Maşallah :) cok sevindim senin adına. İnşallah herkesin yuzu guler burada...bazen dogru zamani beklemek gerekiyir, sabırlı olmak gerekiyor....ben bunu öğrendim. Cok hiperaktif ve sabirsizim ama bana ders oldu bu süreç. .halada oluyor...Salı günü gelmez şimdi.
Bizde ikinci kez bebişlerimizi görmek için pazartesiyi bekliyoruz :) az kaldı annesi sabret salı günü değerin kat kat artacak inşallah .. Biz istanbuldayız siz nerdesiniz nerde yaptırdınız hem buradaki arkadaşlar için de Tutan hastaneler bir fikir oluyor biz Pendik kurtköy Emsey hospitalde yaptırdık :)umarım Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin :) bende aynı sen gibiyim yerimde duramıyorum kıpır kıpırım :) sabrı hiç sorma zaten transferden sonra pozitifi görmek asırlar gibi geldi :)
Canim merhaba ilk once uzulme benim idrardada cok az cikmisti yani herkezin hormon salgisi farkli kan testini yapmadan uzulme
Canım bitanecik kuzum belki bebeğin geç tutunmuştur annesi o yüzden onca hormonu salgılaymamıştır pazartesyi bekle kuzum inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bende bebişi görmek için pazartesiyi bekliyorum inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz :)
Yine her zamanki gibi topikte takılırken uyuyakalmşım uyumaktan şiştim valla ya
uyusunda büyüsün kuzucummmm ninnnniiiiiiii
napıyosunuz bakalımmm minnaklar ve annesiiii
arkadaşlar hayırlı sabahlar...
bir şey soracağım. mide bulantılarınız hemen hemen kaçıncı günü başladı sizlerin? benim henüz bulantım yok, ama belki de olmayabilirmiş demi? ama belki de daha erken diyorum. transferin 15. günündeyim..
arkadaşlar hayırlı sabahlar...
bir şey soracağım. mide bulantılarınız hemen hemen kaçıncı günü başladı sizlerin? benim henüz bulantım yok, ama belki de olmayabilirmiş demi? ama belki de daha erken diyorum. transferin 15. günündeyim..
bncede inşaAllah yaşamazsın ççoookk zoorr bnm 6+2 de fln başladı yani 3 gündür ama mafetti bni hep yatıorum..
kızlar bn 6+3te kalp atışını dinlemeye gttm vajınal ultrasonla baktı kalp atışını
fazla iyi göremedi bide 2. kese gördü gelişmemiş dedi ama ben geçen hafta başka doktora gttm karından baktı tek kese gördü sonradan tutunmuştr belki gelişirmiki oda. bide kalbi nie iyi duyulmadıı:18:
Canin ben kizimda hic migde bulantisi ve uyuklama gibi belirtiler yasamadim ama busefer bazen ara ara bulaniyor kolularda. Tiksiniyorum ins bulanti yasamazsin zor bir durum
canım benim burda gördüğüm kadarıyla ve beni de doktorun çağırış tarihine göre adete göre hesaplandığında 4. hafta kese görünmesi, 8. hafta falan da kalp atışı dinlemeye çağrılıyor. sen biraz erken gibi geldin bana ama yine de çok bilgim olduğu söylenemez. ikiz bekliyorsun sanırım. değerlerin nasıl? ha birde bir çok kişiden duyuyorum, ikinci keseyi bazen doktorlar bile çok geç görebiliyormuş. işte biraz değerlerinden anlaşılır gibi. ama 6 hafta çok kısa bir zaman gibi görünüyor yine de gözüme..
aa sizin ikinci çocukmuuu? ne güzel. ikisi de tüp bebekle mi???
Evet canin bu insallah ikincisi ikiside tup suan 2 yasinda kizim var ondan kalan 8 embriyo vardi ve cok sukur dondurulmusla yani kizimin ikiz kardesi var ins karnimda
yaa maşallah ne güzel bnde istedm hep dondurulsun die ama 5. güne gittiler 9 embriyodan 2 tane kaldı onuda koydular göbüşe. neyse 2. inşaAllah uğraştrmadan gelir:)
hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn