Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Günaydın :)
herkesin heyecanını paylaşıyorum...yarın da benim 19. günüm ve 4. testi yaptıracağım. ilk başta hcg de problm olduğu için çok tedirginim...yarın 12 gibi sonuç elimde olur. Banada şans dileyin lütfen. Herkese pozitif haftalar!

sana da bol bol sanslar sevgili lisa hersey istedigin gibi olur insallah. :KK19:

Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn:KK37:

Bugün Emsey muhabirimiz miacım mayacımdan çok önemli haberler bekliyoruz:KK34:

Alısalıs kuzumuzdan alacağımız haberin ise topiğimizi sevince boğacağından eminim:21:

Hollanda muhabirlerimiz umutlu selcanım ve elfjem sizin oralarda ne var ne yok diyin bakalım:KK37:

Diğer yurt dışı noktalar ve İstanbul içi ve dışı noktalardaki muhabirler , napıyonuzzzz:KK33:

Süper güzel bir hafta olsunnn... güzel haberlerle dolsun topiğimiz...:KK16:

Topik dışı kaldım ama , bırakamıyorum sizi napiimmm...:KK19:

Hollanda da ılık bir hafta sonu geçirdik, kendimizi bahçelere attık, mangal yaptık, mest olduk :KK3:

Son ultrasonun üzerinden 6 gün geçti.. henüz bir kanamamız yok:nazar: çok şükür, çarşambayı iple çekiyoruz, bakalım içerde ne yaptı bebiş :emir_bebek:

herkesin heyecanını paylaşıyorum...yarın da benim 19. günüm ve 4. testi yaptıracağım. ilk başta hcg de problm olduğu için çok tedirginim...yarın 12 gibi sonuç elimde olur. Banada şans dileyin lütfen. Herkese pozitif haftalar!

Hadi bakalımm o zamannn lisa içinnn:KK16:
Rabbim yar ve yardımcın olsun , şansın bol olsun...Güzel haberlerini bekliyoruz canımm:KK19:

Canim seninle ayni gun transferimiz olmus :-) insallah hersey yolunda gider ve herkes bebegine kavusur.
Bilgisayardaki hesaba gore 4+6 gunluk diyor. Kan testi birkere yapildi bende birdaha tekraralanmadi persembe ultrason ile bakilacak.. Senin degerin nasildi nezaman gideceksin canim?

bilgilerin icin tesekkurler canim

aynen benim de caım bir kere bakıldı. sanıyorum değerler iyidi ki tekrar bakmadılar. yok bana aile hekimim adet günüme göre aynen böyle dedi 3+5 günlüküm. benim adetim 17 martta idi, 28 martta ymurta toplaması ve ikinci gün embriyosu konularak transferim 30 mart oldu. sen bakma bilgisayara, zaten o münkün değil mantıklı değil. benim de çarşamba keseye bakılacak. değerime 11. gün bakmıştım 160 idi. şuanki değerimi bende çok merak ediyorum. senin nasıldı canım ve devlette mi tedavi görüyorsun?, ondan da bizim kan testine bir kez bakmış olabilirler :)

Hollanda da ılık bir hafta sonu geçirdik, kendimizi bahçelere attık, mangal yaptık, mest olduk :KK3:

Son ultrasonun üzerinden 6 gün geçti.. henüz bir kanamamız yok:nazar: çok şükür, çarşambayı iple çekiyoruz, bakalım içerde ne yaptı bebiş :emir_bebek:

Aa mart ayında transferin oldu mu oldu... hormonsuz tüp bebek merkezinde gün sayıyomuyuz sayıyoruz.. demek ki topik dışı falan değilsin...:13:

Aferimmm güzel bir hafta sonu değerlendirmesi olmuşş:KK19:
Afiyet şeker bal olsun,bebişlere sağlık olsun:KK16:

evettt evettttt bütün bu dediklerin olduu kuzummm...:KK19:
tüp dışı diyelim o zaman... tüpte kaçak çıktı olmadı...:KK1:

Bol şans canım, o tedirginlikler hiç bitmez, sağolsun doktorlar tüp bebek annelerine stresli olsunlar diye en negatif şeyleri soyler durur... O bebişin alacağı nefes varsa doktor ne dese alır, yoksa da elimizden gelen birşey yoktur...

Bebiş için bu donem yapılacak en güzel şey stresle başa çıkmanın yollarını bulmak bence... internette nefes egzersizi yapın diyor, bol c vitamini tüketin diyor...

iyi oldugun cok sevindim elfjem. hep boyle devam eder insallah:nazar::nazar::nazar:

meliscik, miamaya, lisa83, Alisans Allah yar ve yardımcınız olsun canlar. Dualarınız hayırlısıyla kabul olsun, üzülmeyin mutlu olun sonuçlarla inşallah..

merhaba kızlar ,hepinize güzel bir hafta diliyorum ,bol pozitifli bir hafta olsun .

Benim bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü test günüm.

Çok korkuyorum ,2 adet 1.kalite embriyor yerleştirildi.İlk denemem .

İlk günler gaz sıkıntısı va gaz sancısı çektim ama şu an hiçbirşey hissetmiyorum ,sizlerde mi böylesiniz ,çok korkuyorum bennn :KK5:

hayırlısıyla güp güzel haberlerini bekliyoruz meliscik:KK19:

korku yok , negatiflik yok , stres yok...:KK19:
bebişler varr:KK16::nazar:

inşallah dediğin gibi olur canım .

Bişey hissetmemem normal mi sizce .:18:

hissetmen kadar hissetmemen de normal bence... ama endişe de hissetme lütfen...:KK20:
Rabbim hayırlısıyla güzel haberlerini nasip etsin...:KK19:

İnşalaaahhh... o kazulet doktora nanik yapar bebişim...

yapacak yapacakkkkk... :KK37:ama sen de totosunu öptürücen bak unutmaaa:KK1:

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun kan vercek arkadaslarimiz olacakti hYirli haberlerini bekliyorumm miamaya. Canim seninde guzel haberlerini bekliyoruzzzzz

Günaydınlar Türkiyem

Emsey hospitalin iki site berisinde pusuya yatmış baba muhabiri bekliyoruz ... Tüp bebek doktorlarından Nesrin Baştuğun gülümseyen yüzü eşliğinde bebeklerimizi görme heyecanımıza az kaldı :) sağolsun baba muhabir yine yaptı yapacağını ve randevuyu 4 e aldık :KK43: beklemelerdeyim gelişmelerden mutlaka haberdar edeceğim sizi mutlu haftalar diliyorum ve son kez şu sözleri eklemek istiyorum ..

Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :))) elfjenin karnında 2 bebişide görünce küçük dilini yutsun Hollandalı hekimler :))))

Günaydınlar Türkiyem
Emsey hospitalin iki site berisinde pusuya yatmış baba muhabiri bekliyoruz ... Tüp bebek doktorlarından Nesrin Baştuğun gülümseyen yüzü eşliğinde bebeklerimizi görme heyecanımıza az kaldı :) sağolsun baba muhabir yine yaptı yapacağını ve randevuyu 4 e aldık :KK43: beklemelerdeyim gelişmelerden mutlaka haberdar edeceğim sizi mutlu haftalar diliyorum ve son kez şu sözleri eklemek istiyorum ..

Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :))) elfjenin karnında 2 bebişide görünce küçük dilini yutsun Hollandalı hekimler :))))

canımmm kuzumm , neşene ve enerjine sağlıkkkk:KK19:

bu cıvıldayışına , bebişlerinin pıt pıtları eşlik etsin inşallah...:KK16:

O babayla bir gün görüşücem ben...:KK37:saat 4.00 de randevu mu olur yaa.... oooooo daha kaç saat var:KK31:

Güpgüzel en güzel hatta en süper haberlerini bekliyorum kuzummm:KK19::KK16:

X