kızlar merhaba, keseleri gördükten sonra kan sulandırıcı hibor iğne göbekten veya koldan yapılıyo verdi doktor kullanna var mı, bir de corapini tekrar başlattılar...
hibor 3500 1 tane
progestan 2 tane
coraspin 1 tane
folik acid 1 tane
sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz merak ettim....
Maşallah tebrik koyuyorum cesaretinden ötürü :) tam oyuncak olacak bu bebis size
güzel olacakk güzell... öbür yavrucakları acemilik eseri , bunlar ustalık eseri olacak...
tıpkı senin gibi...
ama bu ustalık eserleri de biraz fazla emek istiyor ne yapalım kuzularım...
benimkiler gelirse zaten ayvayı yediler
benim ikinci evliligim canim ama yukarda rabbim biliyor ya cok istiyorum bebekesimin ilk evliligi onun ilk cocugu olucak haliyle kocamada cok fena asigim bu askin bi meyvesi olsun cok istiyorum.
ne kadar dogru bi tespit tebrik ediyorum seni arkadasim. bunlar derkenAllah mi soyletti napti birden fazlami olcak ki
seninkiler dunyanin en tatli annesine sahip olucaklar haberleri yok
önceki gibi artık giremiyorum kuzular.malum ayağım lavobadan geri gelmediği için giripte takip edemiyorum baygın baygın yatıyom valla ama hep aklımdasınız.şimdi iyiyken yazayım dedim. hepinizi çok seviyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın arada girmeye çalışırım inş. kocaman öpüldünüz...
kuzummm selcanımmm
Rabbim aşkını muhabbetini daim etsin , huzurunu , saygınızı ve sevginizi hep arttırsın...
Kalbimden hiç az geçiremiyorum ne yapayım kuzucum... Hep böyle kalabalık bir ailem olsun istedim sanırım ondan...
Mesela Bayramlarda , kızlarım bize geliyor kocalarıyla , kardeşlerim geliyor eşleriyle ve çoluk çocuk tabii ki... Kocamcımla öyle mutlu oluyoruz ki...diğer günlerde de geliyorlar ama hani öyle özel günler insan daha çok insan arar ya...Hele geçen bayram, evimizin her yerinden birileri çıkıyordu...
Sanırım ben sayıyı fazla tutuyorum diye olmuyor...Rabbim hayırlısıyla ver , tek tek gelsinler ama gelsinler bebişlerim.
Hepimize nasip et..
sağ ol canımm, kuzumm...
Allahin senin o guzel yuzunu kalbini gonlunu en kisa zamanda guldursun insallah canim benim..:13:
benim hormonlarım oynamasa da ben hemen ağlayabiliyorum biliyor musun sen kuzummm
aminnnn aminnnnnnnnnnn hepimiz içinnnn aminnnnnn
gokçebulut naptın canım ya iki gündür cevap yok senden. nasılmış değerlerin? sabriya sen nasılsın??
Canim merhaba, yazilarini okudum cokkk iyi gordum seni ikincisinde kesin anne olacaksin Allahin iznyle....
Ben yarin test yaptirmaya gidecem cok huzursuzum acaba sinuc ne olacak??
Dualarinizi esirgemeyin canim.
kardeşim hayırlı olsun bebeğin. acaba nasıl hamile kaldınız öğrenebilir miyim transferden önce neler yaptınızbugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.
bugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.
Canim merhaba, yazilarini okudum cokkk iyi gordum seni ikincisinde kesin anne olacaksin Allahin iznyle....
Ben yarin test yaptirmaya gidecem cok huzursuzum acaba sinuc ne olacak??
Dualarinizi esirgemeyin canim.
ben o kocanın yerinde olsam var ya, minnaklarımın annesine güp güsel hatta en son model gıp gıcır bir telefon alırım...selamlar olsun herkeşlere :)) telefonum arızalıydı ya biliyorsunuz bugün servise verdim biraz böyle idare edeceğiz artık :) haberiniz olsun :) hepinizi çok çok öpüyor ve seviyorum minnak tubak bebiklere dikkat et annesi :)
yazarlar elbet zaman ver...hamiş olup değerini söylemeyenler çatlatıyonuz he insanları !!!
Canlarim biz iyiyiz iste haftaya cuma keseyi gormeye gidecem insallahhh buarada gokcebulut arkadasimizin degeri 11 dustu bakalim allahtan umut kesilmez cuma tekrar test yapacak ins ogunki test hanlis cikmistir eeee sizler nasilsiniz bakalim
bugün yaptıpım test sonucu (14.gün) 215. değerim ikiye katlanmış. (önceki 103 tü) Rabbim herkese evlat nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten.