Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar merhaba, keseleri gördükten sonra kan sulandırıcı hibor iğne göbekten veya koldan yapılıyo verdi doktor kullanna var mı, bir de corapini tekrar başlattılar...

hibor 3500 1 tane
progestan 2 tane
coraspin 1 tane
folik acid 1 tane

sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz merak ettim....

canım bende;
estrofem günde 2tane
folik asit 1tane
coraspin 1tane
crinone jel 2tane
oksapar 1tane (göbekten) kan pıhtılaşmasını engellemk için
Ben bunları kullanıyorum canım....

Maşallah tebrik koyuyorum cesaretinden ötürü :) tam oyuncak olacak bu bebis size

benim ikinci evliligim canim ama yukarda rabbim biliyor ya cok istiyorum bebek esimin ilk evliligi onun ilk cocugu olucak haliyle kocamada cok fena asigim bu askin bi meyvesi olsun cok istiyorum.

ne kadar dogru bi tespit tebrik ediyorum seni arkadasim. bunlar derken Allah mi soyletti napti birden fazlami olcak ki
seninkiler dunyanin en tatli annesine sahip olucaklar haberleri yok

önceki gibi artık giremiyorum kuzular.malum ayağım lavobadan geri gelmediği için giripte takip edemiyorum baygın baygın yatıyom valla ama hep aklımdasınız.şimdi iyiyken yazayım dedim. hepinizi çok seviyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın arada girmeye çalışırım inş. kocaman öpüldünüz...

benim ikinci evliligim canim ama yukarda rabbim biliyor ya cok istiyorum bebek esimin ilk evliligi onun ilk cocugu olucak haliyle kocamada cok fena asigim bu askin bi meyvesi olsun cok istiyorum.

ne kadar dogru bi tespit tebrik ediyorum seni arkadasim. bunlar derken Allah mi soyletti napti birden fazlami olcak ki
seninkiler dunyanin en tatli annesine sahip olucaklar haberleri yok

kuzummm selcanımmm

Rabbim aşkını muhabbetini daim etsin , huzurunu , saygınızı ve sevginizi hep arttırsın...

Kalbimden hiç az geçiremiyorum ne yapayım kuzucum... Hep böyle kalabalık bir ailem olsun istedim sanırım ondan...
Mesela Bayramlarda , kızlarım bize geliyor kocalarıyla , kardeşlerim geliyor eşleriyle ve çoluk çocuk tabii ki... Kocamcımla öyle mutlu oluyoruz ki...diğer günlerde de geliyorlar ama hani öyle özel günler insan daha çok insan arar ya...Hele geçen bayram, evimizin her yerinden birileri çıkıyordu...

Sanırım ben sayıyı fazla tutuyorum diye olmuyor... Rabbim hayırlısıyla ver , tek tek gelsinler ama gelsinler bebişlerim.
Hepimize nasip et..

sağ ol canımm, kuzumm...

oyyy benimm minnak kuzummm, oyyy canımmm kıyamam ben sanaaa...
Rabbim yardımcın olsun kuzucummm...sende hep aklımdasın, duamdasınn
kendine ve minnaklarına iyi bak sen yeter kuzum.. ben de seni seviyorum...
heee bu arada " breezey hormonsuz bebek merkezi " nden haberin var de mii

Allahin senin o guzel yuzunu kalbini gonlunu en kisa zamanda guldursun insallah canim benim..:13:

benim hormonlarım oynamasa da ben hemen ağlayabiliyorum biliyor musun sen kuzummm

aminnnn aminnnnnnnnnnn hepimiz içinnnn aminnnnnn

Canim merhaba, yazilarini okudum cokkk iyi gordum seni ikincisinde kesin anne olacaksin Allahin iznyle....
Ben yarin test yaptirmaya gidecem cok huzursuzum acaba sinuc ne olacak??
Dualarinizi esirgemeyin canim.

selamlar olsun herkeşlere :)) telefonum arızalıydı ya biliyorsunuz bugün servise verdim biraz böyle idare edeceğiz artık :) haberiniz olsun :) hepinizi çok çok öpüyor ve seviyorum minnak tubak bebiklere dikkat et annesi :)

gokçebulut naptın canım ya iki gündür cevap yok senden. nasılmış değerlerin? sabriya sen nasılsın??

gokçebulut naptın canım ya iki gündür cevap yok senden. nasılmış değerlerin? sabriya sen nasılsın??

Canlarim biz iyiyiz iste haftaya cuma keseyi gormeye gidecem insallahhh buarada gokcebulut arkadasimizin degeri 11 dustu bakalim allahtan umut kesilmez cuma tekrar test yapacak ins ogunki test hanlis cikmistir eeee sizler nasilsiniz bakalim

Canim merhaba, yazilarini okudum cokkk iyi gordum seni ikincisinde kesin anne olacaksin Allahin iznyle....

guzel haberlerle gelirsin insallah Allah dualarini kabul etsin arkadasim.

bugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.

bugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.
kardeşim hayırlı olsun bebeğin. acaba nasıl hamile kaldınız öğrenebilir miyim transferden önce neler yaptınız

canım melek

ne olur kalbini ferah tut... sonuç ne olursa olsun Rabbim bizim için hayırlısını vermiştir bunu unutma lütfen...Huzursuzluğun kocaman bir sevince dönüşsün kuzum... tühh dee nasıl da boşuna üzülmüşüm yyufff de... İnşallah

ben o kocanın yerinde olsam var ya, minnaklarımın annesine güp güsel hatta en son model gıp gıcır bir telefon alırım...ben karıma tamirciden çıkmış telefon mu kullandırtırım desin, gitsin yenisini alsın söyle ona...

hamiş olup değerini söylemeyenler çatlatıyonuz he insanları !!!
yazarlar elbet zaman ver...

kuzum belkide üzüntülüler belkide endişeliler , bazen hepimize olur ya yazmaya gitmez elimiz... sen celallenme sakın...

Canlarim biz iyiyiz iste haftaya cuma keseyi gormeye gidecem insallahhh buarada gokcebulut arkadasimizin degeri 11 dustu bakalim allahtan umut kesilmez cuma tekrar test yapacak ins ogunki test hanlis cikmistir eeee sizler nasilsiniz bakalim

Gökçeye söyle lütfen az üzülmeye çalışsın sonuç olumsuz olursa... belki toparlanır bilmiyorum ki ne desem... ama sabrını korusun... Rabbim daha sonra nasip edecektir... biz de minnaklarımıza kavuşacağız söyle ona lütfen

Maşallah canımm ,

Rabbim sonuna kadar hep böyle güzel sonuçlarla gitmeni nasip etsin...
Sağlıkla , mutlulukla ve huzurla kavuş bebişlerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…