Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Soylerim canim oda dogum gununde 11 e dustugunu gorunce cok uzuldu tabiki rabbim herkeze nasip etsin kucaklarini bos birakmasin insallahhhhhh

Ablacığım telefonum zaten iPhone 4 dü ama son 2 aydır teknik sorunları vardı .. Telefonumdan memnunum aslında inşallah düzelir ..-servis büyük ihtimalle %80 yenisi gelir dedi ..bakalım 1hafta bekle dedi..yaa abloşum galaxy note 2 istiyorum diyorki 2 yolda sen onu bi yere not al önce diyor :))) bu adamda bi Alem ya valla :)) yaa yazıyorlar abla ne var değerinide bi yere iliştiriverseler :)) neyse inşallah herkeşin sonuçları çok çok iyidir ...

o adamla ben bi görüşeyim kuzummm... galaxy note 2 ye aşeriyorum de , almazsa hala haberim olsun

haklısın yazabilirler ama bazen her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor... İnşallah süperdir herkeşin sonuçları kuzum... Sen de iyi ol hatta süperrrr ol...ağrına sızına takılma fazla tamam mı

Kızlar birşey sorsam bugün bir arkadaşım için kan vermeye gittik onun ki tüp bebek değildi sadece çatlatma iğnesiyle deneme yapıyordu ..idrarda 2kez pozitif sonuç çıktı bugün kanda da 18 çıkmış sonucu sizce yükselirmi ??

Çok iyiyim ben ablacım inşallah seninde haberlerini alayım daha da iyi olcam :) Mehmet'i hemen yönlendiriyorum sana bi kulağını Çek :)

bak ben bunu biliyorum ... çatlatma iğnesinden sonra 14 gün test zamanı... eğer dahagün olarak daha erken ise yükselir elbet değeri... ben de deneyecektim doktorum bana öyle demişti ama ben onu denemeden tüp denedim...neyse o da olmadı..

ama ovulasyon takibinde , gebelik testi çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yapılır...

izma : breezey hormonsuz bebek merkezi tek yetkilisi

Çok iyiyim ben ablacım inşallah seninde haberlerini alayım daha da iyi olcam :) Mehmet'i hemen yönlendiriyorum sana bi kulağını Çek :)

ben vericem haberi sana bekle bekleeeeee.... gelicek o haber

çok bilimsel çalışıyorum biliyorsun... tıp ve tüp ilminin beceremediğini ben becericem

sen iyi ol ki ben de senden aldığım pozitif enerji ile daha çok çalışayımmm

Ablam yani sence yükselirmi ki ya daha bugün 6 cı günüymüş iğneden sonra ...inşallah yükselir onunda 5 yıldır olmuyor herkesin olsun istiyorum biran önce :) sende bide bunu da densen ablam madem tüplerinde falanda sorun yok :) bide birşey dicemm kızzzz ben Selcan varya dün 21 olacak dedi ya bend 21 aylık sandıydım :)) meğer maşallah 21 yaşmış ya :) maşallah valla inşallah yine ikizleri olur :)

kesinlikle yükselir...çatlatma iğnesinde hcg hormonu var biliyorsun. dolayısıyla kanda bir miktar oluyor... eğer bugün 6. günüyse iğneden sonra, yani 3 gün önce operasyon yaptılar demek... 3 günlük bir şeyde bence döllenmeye ait hormon artışı olmaz kuzum... arkadaşına söyle tam 14 gün sonra yaptırsın testi.. şu anki çıkan değer iğneden de olabilir , yada düşünülenden erken döllenme olduysa ondanda olabilir.. ona bizim ilaçtan yaz sen , test günün onunla beklesin

erken kalkan yol alır , erken evlenen döl alır sen biliyon mu onu Bizim selcan da öyle yapmışş...Maşallah valla ona... ahhh ahhh bu kocamcımmm zamanında beni bulup evlenseydiiii , bizim kızlar şu anda tam % yerli üretimdi beeee

yaa kuzum öyle de ben bu tüp doktorundan önce gittiğim doktora yalvara yalvara denemeye karar verdirtmiştim ki bu tedaviyi , kocamla konuştu... tüp bebek olsun dedi kocamda...
herkeş yaşıma takmış kimse bana normal yoldan denemeye yanaşmıyo kuzum yaaa... nerden biliyorlarsa , ya olursaaa.. kiii olacakkkkk

O zaman dediğin gibi doğru abla beklesin biraz daha :) abla benim annem beni 40 yaşında doğurmuş sen bakma o doktorlara benimde içime doğuyor sende normal yolla hamiş kalacaksın ...hem eskiden tüp bebek mi varmış millet yaş maş olmadan doğuruyormuş :) inşallah ta senin bebiklerini gelip sevcez bu sene sonunda :) keşke bende bi 5 sene önce bulup evlenseymişim :) ama şans işte

inşallah kuzummm inşallah canımmm...

yaaa ben hep diyorum benim bebişlerim olacak...Rabbim verecek...

Şimdi bu sene sonu dediğinnn belki yetişmez ama kısmetse 2014 ün ilk ayında beklerim kuzum

Valla ben aşıyom kendimi bazen di mi kuzumm

geç olsun da güç olmasın kuzum, buna da şükür... ya bu herifler daha bulamasaydı biziii

kızlarr ölüyorum mutsuzluktan idrar testlerim deki silikler gitgide kayboluyorlar ve yumurtlama testlerimde solmaya başladı tıpkı benim gibi onlarda soldu... yarın için umudum kalmadı bundan sonrasa tüpbebek serüvenim bitmiştir inşallah allah bir gün benide görür...

canım üzülmee hele yarın bi olsun hemen koy vermee test yapınca görürsün. inş olumludur. üzülme lütfen desemde tesellisi zor biliyorum ama sağlıklısın allah şüküe elin ayağın tutuyo.. olumlu düşün. 5 , 7 , 10 oncuda bi le tutanlar varr . allah sabır versin bizlere .. hemen koyverme yarın olsun hayırlı olsun inşş. herşey kader kısmet .

tatlım nolur pes etme hem baktığın testler yanıltıcı olabılır kan testını tekrarladınmı asıl o önemli olan...

canımm kuzummm kendine bu kadar eziyet etme ne olur...Rabbim hayırlısını versin...Yine de umudunu koru...Gün doğmadan neler doğar kuzum...sabırlı ol lütfen

Canım benim yapma kendine bunu demesi kolay diyebilirsin belki ama İnan snin böyle kendini harap etmen karnında senin için tutunmaya çalışan bebeğini de çok etkiliyor yarın Allah'ın izniyle yükselecek değerin hem bu bir şeyin sonu değil güçlü ol yeniden dene yeniden yeniden ayakta dur ki bebeğin seni güçlü görsün geldiğinde

destekleriniz için çok teşekkür ederim ama şuan hayat bana o kadar karanlık ki her yer simsiyah...bu son demiştim oldu bu sefer yakaladım demiştim hatta ikisi birden tuttu galiba demiştim ama tutunamamışlar inanın 2 kere negatiften sonra bu daha acı vericiymiş.negatif alan arkadaşların üzüntülerinide biliyorum yanlış anlamayın ama bu daha kötüymüş...üstelik bir daha asla tüpbebege hayır diyen bir kocam varken bu donmuşlar son şansımdı...neden allahım neden ilk önce sevindirdin bu duyguyu bize neden yaşattın allahım ben böyle acı çekerken bebeklerini tamamen hisseden hatta hayata getirip kaybeden anneler nasıl yaşıyorlar...bundan sonra hayatımıza bebeksiz ve hayalsiz devam edicez ve eşim benim yüzümden bir daha hiç baba olamicak...halbükii oda çok seviinmişti baba olcam ben diye bagırıyodu neden allahım neden isyan etmek istemiyorum ama canım okadar çok acıyor ki benim yarın içinde hiç umudum yok arkadaşlar bundan sonra hepinize hayatınızda başarılar dilerim umarım hepiniz bir gün yavrularınıza kavuşursunuz...benim gözyaşlarım hiçbir zaman kurumicakk allah bana hiç bir zaman anneliği eşimede babalığı tattırmicak ben bunu anladım...HOŞÇAKALIN...

Ah arkadasim sana yazi bile yazamiyorum soramiyorum uzulursun kirilsin diye rabbimden umut kesilmez kardesim rabbim tedavi gormeden sana evlat nasip etsin o olderse olmayacak hic bir sey yok belkiyarin bir mucize olur kimse bilemez

benim de çoğunlukla solumda olmuştu ağrı canım
inşallah bebeğinin tuttuğunun belirtileridir sen de hamişsindir inşallah.

sağol canım inşallah,
canım inşallah diyelim, ikimizde hayırlı haberler alır ve yolumuza devam ederiz.
brezeycim, ağrıları takmıyoruz inan, sadece hayırlı ağrılar mı meraktan soruyoruz işte birbirimize....
Canim merhaba, yazilarini okudum cokkk iyi gordum seni ikincisinde kesin anne olacaksin Allahin iznyle....
Ben yarin test yaptirmaya gidecem cok huzursuzum acaba sinuc ne olacak??
Dualarinizi esirgemeyin canim.
melek73, hayırlısıyla olumlu sonuç alman dileğiyle.........

bugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.

zeynepciğim, tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı diğer bekleyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…