Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim igne olan yerlere bebek yagi ile yumusatmaya calis valla ben hala yatiyorum sagolsun annem bende birde cocuk var dikkat ediyorum kendine yemek konusunda maydonoz haricinde herseyi yiyorum hergun 4 tane kayisi yiyorum kabiz olmamaya calisiyiorum

melek73 sen şuan hamilesin sanırım. benim bir arkadaşın pıhtılaşma sorunu vardı, sanıyorum 9 ay bu iğneden yapmıştı. şimdi sizin pıhtılaşma sorunu olduğu için cildiniz hassas oluyor. çabuk morarıyor. korkulacak bişey yok. benim arkadaşın da mosmor olmuştu. iğneyi tam yapman gereken yerden yaptığına eminden morarması normal, bu sizin hassaslığınızla ilgili.
bulantı bende de yok, adet günümden sayarsak 3+5 günlüğüm, 30 martta transferim olmuştu. ben çalışmaya bile başladım, işime gidip geliyorum arabayla. ev işimi yapıyorum ama mesela yerleri çektirmiyorum, koltuk kanepe falan asla. çamaşır asma olayı eşimde katlaması bende :) yemeğimi yapıyorum, bulaşığımı yıkıyorum falan..
yemekte de öncelikle bol bol su içmeye gayret ediyorum 3- 4 lt falan. hergün haşlanmış yumurta, süt ve bal. salata yapmaya özen gösteriyorum demir için. kahve içmiyorum ama açık çayda kaçamak yaptım bazen. hurma yemeye çalışıyorum 3 tane falan. kayısı kompostosu yaptım, o bitince evde ne varsa hepsinin kompostosunu yapmaya çalışıcam ayva, kuru üzüm falan :) böyle işte. bilirsin az ve sık ye derler. bu benim yemek kültürümde yoktu aslında ama şişkinlik olmasın diye doyar doymaz hemen yemeği bırakıyorum.. bunun dışında önceki günlerde ne yiyorsam hepsini yiyorum yani. kesin yasaklarım kahve, maydanoz, bitki çayları bu kadar. ha bir de ekmeği azaltmaya çalışıyorum..

Canim seninle ayni gun transferimiz olmus insallah hersey yolunda gider ve herkes bebegine kavusur.
Bilgisayardaki hesaba gore 4+6 gunluk diyor. Kan testi birkere yapildi bende birdaha tekraralanmadi persembe ultrason ile bakilacak.. Senin degerin nasildi nezaman gideceksin canim?

bilgilerin icin tesekkurler canim

Canim igne olan yerlere bebek yagi ile yumusatmaya calis valla ben hala yatiyorum sagolsun annem bende birde cocuk var dikkat ediyorum kendine yemek konusunda maydonoz haricinde herseyi yiyorum hergun 4 tane kayisi yiyorum kabiz olmamaya calisiyiorum

Sabriyacigim cevabin icin cok sagol, sende mi yapiyorxun o ignelerden? bebe yagini denerim iyi fikir
Ben ikinci hafta kalkti disarida cikiyorum ins. bisey olmaz senin transfer nezaman olmustu?

Sabriyacigim cevabin icin cok sagol, sende mi yapiyorxun o ignelerden? bebe yagini denerim iyi fikir
Ben ikinci hafta kalkti disarida cikiyorum ins. bisey olmaz senin transfer nezaman olmustu?

Canim transferim 26 mart ta olmustu ben kalcadan oldum ve bebek yagi ile ovdum

Bize şans dileyin yarın bebişlerimizi görmeye gitcez :)

sanaaa,
kocişineee
veeeeeeeeeeeeee
bebişlerineeee
bol bol bol bollll en bollll , en çooooooooooooookkkk , en bi sürü şanslarrr...

Rabbim yanınızda , yar ve yardımcınız olsun...

Breezey teyzesinden selam söyle kuzum , kuzularına...

hepinizi öpüyorummmm

Son düzenleme:
kızlar maşallah hamışler hergun artıyo çokşukur ben okadar kotuyumkı artık kusmaktan dıbım çıktı gıremıyorum buraya bizde 7.haftamız bıttı çokşukur doktor 3,5aya kadar devam eder dedı belkı dahafazla nasıl dayanılmaz bişeymış bulantı benımgıbı olan yok galıba rabbım hayırlısıla buzamanları geçırıp sağlıkla kucağımıza almayı nasıb etsin.........

Son düzenleme:
kızlar,

yarın öğleden sonra kan testi sonucumu yazarım,, dualarınızı bekliyorum

veeeeeeeeeeeeeeee beklenen gün geldiiii
hadi bakalım... yaz bakalım... pozitifi görelim duyalım bakalımm

Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin canım benim

Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün Emsey muhabirimiz miacım mayacımdan çok önemli haberler bekliyoruz

Alısalıs kuzumuzdan alacağımız haberin ise topiğimizi sevince boğacağından eminim

Hollanda muhabirlerimiz umutlu selcanım ve elfjem sizin oralarda ne var ne yok diyin bakalım

Diğer yurt dışı noktalar ve İstanbul içi ve dışı noktalardaki muhabirler , napıyonuzzzz

Süper güzel bir hafta olsunnn... güzel haberlerle dolsun topiğimiz...

Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...

Günaydın :)
herkesin heyecanını paylaşıyorum...yarın da benim 19. günüm ve 4. testi yaptıracağım. ilk başta hcg de problm olduğu için çok tedirginim...yarın 12 gibi sonuç elimde olur. Banada şans dileyin lütfen. Herkese pozitif haftalar!

merhaba kızlar ,hepinize güzel bir hafta diliyorum ,bol pozitifli bir hafta olsun .

Benim bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü test günüm.

Çok korkuyorum ,2 adet 1.kalite embriyor yerleştirildi.İlk denemem .

İlk günler gaz sıkıntısı va gaz sancısı çektim ama şu an hiçbirşey hissetmiyorum ,sizlerde mi böylesiniz ,çok korkuyorum bennn

hollanda dan gunaydinlar sevgilier. aman benim topicle uzaktan yakindan hic alakam yok yani transfer neyin yok yani.
ama bu topicte ki arkadaslar cok samimi cok tatli kendimi burdan uzak tutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…