Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sevgili gökçebuket, Allah o kadar büyükki, inanıyorum sana çok büyük bir mutluluk verecektir, bunun bir sınav olduğunu lütfen unutma, O nun bir bildiği var ve bizlere zamanı gelince verecektir, sakın hayata küsme, nefes aldığımız sürece umudumuz var demektir, sevgiyle kal

benim ikinci evliligim canim ama yukarda rabbim biliyor ya cok istiyorum bebek esimin ilk evliligi onun ilk cocugu olucak haliyle kocamada cok fena asigim bu askin bi meyvesi olsun cok istiyorum.
Cok sevindim canim ya allah huzurunuzu bozmasin cifter meyveler versin
Tubikkk kiyamam gecer inşallah en kisa zamanda.
Miacimm canim arkadasinin testi igneden dolayi oyle cikmistir aldanmasin sibra hayal kirikligi yasamasin.
Breezey im kuzumm gunaydin

Breezey im kuzumm gunaydin

Günaydınnn kuzummm ,

nasılsın bakalım...
bizim minnaklar uyuyorlar bu saatte...sesleri çıkmaz daha... ama biz burdayızz

fazla yazamıycam bugün sakın merak etmeyin , fuara gidiyoruz..

anammm bu fuar nerdee , kuzummm bak az da olsa sana yakınlaşıyoruz...kocamcıma sordum şimdi beylikdüzündeymiş...

işte bu sebepren , yani bugün ciddi ciddi iş yüzünden yazamazsam beni özleyin ama merak etmeyin tamam mı kuzularımmm..iyiyim ben yok bi şey..

kocamannnnnnnn öpüyorum hepinizi , kucak kucak yapıyorumm..

Rabbimden ümidini kesmesin hiç kimse... Eğer o olsun dediyse , yumurtasız spermsiz dinlemez veriverir mucizesini...

Fuar cok yakin bana gelllll

Kızlar yarımcı size bi sorum var ?? Ben estroferm kullanıyorum ... Işte günde 3 defa önce 2 idi sonra 3 çıkardı ve jel var. Bu raya kadar herşey iyi de. Benim kasıklarımda batma hissi var ayrıcada doluluk hissi. Eğilirken bi kasıgım sıkışıyo gibi. Sizde nasıldı yada ben gibi olan var mı??
2 gün sonra transferim varr ayyy inşş bişiler ters gitmez.:18: :18: :18: Ilkinde iğnelerden dolayı sonra çook çekmiştim yaa korkuyorum işte. Karnım su topladı 2 gün hastanede yattım vss vss yani. Doktoruda arayacam ama sizlerede sormadan edemedim..

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşalah..

canım acını anlıyorum ama lütfen isyan etme ümidini de kaybetme
hiç ummadığın bir anda gönderiverir Rabbim lütfunu ama isyan etmek olmaz böyle
ne olur pişman olacağın şeyleri söyleme
Allah bilir ancak bundan sonrasında anne baba olacak mısınız olamayacak mısınız
şimdi acın taze o yüzden bu kadar karamsarsın ama
yine söylemek istiyorum ne olur umutsuz olma
bizleri yoktan var eden Rabbimiz birgün sana da evlatlar verecek inşallah.

günaydın kuzum nasılsın bakalım ... arkadaşım adına bende sevinmiştim ya demek iğnenin etkisiymiş söyleyeceğim bunu üzüldüm ama ya

bunu baska bir topicten kopyaliyorum sana canim. Allahtan asla umudunu kesme canim..

mutlu sonla biten tedavi hikayemiz :)))
Benim de farklı bir hikayem var kızlar aynı zamanda eşe söyleme hikayesi komik. 4 yıllık evlilik ve 3 yıl denemeden sonra kavuştuk ama nasıl kavuştuk uğraşmayan bilemez.bu süreçte insanların düşüncesiz lafları hergün yumurta takibi iğneler, her doktora gittiğimizde farklı bir sorunla karşılaşmamız artık yıpratmıştı beni.serophenler,klomenler çatlatma iğneleriyle aylar geçti eşimin test sonucu gayet olumlu fakat tüm bunlara rağmen olmayınca hsg çekildim ve tüplerde yapışıklık ve tıkanıklık tespit edildi, tamam sorun buymuş dedik devam ettik yola, tabi her ay bizi düşük çıkarak kendisiyle uğraştıran E2 hormonuna aldırmadan...Derken benim tüpler açıldı bu sefer olumlu herşey dedik eşte sorun yok benım tüpler açıldı devam ettik sıra iğne tedavisine geldi göbekten 12 gün boyunca gonal f vurularak iğne tedavisine başladık eşimin yeniden tahlil vermesi istendiği için bu arada tahlil verdik ve o gün şok olduk.muayene sırasında çift taraflı varikosel tespit edildi sperm hareketliliği %3 e kadar düşmüş normal yolla asla cocuk sahibi olmazsınız dedi bütün gittiğimiz doktorlar.mecburen ameliyat denildi fakat ben bu aralarda iğneleri vuruluyorum bırakıp bırakmayacağımı doktora sorduğumda bırakma iğnelerin boşa gitmesin madem eşinde sorun varmış ameliyat öncesi iğneleri kurtaralım bari aşılama yapalım deyince çok mutlu olduk.Tam aşılamanın hazılığını yaparken yine e2 nin azizliğine uğradık ve çok düşük olduğu için aşılama iptal edildi yani iğneler boşa gitti.Erken menopoza girme riskiyle karşı karşıya olduğumu öğrendim bu hormunun düşüklüğü yüzünden.sonra eşimin ameliyat olmasına karar verdik ve ameliyat olundu.Yüce Rabbin hikmeti işte eşimde sorun yokken benim tüpler kapalıymış sonra benim tüpler açıldı tam olacak derken eşimde erkek kısırlığı... vardır bundada bir hikmet. zaman herşeyi çözüyor ama beklemesi çok zor işte.Bu arada doktorum dinlenme aşamasındasınız soğan suyunu öneririm dedi pcosyim aynı zamanda.Battı balık yan going :) deyip ben o ay hem soğan suyunu hemde hayıt suyu diye bir şey duydum hormonları dengeliyormuş dediler onu içmeye başladım tabi ameliyatta iyi geçtiği için kafamız rahattı.ne yumurtlama günü saydım ne şu gün ilişki olacak bu gün ilişki olacak diye kendimi kastım eşimin 20 günlük heyet raporu benim sömestr tatiliyle birleşince ameliyattan sonra bol bol kendimize vakit ayırdık.Eşimin ameliyatının 20. günü benim yumurtlama dönemine denk gelmişti işte tam o zamanda meğer bu kadar kısa sürede olmuş.ben ki önceleri adetten 3 gün önce kan testi için koşa koşa hastaneye giden kişi...3 gün geçince idrarda test yaptım fakat çıkmadı işte dedim yine oluşan yumurta çatlamadı kocaman kiste dönüştü birde bunun için uğraş daha önce başıma çok geldiği için biliyorum.Ben doktora gittim gidecem(rahatım ya)aradan bir hafta geçti adet olmam lazımdı iş çıkışı hastanenin önünden geçerken bari yumurtlamama bakım olmuşmu olmamışmı diye progesteron testi yaptırayım dedim ve kan alınmışken hadi beta hcg ye de bakın dedim ve iş çıkışı eşim eve gelmeden arkadaşa kahve içmeye gittim sohbete daldım ve hastaneyi aramayı unuttuğumu farkettim ve aradım sadece progesteron 12 dedi şaşırdım hep 0 a yakın çıktığı için o dönemde. allah allah dedim ne oluyor yani dedim hadi bakalım gözünüz aydın hamilesizin beta hcg pozitif o yüzden progesteronunuz yükselmiş dediler, ben hala bakın başkasının tahlilyle karıştırıp beni boşa umutlandırmayın diyorum personele o da ısrarla hamilsiniz diyor o anı hiç unutamam. e şimdi evde değilim eşe nasıl haber verecem birazdan beni arkadaştan almaya gelecek telefondada veremem.telefon açıp hadi acele et acele et bizi bekletme dedim o anlamadı tabi.meğer arkadaşımında benimle bize geleceğini tahmin etmiş.Biz evden çıktık asansöre bindik yyyyaaaa bizi niye bekletiyorsuunnnn amaaaa diyerek karnımı işaret ettim eşim şoklarda gerçektenmi gerçekten mi diyerek bu arada 12. kattan aşağıya inip kapı açılana kadar sarılmışızz :)))))))))))))) kapı açıldığında biz hala sarılıyoruz bu arada görevden dolayı doğudayız buralarda hoş karşılanmayan durum tespih çeken bir amca karşımızda kafa sallayarak ne günlerdeyiz der gibi cık cık cık diye ses çıkarıyor tövbe tövbe diyerek ama sadece gülüyoruz biz ben bu ilginç günü ömrüm boyunca unutmıyacağım işte benim uzun hikayem buuu.umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.sizlerden de farklı tedavi hikayelerinizi yazıp paylaşmanızı istiyorum. bir kere daha anladım ki herşey vaktiyle saatiyle hayırlı zamanda geliyor ve herşey olacağa varıyor.Noluurrrr umudunuzu yitirmeyin, hiç durmadan devam edin Allahtan isteyin o en güzel zamanda en ummadığınız zamanda veriyor...

Kimse benim gibi batma sorunu yaşamadımı ?? Yoksa eskisi gibi mi olcem yhuu telaşlandım şimdi

guzuuuummm annemm kusura bakma ya yei farkettim mesajını ..facebook ta laf yetiştiriyordum batma bendede oldu kuzum estroferm bende kullanmıştım tedavimden önce o yaapıyor olabilir doktorum rahim hazırlanıyor bebek için demişti ...yinede bir doktoruna danış allah korusun ödem falanda neymiş olmicak öyle bişey allahın izniyle ..bana doktorum günde 1 tane enerji içeceği önermişti kuzum su toplamamam için ...

ayy hay allah razı olsun bende kimse beni sevmiy diyodum cevap gelmeyince Ne bilim doktoru aradım yok dedi bunda su toplama kesin olmaz dedi o baska bişeydendir dedi.. Bende tamam dedim ama neden işte o var . Herkezde oluyosa bendede normal tepki veriyodur diye düşündüm oturup kalkarken egilirken hatta normalde bile batıyo afedersin gazını çıkaramazsında agrı yaparya onun gibi ayy tarif edemedimm inşş normaldir. Pazartesi (2 gün sonra :))) )) transferim var bi sorun çıkmasın inş.

yok kuzum dediğin gibi zaten seninki buz bebekti sanırım değilmi donmuşlarla olcak yani ..eger öyleyse olmaz su toplama falan bencede ilaç yapıyordur normal yani benim hala bile devam ediyor malesef batmalarım var yani içini ferah tut ğeçiyor onlar sıcak su torbası koyuyorum ben ayaklarımın altına biraz öyle rahatlıyorum dediğin gibi sanki gaz varmışta çıkmıyormuş gibi oluyor

çok sagol saglıkla bebişini kucagına al inş. Için rahatladı bende azcık temizlik yapim dedim biraz dinleniyorum biraz iş hafta sonu eşimin annesi ve ablası gelcek transferde yanımda olcaklar. Kayınvalidede 1 hafta kalcak bakalım faydası olsun diye getiriyo eşim. O yüzden evlere çeki düzen verim dedim son zamanlarda tedavi sevdası bende evi de unutturduu ..

heheheh sen benim evi görme kaçarsın valla topuklarını kıçına vura vura ben laparoskopi olmuştum kasımda ilk denememden önce o zaman görümcem geldi saolsun yardıma ameliyatın ikinci günü evi indirip tamizledik yapmada demedi oysaki bana yardıma gelmişti dikişlerim açıldı eşim ablasını kovdu resmen sen yardımamı geldin zarar vermeyemi diye inşallah seninkiler öyle değillerdir sabah kahvaltılarını bile hazırlıyordum o halimle ayakta iyileştim diyebilirim

transferden önce yapmak lazım bişiler işte ama senin görümcede pek cahilmiş kusura bakma ama ameliyatlısın insan sen git dinlen ben elimden geldiğimce yaparım demez mi Benim kayınvalidemde görümcemde ev işini yapar iş yönden şanslıyım kayınvalidemin evinde bile çok iş yapıMIyorum çünkü görümcem ve kaynanam aynı şehirde yaşıyolar. Her işlerini ikisi bir olur yapar banada gerek kalmaz canıma minnet ya o ayrı Yardımda sıkıntı olmaz yani sagolsunlar

Son düzenleme:

inanmıcaksın belki ama 1 hafta kaldı 2 gün yemek yaptı hep dışardan syledik onun dışında güya yardıma geldi o kadar ağlamıştım ki o zaman ondan sonrada zaten 2 transferim oldu saolsun eşim çağırmadı o yönden şanslıyım aslında ama yinede ailesi değiştiremeyiz ..bebek haberini verdik hamileyim diye ne dese beğenirsin ben 3 ay geçmeden sevinmem dedi bende doğumu bekle sen sevinmek için diyemedim ..malesef benimkiler biraz cahiller kuzum rabbim bana yardım etsin birde bu bekar 42 yaşında yokmu şöyle hayırlı bir kısmet evlendirelimm yaaaaa sen şanslıymıssın valla keske bendede öyle olsa onlar anca yemeye içmeye gelirler

Tunaydin bebeem inşallah sonu guzel olsun ama suan umutlanmasin.

inşallah kuzum ya ben bile çok umtlanmıştım valla dün bide ben götürdüm kızı test için umarım biz yanılırız pazartesi yine götürcem bakalım inşallah doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…