Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

idrarda yaptım pozitif çıkınca kandada yaptım ikiside pozitifti:)

bak çok heyecan yaptım şimdi, hemşireyle konuşmuşstum dün istersen 10.gün yarın yani gel dedi ama, bilemedim şimdi,,,

saat 18.30 da eczane erken gebelik testini getirtecek, onu yapayım olmazsa ..... sabah akşam farketmez herhalde, çok su içmemiş olun vs yazıyordu az önce inetternetten okudum....

canım bu arada kanda 7.gün kaç çıkmıştı,,,, ve 12.gün ve devamında da kan testi yaptırmak gerekiyor mu, sen yaptırdın mı yani, değerlerini yazarmısın merak ettim,

akşam veya sabah olması farketmiyor bence canım yap bakalım ne çıkcak :) 7. gün 44 çıktı ,9. gün 108 , ve son olarakta 13. gün 664 çıktı cnm tekrarlatırlar bir kez daha büyük ihtmalle çünkü değerinin artması gerekli 1 kez daha yaptırırlar sanada sanırım hayırlısı olur inşallah senin adına ..yarında yinede git kan ver bence varsa çıkar büyük ihtimalle

canikom son bir sorum var,,, ben sanki bugün tüm hissiyatımı kaybettim gibi ya da beklemekten sıkıldım gibi... o yüzden test yapayım istiyorum,,,, yani hiç bir şey hissetmiyorum bugün,,

peki sen niye 7.gün test yaptın,,,, belirtilerin çok mu fazlaydı, yani içine mi doğdu,,,, Senin durumuna göre yapıp yapmamaya karar veririrm belki,,, o yüzden sordum,,,

bu arada benim 3.gün embriyosu idi, yani zaten 9,10 günden önce çıkmaz, senin 5.gün embryosu mu;

1-evet kuzum 5 ci gün sıpasıydı benimki :)

2-hiçbir belirtim olmadı sadece psikolojik olarak çok midem bulanıyordu ..

3-içime doğmadı aslında ben trasferden önce arkadaşıma 10 tane kadar test aldırmıştım okadar akıllıyım ki :))))) trasnferin ilk gününden itibaren hergün test yaptım hep negatif hep negatif 7 ci gün akşam eşim yoktu gündüz yapmıştım test negatifti :) akşam eşimde olmayınca can sıkıntısından birkez daha yapim bakam dedim yaptım çift çizik anammmmmm gözlerime inanamadım gittim hemen kan verdim hastane zaten evimin yanınnda 1 saat sonra sonucum çıktı halaylar çekildi herkeşlere haberler verildi :))böyle yani bir belirtim olmadı diyebilirim :)

deli kız, demek hergün test,,,, aferin sana, ama biryandan da iyi yapmışsın,,,, ve hayırlısıyla pozitifi almışsın,,, inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla bebeğini kucağına da alırsın.....
senin teoriye göre benim 9.veya 10 .gün yapmam mantıklı olabilir, yani ya bu akşam ya da yarın testi yapıp sonucu bildireceğim, hammiiissin canikom duaa etmeyi unutma olur mu,,,, bugün cuma hem, herkesin duası kabul olsun inşallah , sagolasın şimdiden, yine ara ara göşürürüz, ben zaten pc deyim devamlı

inşallah mutlu haberler verirsin canım bize ..dua ediceğim tabiki inşallah rabbim olmayan herkese versin ..bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..pazartesi gün ikinci kez görmeye gidicez bizde mercimekleri bakalım inşallah herşey yolundadır :) ne zaman istersen yazabilirsin canım uyumadığım sürece buralardayım :)

tamam canım, mercimek , sıpa , iyi valla annesi, şimdiden bebişlere takılıyorsun, yapma annesi, melek melek onlar...... görüşürüz........

tamam canım, mercimek , sıpa , iyi valla annesi, şimdiden bebişlere takılıyorsun, yapma annesi, melek melek onlar...... görüşürüz........

doğru diyorsun kuzum onlar bizim meleklerimiz rabbim yüzlerini görmeyide nasip etsin hayırlısıyla inşallah :)

Cokkkk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin... allah herkese annelik duygusunu nasip etsin ve bizedeeee :)
Sevgilerimle....

kızlar çok hoşuma gitti, okuyun sizde.

Anne olunca daha iyi anladım

Annemi... Onun kıymetini...

İçinde senden ayrı bir (benim durumumda iki) kalp daha atmasını...

doğum denen mucizeyi...

Muayene sırasında ulltrasonda ikizlerimi ilk kez gören doktorumun “Artık hayatınızda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,” derken neyi kastettiğini...

Bebek kokusunu...

Birine bakarken sevgiden gözlerinin dolmasını...

Birini gözünden bile sakınmayı...

Büyütmek ile yetiştirmek arasındaki farkı...

Her sabah üzerinden kamyon geçmiş gibi yorgun uyanmayı...

Ne kadar yorgun ya da ne kadar derin uyuyor olsan da üstleri açık kaldı mı acaba diye kırk kez uyanıp yavrularını kontrol etmeyi...

İyileşsin diye sabahlara kadar uyumadan başında beklemeyi...

Hayatta insanın alabileceği en büyük sorumluluğun çocuk yetiştirmek olduğunu...

Herkesin anne olamayacağını...

Çocuğuna söylediğin her sözün ne kadar önemli olduğunu...

Cennetin neden annelerin ayakları altında olduğunu...

Zamanın kıymetini...

Özgürlük kavramını...

Hasta olmaya bile hakkın olmamasını...

Teori ile pratik arasındaki devasa farkı...

Çocuğunla geçirdiğin her anın ne kadar kıymetli olduğunu...

Mükemmel annelik diye bir şey olmadığını...

Çocuğun için verebileceğin en güzel ve en önemli şeyin onu koşulsuz sevmek olduğunu...

Birini, uğrunda her şeyini feda edebilecek kadar sevebilmeyi...

“Allah kimseye evlat acısı vermesin” lafının ne kadar DOĞRU, ACI, bir... bir... Tarif edilemezliğini...

Hayata aslında ne denli mutlu geldiğimizi...

İngilizce “multitask” kelimesinin, bir ikiz annesi için Türkçe’de gerçek karşılığının olmadığını (aynı anda neleri yapabildiğimi buraya yazsam beni Super Mother kostümlü, üstün güçleri olan biri sanabilirsiniz diye yazmıyorum)...

Türkiye’de AVM asansörlerinin ve bebek odalarının yetersizliğini,

Önce hamile / çocuklu / engelli uyarısının ne kadar önemli olduğunu,

Türkiye’de puset (hele ki ikiz puseti) ile gezebilmenin deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğunu...

Ağaçların dikilmesi gereken yerlerin kaldırım değil, park / bahçe / orman olduğunu...

Başka annelerin, akrabaların eleştirilerine kulak asmayıp kendinden emin olmak gerektiğini...

“Sıcak” kahve içebilmenin ne büyük lüks olduğunu...

“Anne olunca anlarsın”ı...

...

Bu listenin bitmeyeceğini...

Gozunaydin canim.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin

ben bildimm ben bildimmmm

rabbim sonuna kadar hep bu sevinçle , sağlıkla , mutlulukla , huzurla gitmeni nasip etsin...

Tebrik ederim, bebişler gobuşe :)

oyyyyyy maşallah size hadi bakalım hayırlısı olsun seninn minnakta benimki gibi erkencikten pörtlemiş ..yirim onun totosunu :)) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize çokkkkk ama çokkkkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Sevgili arkadaslar dualarimiz kabul oldu... sonuc pozitif degerim 760 . Allahima sukurler olsun ve rabbim saglikli birsekilde kucagima almayi nasip etsin... allah butun isteyenlere nasip eder ins.
Saglicakla kalin :)
Tebrikler ... gözünüz aydın olsun...

önceeeeeeeeeeeee melekimmmm
çok sevindimmm çok çok çooooooooooooooooookkkkk
Rabbime şükürler olsunn, sonuna kadar mutlulukla,sağlıkla ve huzurla gitmeni nasip etsin...
Maşallah Subhanallah kuzummm

Alısım alısımmmmmm,
az sabır ... vaktini saatini bekle test için... pozitif enerjiyle doldur kendini.. Her şey güzel olacak ammaaa vakti gelince
bi de o minnaklar doğsunlar , totolarının başı belaya girecek kuzummm... kıt kıttt yapıcazz hepsiniiii

paylaştığın yazıyı da çok beğendimmm... biraz daaa

Miacım mayacım kuzucummm ,
aferim sana , senden çok güzel bir anne olacak...

Amma unutmaaa sen de bir gün birilerinin kaynanası olacaksınnnn...

selcanım,çıtırımm
o yazıyı ben daha önceleri de okumuştum...tiken tikennn oldumduu... başlığı gördüm yine oldumm...

Mirandammmmm kuzummm ,

ben çıktıktan sonra yazmışsın ama kuzum fuardan çıkıpta gelemezdim ki...adamcağımızı yalnız bırakamazdım... yabancılar var fuarda yani yurt dışından gelenler... eee bende de ingilizce var , ayıptır söylemesi...
Ciddi ciddi iş yaptım bugün yanii...Bir de dünden haberim olsaydı gideceğimden , ben planı yapardım kiiii

bir daha ki fuara , önceden bilirsem gideceğimi , direk sana aloooo yapacağım...

öpüyorum hepiniziiiiiii

Alısım alısımmmmmm,
az sabır ... vaktini saatini bekle test için... pozitif enerjiyle doldur kendini.. Her şey güzel olacak ammaaa vakti gelince
bi de o minnaklar doğsunlar , totolarının başı belaya girecek kuzummm... kıt kıttt yapıcazz hepsiniiii

paylaştığın yazıyı da çok beğendimmm... biraz daaa

brezeyyyyyyyyyyyyyy,

çok pozitifimmmmmmmmm, amaaaaaaaaa herkes önceden testtt yapıyormuş yahuuuuuuuuuuuuuu,,, ben de yapayımmmmmm nolarrrrrrr nolarrrrrrrrr, 3 tane var teyzesi tutmuşlardır yahu,,,,,,, hiçbir şey yok gibi , ama hala solumdaki batma geçmedi, 9.gün akşamındayız ,,,,, bu kadar sürmez tutunma, bence içimde birşey kaldı benim , sanki öyle gibiiiii
teyzesi onlarda şimdilik seni embriyo olarak öptüler,, yaaaaaaaaa

tamammm tamammm yap o zaman... amma sonuç ne çıkarsa çıksınnn kendini kaptırma tamam mı...
olacak görürsün , tutacak bebişlerin... ama yine de belgesini görene kadar bekleee yuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demek için

hormonsuz merkezden izin çıktı yaniiiiii, ohhh ohhhhhhhh bana. dur şimdi az düşüneyim, yemek yiyeyim, sonra devam edelim brezey, çünkü erken gebelik testi aldım ya, ilk idrarla yap diyor erken test ise,,,, ben de şimdi mi, yoksa sabah mı (hem 10.gün olur) yapayım onu düşünelim, sen de düşün, sonra yazışalım..... geceye bomba gibi düşmek var,,, ya da düşmemek var işin ucunda ona göre,,,,,,, gerçi takılmayacağız sonuca amaaaaa, işte bilemiyorum,,,,,, az karnım ağrıyorrrrr, yemek yiyeceğim, öptüm şimdilik.

tamamm düşünelimm... afiyet olsunnnnnnnnnnnn

şimdi ben düşündüm sen yokkennn... :44:
erken gebelik testinin kuralına uyalım bence... sabah ilk idrarla yap... hem 10. gün olsun hem de testin gereği yerine getirilmiş olsun...sabaha da senin güzel haberinle başlayalım...

fazla seni bekleyemedim kusura bakma kuzum... bugün fuardı , yoldu yordu beni... başım felaket ağrıyor...

yine de sen bilirsin bunu da unutma

hoççakalllllllllllllll, görüşmek ve gülüşmek üzere

Ne uykuymuş be vayyyyy arkadaş şiştim uyumaktan ...

Abla sen benimkileri bir tanısan yemin ederim hayattan soğursun seviyorum amma lakin hareketleri çoktuhaf geliyor bana ailemde görmediğim için neyse Allah onları doğru yola getirsin inşallah bu saatten sonra zor olsada bende kaynana olcam ama onlar gibi olacağımı aska düşünmüyorum

hayırlı sabahlar kızlar değer artışlarım şöyle sizce nasıl iyi mi artış?

12.gün : 160.2
14.gün : 244.7
16.gün : 463.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…