destekleriniz için çok teşekkür ederim ama şuan hayat bana o kadar karanlık ki her yer simsiyah...bu son demiştim oldu bu sefer yakaladım demiştim hatta ikisi birden tuttu galiba demiştim ama tutunamamışlar inanın 2 kere negatiften sonra bu daha acı vericiymiş.negatif alan arkadaşların üzüntülerinide biliyorum yanlış anlamayın ama bu daha kötüymüş...üstelik bir daha asla tüpbebege hayır diyen bir kocam varken bu donmuşlar son şansımdı...neden allahım neden ilk önce sevindirdin bu duyguyu bize neden yaşattın allahım ben böyle acı çekerken bebeklerini tamamen hisseden hatta hayata getirip kaybeden anneler nasıl yaşıyorlar...bundan sonra hayatımıza bebeksiz ve hayalsiz devam edicez ve eşim benim yüzümden bir daha hiç baba olamicak...halbükii oda çok seviinmişti baba olcam ben diye bagırıyodu neden allahım neden isyan etmek istemiyorum ama canım okadar çok acıyor ki benim yarın içinde hiç umudum yok arkadaşlar bundan sonra hepinize hayatınızda başarılar dilerim umarım hepiniz bir gün yavrularınıza kavuşursunuz...benim gözyaşlarım hiçbir zaman kurumicakk allah bana hiç bir zaman anneliği eşimede babalığı tattırmicak ben bunu anladım...HOŞÇAKALIN...
Cok sevindim canim ya allah huzurunuzu bozmasin cifter meyveler versinbenim ikinci evliligim canim ama yukarda rabbim biliyor ya cok istiyorum bebekesimin ilk evliligi onun ilk cocugu olucak haliyle kocamada cok fena asigim bu askin bi meyvesi olsun cok istiyorum.
Tubikkk kiyamam gecer inşallah en kisa zamanda.önceki gibi artık giremiyorum kuzular.malum ayağım lavobadan geri gelmediği için giripte takip edemiyorum baygın baygın yatıyom valla ama hep aklımdasınız.şimdi iyiyken yazayım dedim. hepinizi çok seviyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın arada girmeye çalışırım inş. kocaman öpüldünüz...
Breezey im kuzumm gunaydin
Günaydınnn kuzummm ,
nasılsın bakalım...
bizim minnaklar uyuyorlar bu saatte...sesleri çıkmaz daha... ama biz burdayızz
fazla yazamıycam bugün sakın merak etmeyin , fuara gidiyoruz..
anammm bu fuar nerdee , kuzummm bak az da olsa sana yakınlaşıyoruz...kocamcıma sordum şimdi beylikdüzündeymiş...
işte bu sebepren , yani bugün ciddi ciddi iş yüzünden yazamazsam beni özleyin ama merak etmeyin tamam mı kuzularımmm..iyiyim ben yok bi şey..
kocamannnnnnnn öpüyorum hepinizi , kucak kucak yapıyorumm..
Rabbimden ümidini kesmesin hiç kimse... Eğer o olsun dediyse , yumurtasız spermsiz dinlemez veriverir mucizesini...
destekleriniz için çok teşekkür ederim ama şuan hayat bana o kadar karanlık ki her yer simsiyah...bu son demiştim oldu bu sefer yakaladım demiştim hatta ikisi birden tuttu galiba demiştim ama tutunamamışlar inanın 2 kere negatiften sonra bu daha acı vericiymiş.negatif alan arkadaşların üzüntülerinide biliyorum yanlış anlamayın ama bu daha kötüymüş...üstelik bir daha asla tüpbebege hayır diyen bir kocam varken bu donmuşlar son şansımdı...neden allahım neden ilk önce sevindirdin bu duyguyu bize neden yaşattın allahım ben böyle acı çekerken bebeklerini tamamen hisseden hatta hayata getirip kaybeden anneler nasıl yaşıyorlar...bundan sonra hayatımıza bebeksiz ve hayalsiz devam edicez ve eşim benim yüzümden bir daha hiç baba olamicak...halbükii oda çok seviinmişti baba olcam ben diye bagırıyodu neden allahım neden isyan etmek istemiyorum ama canım okadar çok acıyor ki benim yarın içinde hiç umudum yok arkadaşlar bundan sonra hepinize hayatınızda başarılar dilerim umarım hepiniz bir gün yavrularınıza kavuşursunuz...benim gözyaşlarım hiçbir zaman kurumicakk allah bana hiç bir zaman anneliği eşimede babalığı tattırmicak ben bunu anladım...HOŞÇAKALIN...
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşalah..
Kimse benim gibi batma sorunu yaşamadımı ?? Yoksa eskisi gibi mi olcem yhuu telaşlandım şimdi
guzuuuummm annemm kusura bakma ya yei farkettim mesajını ..facebook ta laf yetiştiriyordum batma bendede oldu kuzum estroferm bende kullanmıştım tedavimden önce o yaapıyor olabilir doktorum rahim hazırlanıyor bebek için demişti ...yinede bir doktoruna danış allah korusun ödem falanda neymiş olmicak öyle bişey allahın izniyle ..bana doktorum günde 1 tane enerji içeceği önermişti kuzum su toplamamam için ...
ayy hay allah razı olsun bende kimse beni sevmiy diyodum cevap gelmeyinceNe bilim doktoru aradım yok dedi bunda su toplama kesin olmaz dedi o baska bişeydendir dedi.. Bende tamam dedim ama neden işte o var . Herkezde oluyosa bendede normal tepki veriyodur diye düşündüm oturup kalkarken egilirken hatta normalde bile batıyo afedersin gazını çıkaramazsında agrı yaparya onun gibi ayy tarif edemedimm inşş normaldir. Pazartesi (2 gün sonra :))) )) transferim var bi sorun çıkmasın inş.
yok kuzum dediğin gibi zaten seninki buz bebekti sanırım değilmi donmuşlarla olcak yani ..eger öyleyse olmaz su toplama falan bencede ilaç yapıyordur normal yani benim hala bile devam ediyormalesef batmalarım var yani içini ferah tut ğeçiyor onlar sıcak su torbası koyuyorum ben ayaklarımın altına biraz öyle rahatlıyorum dediğin gibi sanki gaz varmışta çıkmıyormuş gibi oluyor
çok sagol saglıkla bebişini kucagına al inş. Için rahatladı bende azcık temizlik yapim dedim biraz dinleniyorum biraz iş hafta sonu eşimin annesi ve ablası gelcek transferde yanımda olcaklar. Kayınvalidede 1 hafta kalcak bakalım faydası olsun diye getiriyo eşim. O yüzden evlere çeki düzen verim dedim son zamanlarda tedavi sevdası bende evi de unutturduu ..
Tunaydin bebeem inşallah sonu guzel olsun ama suan umutlanmasin.günaydın kuzum nasılsın bakalım ... arkadaşım adına bende sevinmiştim yademek iğnenin etkisiymiş söyleyeceğim bunu üzüldüm ama ya
heheheh sen benim evi görme :d kaçarsın valla topuklarını kıçına vura vura :d ben laparoskopi olmuştum kasımda ilk denememden önce o zaman görümcem geldi saolsun :d yardıma ameliyatın ikinci günü evi indirip tamizledik yapmada demedioysaki bana yardıma gelmişti dikişlerim açıldı eşim ablasını kovdu resmen sen yardımamı geldin zarar vermeyemi diye inşallah seninkiler öyle değillerdir sabah kahvaltılarını bile hazırlıyordum o halimle ayakta iyileştim diyebilirim
transferden önce yapmak lazım bişiler işte ama senin görümcede pek cahilmiş kusura bakma ama ameliyatlısın insan sen git dinlen ben elimden geldiğimce yaparım demez miBenim kayınvalidemde görümcemde ev işini yapar iş yönden şanslıyım kayınvalidemin evinde bile çok iş yapıMIyorum çünkü görümcem ve kaynanam aynı şehirde yaşıyolar. Her işlerini ikisi bir olur yapar banada gerek kalmaz canıma minnet ya o ayrı Yardımda sıkıntı olmaz yani sagolsunlar
Tunaydin bebeem inşallah sonu guzel olsun ama suan umutlanmasin.