Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Mide bulantısına çare bulupta sakıyorsanız benden tüserim valla geberiyorum buluntulardan bu arada breezey teyze bebiklerin sana çok selamı var :) çok çok öpüyorlarmışn seni :) ve mutlu haberini bekliyorlarmış öyle dediler :)

Son düzenleme:

Abla ya 5 te çıkıyor ya gelirsem bir daha gitmeyeyim dedi bişeyde diyemiyorum ondan zaten zaman geçmiyor birde böyle beklemek çok zor inşallah güzel haberlerle döneriz :)

Keseyi kac hAftalikken gordun

kim bulduysa bulantının çaresini çıbıkkk bildirsinnnn, çıbıkkkk kuzum dardaaaa çıbıkkkk

yerim ben o minnaklarımıı , öpüyorum bende yumuşak yumuşak onlarıı ( küçükler ya daha o yüzden )...
İnşallah Rabbimin izniyle vereceğim o bekledikleri haberi... Sabır kuzum,sabrın sonu selamet

Hepinizi o kadar çok özledim ki valla hem gribim hem bulantılar bide grip oldum diye fırça yicem doktordan şimdi minnaklarda seni çok öpüyor teyzesi ama tam dik tutarken vıyykkk azıcık kusmuk çıkarıyorlar yeni emdiler ya ondan teyzesi :)))) hayallere bak ya offffff offff onların kusmuğuna kurban olayım ben :)

amannn kuzum geçmiş olsunnn
doktor kızmasın sana , sanki grip mikrobuna gel diye kırmızı mumlu davetiyemi gönderdin yaa...
suyunu bol iç...meyve yemeye çalış.. sen akıllısın kuzum ilaç içme sakın...
Ben öyleyken de öperim ki onları... onların her kokusuna bayılırım ben bir kere
olsunlar doğsunlar büyüsünler, güzel günleriniz olsun kuzummm

Babama gittik ablacım 2aydır görmüyordum bu bebek telaşı yüzünden o da hastaydı sarıldık falan kıyamadımda baba öpmim sarılmim demeye kaptık şifayı olsun ama ya canı sağolsun inşallah çabuk atlatırım :) bol su içiyorum ablam meyvede yiyorum ilaç içmicem ama doktoruma söylicem bir vitamin falan yazar belki :) canım babam ya yemek yapamıyorum diyorum geleyim yanında kalayım ben yapim diyor 70 yaşında evi de temizlerim ben diyor kıyamam ya bak yine ağlama modu

Kızlar tubişten haber alan varmı ya çok merak ediyorum telefonuda yok bende telefonumu servise yolladığım için numaralarımda gitti canım ya inşallah iyidir özletti kendini valla

Kızlar tubişten haber alan varmı ya çok merak ediyorum telefonuda yok bende telefonumu servise yolladığım için numaralarımda gitti canım ya inşallah iyidir özletti kendini valla

Evet yaaaa tugba ortalarda yok onun ikizmiydibacabaaaa

inşallah canım , atlatırsın ... benim bebeği olan kızçemde , hamileyken çok grip olmuştu... Rabbim yardımcın olsun...
Baba işte , yaşı kaç olursa olsun evladına kıyamıyor...ne şanslısın bak.. benim kızçelerim de şanslı... kocamcım süper bir baba... evlendiler ettiler ama hala eli üzerlerinde

kuzumm galiba bulantısı çok onun... ben ararım ama uyur mu uyanık mı bilemedim neyse biraz zaman geçsin bakarım , konuşursam yazarım... ya da o girer , 2 satır yazar belki...

minnak tuuuuuuuuuuuubam yaa

Ah canim yaa kurban olurum bennboyle anne babaya. Benim anam babamda yanimda esim cinde hep benimle ilgilendiler sagolsunlar basimizdan eksik etmesin allah

Rabbim babamızın gölgesini eksik etmesin üzerimizden onu kaybetmek çok acı verir bana

Ah canim yaa kurban olurum bennboyle anne babaya. Benim anam babamda yanimda esim cinde hep benimle ilgilendiler sagolsunlar basimizdan eksik etmesin allah

Amin kuzum inşallah onların acısını yaşatmasın Rabbim bize uzaktada olsalar gölgeleri bile yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…