Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hayırlı sabahlar kızlar değer artışlarım şöyle sizce nasıl iyi mi artış?

12.gün : 160.2
14.gün : 244.7
16.gün : 463.6

Rabbim hep böyle güzellikler nasip etsinn...
Ben değer artışlarından anlamam ama anladığım şudur... Maşallah Subhanallah canım benim:KK19:

geldimm , yine kimsecikler yok...:KK52:
hepinizi yok yazdımm..:KK49:
geleneksel cumartesi temizliğimi yapmaya gidiyorum...:KK37:
dönüşte görüşürüz kuzularımmmm:KK19:

11.gün dayanamayıp idrar testi yaptım - neg - ama kan testi - pos -
11.gün : 66,6
13. gün şok yaşadım : 77 - bazı bayanlarda 72 saatte katlanır dedi dr. 15. gün 200 olmalı dedi
15. gün: 200

şimdi salıyı bekliyorum yeni test için...bu süreç ne kadar zormuş..... Herkese sabır ve güzel HCG ler diliyorum.

şimdi ben düşündüm sen yokkennn... :44:
erken gebelik testinin kuralına uyalım bence...:KK37: sabah ilk idrarla yap... hem 10. gün olsun hem de testin gereği yerine getirilmiş olsun...sabaha da senin güzel haberinle başlayalım...:KK16:
fazla seni bekleyemedim kusura bakma kuzum...:KK49: bugün fuardı , yoldu yordu beni... başım felaket ağrıyor...:KK53:
yine de sen bilirsin bunu da unutma:KK34:
hoççakalllllllllllllll, görüşmek ve gülüşmek üzere:KK19:

beezeyciğim, idrar testini sabah 9 da yaptım, maalesef negatif, bugün 10.gündü... hayırlısı diyelim, kafamıza takmayalım,,,
hayırlı sabahlar kızlar değer artışlarım şöyle sizce nasıl iyi mi artış?

12.gün : 160.2
14.gün : 244.7
16.gün : 463.6

nursencim, değerlerin güzel, 1,5 veya 2 katı artması gerekiyor, senin de öyle olmuş, gözün aydın...

13. gün şok yaşadım : 77 - bazı bayanlarda 72 saatte katlanır dedi dr. 15. gün 200 olmalı dedi

şimdi salıyı bekliyorum yeni test için...bu süreç ne kadar zormuş..... Herkese sabır ve güzel HCG ler diliyorum.

sevgili lisa, 15.gün 200 demiş ve senin 200 olmuş, bu durumda sorun yok, inşallah katlanarak devam eder canım, Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize, nazar değmesin arkadaşım, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah

sevgili Miamaya,

10.gün bugün idrar testi negatif, bugün idrar testi negatif olunca kan testi yapmadım, sen öyle yapmışsın ya ama negatif olunca gerek duymadım ,,, işimiz ptesi günkü kan testine kaldı, bakalım nolcek,,, hayırlısı bu imiş diyorum,

sevgili Miamaya,

10.gün bugün idrar testi negatif, bugün idrar testi negatif olunca kan testi yapmadım, sen öyle yapmışsın ya ama negatif olunca gerek duymadım ,,, işimiz ptesi günkü kan testine kaldı, bakalım nolcek,,, hayırlısı bu imiş diyorum,

Canim merhaba ilk once uzulme benim idrardada cok az cikmisti yani herkezin hormon salgisi farkli kan testini yapmadan uzulme

sevgili Miamaya,

Canım bitanecik kuzum belki bebeğin geç tutunmuştur annesi o yüzden onca hormonu salgılaymamıştır pazartesyi bekle kuzum inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bende bebişi görmek için pazartesiyi bekliyorum inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz :)

Canım inşallah salıya değerin kat kat artar sıkma canını sakın güzel ilerliyor herşey :) bu arada hoşgeldin :)

Canım inşallah salıya değerin kat kat artar sıkma canını sakın güzel ilerliyor herşey :) bu arada hoşgeldin :)

miamaya senin bebekler çift değil miydi miya maya daha önce de sormuştum ama sanırım görmedin senin de eşinde sorun vardı ve 3 ay proxeedd kullandıktan sonra tedavi olmuştunuz sanırım senin eşin varikosel ameliyatı olmuş muydu olduysa ne kadar süre sonra tedavi oldunuz ve bu süreçte sen vitamin kullandın mı

miamaya senin bebekler çift değil miydi miya maya daha önce de sormuştum ama sanırım görmedin senin de eşinde sorun vardı ve 3 ay proxeedd kullandıktan sonra tedavi olmuştunuz sanırım senin eşin varikosel ameliyatı olmuş muydu olduysa ne kadar süre sonra tedavi oldunuz ve bu süreçte sen vitamin kullandın mı

Canım kusura bakma görmemişimdir sorunu benimkiler ikizimş kuzum evet :) yok benim eşim ameliyat olmadı sadece 2-2,5 ay proxeed kullandık biz eşimin sorunu sperm azlığı ve ileri sperm sayısı azlığıydı ve morfolojide bozuktu :KK43: ben vitamin kullanmadım kuzum tedaviye başlamadan eşimde birlikte sadece folik asit içtim onun dışında bişey kullanmadım

Tşkler :) hoşbuldum...inşallah hepimizin degeri katlanır
:)!

Lisa83 sende 30 yaşındasın sanırım sizin sorun neydi kuzum birde ilk denemenmin ben sizi tanımasamda hergün dua ediyorum sakın unutmayın evlat hasreti çeken herkese Rabbim biran önce versin inşallah

Evet, 30 yaşindayim esim 37. Ilk denemeydi 28.mart transfer günümüzdü.
Bende az yumurta eşimde az sperm. Nirmal yolla deneyebilirsiniz dediler, cok kötü değildi değerler, ancak 7 yildir evliyiz ve iş yogunlugundan vakit yaratamadik düzenli calismalara :) ...peki sende durum nedir?

kızzllaarrr bugün yine depresif takılıyorum hiç bir şey çocuk isteğimi özlemimi unutturamıyor alışveriş vss doktorlara göre herşey çok kolay bu kez de olmadı de geç diyorlar 2 kez negatif sonuç almış birisi olarak umutlarımı git gide yitiriyorum ağlayıp eşimi de üzmek istemiyorum ama elimde değil beni bir tek olumsuz sonuç alanlar anlar ne olur dua edin bana
annem bile artık bırakın diyor 1 yılda 2 aşılama 2 tüp denedik hormonlardan dengem gitti zaten duygusaldım iyice fena oldum rabbim inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi benim gibi bekleyen herkesi

Evet, 30 yaşindayim esim 37. Ilk denemeydi 28.mart transfer günümüzdü.
Bende az yumurta eşimde az sperm. Nirmal yolla deneyebilirsiniz dediler, cok kötü değildi değerler, ancak 7 yildir evliyiz ve iş yogunlugundan vakit yaratamadik düzenli calismalara :) ...peki sende durum nedir?

Teyzesi bende 30 yaşındayım eşim 41 benim iki tüpümde tıkalıydı ve ameliyat esnasında enfeksiyon kapmış tüpünün birtanesi intihap toplamıştı tamamen laparoskopi oldum tüplerin alındı eşimdede sperm sayısı az ve morfoloji bozuktu o yüzden tüp denedik başkada şansımız yoktu bu ikinci denemeydi ilki negatifi şimdi ikizlere hamileyim darısı hepinizin başına :) sen zaten hamişsin ama Rabbim diğer isteyenlerde versin benim transfer 19 Mart :)

kızzllaarrr bugün yine depresif takılıyorum hiç bir şey çocuk isteğimi özlemimi unutturamıyor alışveriş vss doktorlara göre herşey çok kolay bu kez de olmadı de geç diyorlar 2 kez negatif sonuç almış birisi olarak umutlarımı git gide yitiriyorum ağlayıp eşimi de üzmek istemiyorum ama elimde değil beni bir tek olumsuz sonuç alanlar anlar ne olur dua edin bana
annem bile artık bırakın diyor 1 yılda 2 aşılama 2 tüp denedik hormonlardan dengem gitti zaten duygusaldım iyice fena oldum rabbim inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi benim gibi bekleyen herkesi

Canım üzme kendini :KK43: bende aslında senden çok umutluydum sanırım 1 gün vardı aramızda ... Ama şunu unutma umudunu kaybedersen yenilgiyi kabullenmiş olursun ...ben hep dua ediyorum sizler için :KK43: bunu sakın unutma kuzum olacak bunda olmadıysa diğerinde olacak sende buna İnan :)

Maşallah :) cok sevindim senin adına. İnşallah herkesin yuzu guler burada...bazen dogru zamani beklemek gerekiyir, sabırlı olmak gerekiyor....ben bunu öğrendim. Cok hiperaktif ve sabirsizim ama bana ders oldu bu süreç. .halada oluyor...Salı günü gelmez şimdi.

Bencede üzülme:KK43:...bakarsin kendiliginden olur.eltim iki tüp bebek ile bebeklerine kavuştu. ..simdi kendiliginden gebe kaldi...dr bile inanamadi :) şuan 3. Erkek normal yolla geliyor...Allah Büyük

X