- 22 Kasım 2012
- 848
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm kuzumm , neşene ve enerjine sağlıkkkk
bu cıvıldayışına , bebişlerinin pıt pıtları eşlik etsin inşallah...
O babayla bir gün görüşücem ben...saat 4.00 de randevu mu olur yaa.... oooooo daha kaç saat var
Güpgüzel en güzel hatta en süper haberlerini bekliyorum kuzummm
Mide bulantısına çare bulupta sakıyorsanız benden tüserim valla geberiyorum buluntulardan bu arada breezey teyze bebiklerin sana çok selamı var :) çok çok öpüyorlarmışn seni :) ve mutlu haberini bekliyorlarmış öyle dediler :)
Keseyi kac hAftalikken gordun
Mide bulantısına çare bulupta sakıyorsanız benden tüserim valla geberiyorum buluntulardan bu arada breezey teyze bebiklerin sana çok selamı var :) çok çok öpüyorlarmışn seni :) ve mutlu haberini bekliyorlarmış öyle dediler :)
kim bulduysa bulantının çaresini çıbıkkk bildirsinnnn, çıbıkkkk kuzum dardaaaa çıbıkkkk
yerim ben o minnaklarımıı , öpüyorum bende yumuşak yumuşak onlarıı ( küçükler ya daha o yüzden )...
İnşallah Rabbimin izniyle vereceğim o bekledikleri haberi... Sabır kuzum,sabrın sonu selamet
Keseyi kac hAftalikken gordun
Hepinizi o kadar çok özledim ki valla hem gribim hem bulantılar bide grip oldum diye fırça yicem doktordan şimdi minnaklarda seni çok öpüyor teyzesi ama tam dik tutarken vıyykkk azıcık kusmuk çıkarıyorlar yeni emdiler ya ondan teyzesi :)))) hayallere bak ya offffff offff onların kusmuğuna kurban olayım ben :)
amannn kuzum geçmiş olsunnn
doktor kızmasın sana , sanki grip mikrobuna gel diye kırmızı mumlu davetiyemi gönderdin yaa...
suyunu bol iç...meyve yemeye çalış.. sen akıllısın kuzum ilaç içme sakın...
Ben öyleyken de öperim ki onları... onların her kokusuna bayılırım ben bir kere
olsunlar doğsunlar büyüsünler, güzel günleriniz olsun kuzummm
Kızlar tubişten haber alan varmı ya çok merak ediyorum telefonuda yok bende telefonumu servise yolladığım için numaralarımda gitti canım ya inşallah iyidir özletti kendini valla
5 haftaya girdiğimde gördüm canım ben ikisinide
Babama gittik ablacım 2aydır görmüyordum bu bebek telaşı yüzünden o da hastaydı sarıldık falan kıyamadımda baba öpmim sarılmim demeye kaptık şifayı olsun ama ya canı sağolsun inşallah çabuk atlatırım :) bol su içiyorum ablam meyvede yiyorum ilaç içmicem ama doktoruma söylicem bir vitamin falan yazar belki :) canım babam ya yemek yapamıyorum diyorum geleyim yanında kalayım ben yapim diyor 70 yaşında evi de temizlerim ben diyor kıyamam ya bak yine ağlama modu
Ay canim cuma gunu bende 5+6 olacagimbins gorurum
Kızlar tubişten haber alan varmı ya çok merak ediyorum telefonuda yok bende telefonumu servise yolladığım için numaralarımda gitti canım ya inşallah iyidir özletti kendini valla
Babama gittik ablacım 2aydır görmüyordum bu bebek telaşı yüzünden o da hastaydı sarıldık falan kıyamadımda baba öpmim sarılmim demeye kaptık şifayı olsun ama ya canı sağolsun inşallah çabuk atlatırım :) bol su içiyorum ablam meyvede yiyorum ilaç içmicem ama doktoruma söylicem bir vitamin falan yazar belki :) canım babam ya yemek yapamıyorum diyorum geleyim yanında kalayım ben yapim diyor 70 yaşında evi de temizlerim ben diyor kıyamam ya bak yine ağlama modu
inşallah canım , atlatırsın ... benim bebeği olan kızçemde , hamileyken çok grip olmuştu... Rabbim yardımcın olsun...
Baba işte , yaşı kaç olursa olsun evladına kıyamıyor...ne şanslısın bak.. benim kızçelerim de şanslı... kocamcım süper bir baba... evlendiler ettiler ama hala eli üzerlerinde
Ah canim yaa kurban olurum bennboyle anne babaya. Benim anam babamda yanimda esim cinde hep benimle ilgilendiler sagolsunlar basimizdan eksik etmesin allah
Amin kuzum inşallah onların acısını yaşatmasın Rabbim bize uzaktada olsalar gölgeleri bile yetiyor