyar doymaz hemen yemeği bırakıyorum.. bunun dışında önceki günlerde ne yiyorsam hepsini yiyorum yani. kesin yasaklarım kahve, maydanoz, bitki çayları bu kadar. ha bir de ekmeği azaltmaya çalışıyorum..
Canim igne olan yerlere bebek yagi ile yumusatmaya calis valla ben hala yatiyorum sagolsun annem bende birde cocuk var dikkat ediyorum kendine yemek konusunda maydonoz haricinde herseyi yiyorum hergun 4 tane kayisi yiyorum kabiz olmamaya calisiyiorum
Sabriyacigim cevabin icin cok sagol, sende mi yapiyorxun o ignelerden? bebe yagini denerim iyi fikir
Ben ikinci hafta kalkti disarida cikiyorumins. bisey olmaz senin transfer nezaman olmustu?
kızlar,
yarın öğleden sonra kan testi sonucumu yazarım,, dualarınızı bekliyorum
kızlar,
yarın öğleden sonra kan testi sonucumu yazarım,, dualarınızı bekliyorum
Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün Emsey muhabirimiz miacım mayacımdan çok önemli haberler bekliyoruz
Alısalıs kuzumuzdan alacağımız haberin ise topiğimizi sevince boğacağından eminim
Hollanda muhabirlerimiz umutlu selcanım ve elfjem sizin oralarda ne var ne yok diyin bakalım
Diğer yurt dışı noktalar ve İstanbul içi ve dışı noktalardaki muhabirler , napıyonuzzzz
Süper güzel bir hafta olsunnn... güzel haberlerle dolsun topiğimiz...
Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...
Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün Emsey muhabirimiz miacım mayacımdan çok önemli haberler bekliyoruz
Alısalıs kuzumuzdan alacağımız haberin ise topiğimizi sevince boğacağından eminim
Hollanda muhabirlerimiz umutlu selcanım ve elfjem sizin oralarda ne var ne yok diyin bakalım
Diğer yurt dışı noktalar ve İstanbul içi ve dışı noktalardaki muhabirler , napıyonuzzzz
Süper güzel bir hafta olsunnn... güzel haberlerle dolsun topiğimiz...
Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...