Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Bizde ikinci kez bebişlerimizi görmek için pazartesiyi bekliyoruz :) az kaldı annesi sabret salı günü değerin kat kat artacak inşallah .. Biz istanbuldayız siz nerdesiniz nerde yaptırdınız hem buradaki arkadaşlar için de Tutan hastaneler bir fikir oluyor biz Pendik kurtköy Emsey hospitalde yaptırdık :)umarım Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin :) bende aynı sen gibiyim yerimde duramıyorum kıpır kıpırım :) sabrı hiç sorma zaten transferden sonra pozitifi görmek asırlar gibi geldi :)

Biz florence nightingale de yaptirdik. Kızıltoprakta. Kan testimi yaptirdigim yer pazar günleri kapali .. ayni yerde yaptir dedi dr. Bu yuzden sali git dedi...agrim vardi kasiklarda hafif ama gaz sancisi oldugunu anladim .:) yinede korkuyorum salı gününden.
Süper ikizler bir sonraki gorusmene kadar buyusunler :) daha iyi gör onları inşallah.

Mamayaaaa nasilsin napiuosunuz bebisler nasil canimmm yaw beklemekncok zor bende cuma gunu insallah keseyi gormeye gidecegim rabbim insallah gormeyi nasip etsin

Canim merhaba ilk once uzulme benim idrardada cok az cikmisti yani herkezin hormon salgisi farkli kan testini yapmadan uzulme

merhaba canım, tamam üzülmüyorum,,, teşekkür ederim, desteğine, kendine iyi bak.

inşallah teyzoşcuğu öyle olsun..... ben onların hormonunu yerim, demek salgılayamadı ha,,, iyi bakalım bekleyelim 2 gün daha....

inşallah ikimiz içinde ptesi muhşeşem güzel olsunnnnnnnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnnnnnn,

Yine her zamanki gibi topikte takılırken uyuyakalmşım uyumaktan şiştim valla ya

Lisa83 canım benim inşallah seninde değerin katlanır ve sende bizim gibi bebeğini görmek için yine bu tatlı heyecanları yaşarsın :) ben inanıyorum katlanacak değerin :)

Sabriyacım evet kuzum malesef beklemek çok zor ya sanki saatler Durmuş gibi

ALISALIS kuzum bekle sonuçta erken yaptın canım testini :) Pazartesi görürsün inşallah pozitifi :) ayyyy sende benim gibisin kuzum bende yerin onların hormonlarını :))) kuzu onlar kuzu ya

Son düzenleme:
BİlGİDİR:

Bilgisayar Kullanmak

Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği olmasına karşın hamilelikte bilgisayar kullanımının herhangi bir zararı henüz tespit edilmemiştir. Bu nedenle bilgisayar kullanılabilir. Özellikle geçmişte bilgisayar monitörlerinin yaydığı düşük düzeyli elektromanyetik alanın tehlikeli olduğu ve bazı problemlere neden olduğu düşünülürdü lakin yapılan araştırmalar elektromanyetik alanla ilişkili bir riskin olmadığını kanıtlamıştır.

Bu konuda dikkat edilmesi gereken sadece bilgisayar başında uzun süre vakit geçirmemektir. Çünkü sırt ve bel ağrılarını arttıracağı için size rahatsızlık verebilir. Bu nedenle sık sık mola vererek kullanmanız önerilmektedir.

arkadaşlar hayırlı sabahlar...
bir şey soracağım. mide bulantılarınız hemen hemen kaçıncı günü başladı sizlerin? benim henüz bulantım yok, ama belki de olmayabilirmiş demi? ama belki de daha erken diyorum. transferin 15. günündeyim..

Canin ben kizimda hic migde bulantisi ve uyuklama gibi belirtiler yasamadim ama busefer bazen ara ara bulaniyor kolularda. Tiksiniyorum ins bulanti yasamazsin zor bir durum

bncede inşaAllah yaşamazsın ççoookk zoorr bnm 6+2 de fln başladı yani 3 gündür ama mafetti bni hep yatıorum..

kızlar bn 6+3te kalp atışını dinlemeye gttm vajınal ultrasonla baktı kalp atışını
fazla iyi göremedi bide 2. kese gördü gelişmemiş dedi ama ben geçen hafta başka doktora gttm karından baktı tek kese gördü sonradan tutunmuştr belki gelişirmiki oda. bide kalbi nie iyi duyulmadıı:18:

canım benim burda gördüğüm kadarıyla ve beni de doktorun çağırış tarihine göre adete göre hesaplandığında 4. hafta kese görünmesi, 8. hafta falan da kalp atışı dinlemeye çağrılıyor. sen biraz erken gibi geldin bana ama yine de çok bilgim olduğu söylenemez. ikiz bekliyorsun sanırım. değerlerin nasıl? ha birde bir çok kişiden duyuyorum, ikinci keseyi bazen doktorlar bile çok geç görebiliyormuş. işte biraz değerlerinden anlaşılır gibi. ama 6 hafta çok kısa bir zaman gibi görünüyor yine de gözüme..

banada erken geliyo ama erkense nie çağırıyo bu doktorlarda strese sokuyolar insanı... bnm 5. gün embriyosuydu.11. gün 256 14. gün 654 tü fazla yüksek değil ama ne bileyim yaa ikinci kesede göründü işte hakkımızda hayırlısı..

Evet canin bu insallah ikincisi ikiside tup suan 2 yasinda kizim var ondan kalan 8 embriyo vardi ve cok sukur dondurulmusla yani kizimin ikiz kardesi var ins karnimda

yaa maşallah ne güzel bnde istedm hep dondurulsun die ama 5. güne gittiler 9 embriyodan 2 tane kaldı onuda koydular göbüşe. neyse 2. inşaAllah uğraştrmadan gelir:)

Son düzenleme:
yaa maşallah ne güzel bnde istedm hep dondurulsun die ama 5. güne gittiler 9 embriyodan 2 tane kaldı onuda koydular göbüşe. neyse 2. inşaAllah uğraştrmadan gelir:)

Insallah canim insallah rabbim bu guzel kutlu dogum haftasinda tum anne adaylarini sevindirir

hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn

canım senin bu soruyu kime sorsan emin ol benim de oluyor der. ve gerçekten benim de oldu :) embriyo içinde büyüdüğü için kasıklarına baskı yapıyor. rahim büyüyor ve rahmi tutan bağlar geriliyor. kanama olmadığı sürece gayet normal hiiiiç korkma. ama gece gündüz ayağından yün çorabı ve sırtından yeleği eksik etme. ben buna dikkat ettim edeli sancım azaldı. zaten normalde de ayaklarım hep üşürdü, şimdi daha sıkı tutuyorum. iyim hamd olsun.

Aranizda pihtilasma sorunu olup igne kullanan var mi? Ben 3gundur yapiyorum gobegim mosmor oldu resmen acaba yanlis mi yapiyorum ?? Lutfen yardimci olun...
Birde karnima ara ara kramplar giriyor ins. korkulacak bise yoktur ve bulanti falan da yok...
Hamisss olanlar neler yapiyorsunuz ? Disari cikiyormusunuz ev isleri, yuruyus falan... nelere dikkat ediyorsunuz? Yeme icme olayi mesela?
Tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…