- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 43
inşallah kuzum ya ben bile çok umtlanmıştım valla dün bide ben götürdüm kızı test için umarım biz yanılırız pazartesi yine götürcem bakalım inşallah doğrudur
Ignenin ustunden 14 gun gececek canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum ya ben bile çok umtlanmıştım valla dün bide ben götürdüm kızı test için umarım biz yanılırız pazartesi yine götürcem bakalım inşallah doğrudur
inanmıcaksın belki ama 1 hafta kaldı 2 gün yemek yaptı hep dışardan syledik onun dışında güya yardıma geldi o kadar ağlamıştım ki o zaman ondan sonrada zaten 2 transferim oldu saolsun eşim çağırmadı o yönden şanslıyım aslında ama yinede ailesi değiştiremeyiz ..bebek haberini verdik hamileyim diye ne dese beğenirsin ben 3 ay geçmeden sevinmem dedi bende doğumu bekle sen sevinmek için diyemedim ..malesef benimkiler biraz cahiller kuzum rabbim bana yardım etsin birde bu bekar 42 yaşında yokmu şöyle hayırlı bir kısmet evlendirelimm yaaaaa sen şanslıymıssın valla keske bendede öyle olsa onlar anca yemeye içmeye gelirler
aay çok güldüm allah iyiliği vermeye kısmet ara sen görümceye 42 yıldır ne yapmış o öyle günümüzde hele bulamadımı birini.. 3 ay olayınada çok şaşırdım ablamında bekar görümcesi var senin ki gibi tuaf galiba kıskanıyolar.. çünkü davranışları onu çıkarıyom ben.. neyseki eşin seni anlıyomuşş zaten önemli olanda o . çok şükür benim eşimde seninki gibi bana laf söyletmez .
evi olcakmış ,iyi bir geliri olcakmış , çocuk sıkıntısı olmicakmış hey allahım ya o çeneyle seni kim napsın zaten tanıyanların kışkırtmasıyla kalmıştır bu evde kimsede almaz anca yabancı biri olcak yanılıp şaşıp kakalıcaz bunu eşim saolsun laf söyletmez banada ama onlarada söyletmez oda napsın iki tarafıda idare ediyor aklınca ama bennnnnnn :)) bırakmam onların yanına bide diyorki doğumda ben gelip kalırım yanında bende dedim abla valla gerek yok gelmene biz kocamla yanlız kalıp bebeklerimizin keyfini çıkarmak istiyoruz dedim ..sen bir görsen benimkileri hayattan soğursun 2 günde kapı çalmadan yatak odasına girmeler ..izinsiz çekmece karıştırmalar falan ... nefret bişeyler yani hergün arar ama hergün hiç aksatmadan geçen aradı çaldı çaldı geç açtım bilerek eşimde uyuyordu dediki napıyorsunuz hiççççç banyodaydık işimiz vardı dedim nasıl kapatıyor ama telefonu görcen ...dedim zaten tüp bebek denemesinde abla dedim sırf sen arıyon diye çalışmalarımız yarıda kaldı bebek yapamadık ondan tüp deniyoz dedim eşim gülmekten ölüyor deme öyle üzülür diyor sanki biz 18 yaşında insanlarız tuvalete gittiğimizi bile haber verelim istiyor :d
allah sabır versin. aşırıymış sizinkilerde .çok şükür bizde bu denli bişi yook. 40 yıl neden bulamadgını da anladım yazık nasip kısmet işte. neyse canım sen bebiğinin anne olacak olmanın tadına bakk. bi evladın olsun ondan sonra hiiç umrunda olmazz . ikili idareye gelince benim eşimde iki tarafada laf söyletmez biz kadınları idare etmek te zor kabul etmek lazım hakında hayırlısı olsun inşş.
bende doktorla konuştum su toplama olmaz dedi ama bu bildiğin adet sancısı gibi agrı daha 2 gün var transfere hapı 2 düşür nede demedi kızdım şimdi aynı şehirde olsak gidecem 1 saatlik mesafe eşimde çalışıyo. gidemem ne olcek bilmiyom agrı var inşş normal dir.
canım benim normal ağrıların gerçekten bak bana inan ben 1 buçuk aydır çekiyorum nerdeyse o agrıları ..takma kafana bişeyin yok yani estroferm yapıyodur onu ..nerde yaptırıyorsunuz siz kuzum ..ne güzel ya sen pazartesi transfere bende bebiklerimi görmeye gidicem yeniden :)inşallah iyi gidiyordur herşey[/QUOT
inşş dediğin gibidir. bu acı bana ilk tedavimi hatırlattı. neler çektim ben iki gün hastanede yattım. buda dün akşam başladı. adet sancısı bildiğim bu kadarı normalmi diyede düşünmeden edememiştim. sen transferden önce böyle oldun mu diycem 1 aydır demişsin.. gerçi. acıbadem de yaptırıyorum . kysr cnmm pazartesi bizim günümüz inş hayırlısı olur.. sende bende güleriz umarımm
canım benim normal ağrıların gerçekten bak bana inan ben 1 buçuk aydır çekiyorum nerdeyse o agrıları ..takma kafana bişeyin yok yani estroferm yapıyodur onu ..nerde yaptırıyorsunuz siz kuzum ..ne güzel ya sen pazartesi transfere bende bebiklerimi görmeye gidicem yeniden :)inşallah iyi gidiyordur herşey[/QUOT
inşş dediğin gibidir. bu acı bana ilk tedavimi hatırlattı. neler çektim ben iki gün hastanede yattım. buda dün akşam başladı. adet sancısı bildiğim bu kadarı normalmi diyede düşünmeden edememiştim. sen transferden önce böyle oldun mu diycem 1 aydır demişsin.. gerçi. acıbadem de yaptırıyorum . kysr cnmm pazartesi bizim günümüz inş hayırlısı olur.. sende bende güleriz umarımm
kuzum benim transferimde 19 martta oldu ..yani transferden öncede bu agrılarım vardı malesef o yüzden kuzum inşallah herşey gönlünce olur rabbim yardımcın olsun bu sefer çok güzel olcak herşey sende inan buna
Sevgili arkadaslar dualarimiz kabul oldu... sonuc pozitif degerim 760 . Allahima sukurler olsun ve rabbim saglikli birsekilde kucagima almayi nasip etsin... allah butun isteyenlere nasip eder ins.
Saglicakla kalin :)
kuzum benim transferimde 19 martta oldu ..yani transferden öncede bu agrılarım vardı malesef o yüzden kuzum inşallah herşey gönlünce olur rabbim yardımcın olsun bu sefer çok güzel olcak herşey sende inan buna
inşş hayırlısı olur her şey gönlümüzce olsun. bu kadar sıkıntı rabbim den sabır ve dua başka care yok .. neyse çook teşekkür ederim güzel sohbet için ve yardımın için azcık yatıp uyuyum. ev işide kaldı belki hareket edincede olmuştur. sizi hoş sohbetlerr
Sevgili arkadaslar dualarimiz kabul oldu... sonuc pozitif degerim 760 . Allahima sukurler olsun ve rabbim saglikli birsekilde kucagima almayi nasip etsin... allah butun isteyenlere nasip eder ins.
Massallah canin tebrik ederim allahim tamaminu erdirsinSevgili arkadaslar dualarimiz kabul oldu... sonuc pozitif degerim 760 . Allahima sukurler olsun ve rabbim saglikli birsekilde kucagima almayi nasip etsin... allah butun isteyenlere nasip eder ins.
Noruyonuz kizlarrrrrrrrr nasil gidiyor bizde batmalar var ve akinti var cok sukur rabbime acisina bile sukrediyorum
kızlar bugün transferimin 9.günü, idrar testi (erken gebelik) yapsam mı sizce......
bilmiomki valla benim sıpa 7 ci günde çıkmıştı testte ama ne bileyim ki şimdi bişeyde diyemiyorum bi denesenmi acaba ?hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah
miacım, idrar testi mi kan testimi