Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kızlar arkadaşlarda sormuş ama bende öğrenmek istiyorum.. Pozitifi alanlar ilaç ne kullanıyor? Ve ne zmana kadar kullanıcak?

Estrofem tablet günde 5 tane
Crınone jel günde 2 kere
Folbiol folik asit günde 1 tane
Corasprin günde 1 tane
Osteocare magnezıum günde 1 tane
B12,b1,b6 vitamine

En kötüsü crınone jel topak topak oluyo daha sıkılıcak yer kalmadı sanırım artık zorlanıyorum sıkarken:)) hihihi

Ben sadece progestan 200mg 1 sabah 1 akşam
günde 1 tane de elevit kullanıyorum.
sonucu öğredikten sonra estrofem ve coraspini kesti doktorum.

Arkadaşlar selam,

Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..

Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... Doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....

Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...

KK forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş

Arkadaşlar selam,

Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... Doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....

KK forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş

Sakin uzulup bebegini etkileme dinlen iyi beslen bol bol dua et allahin iznitle hisey olmayacaktir.

Arkadaşlar selam,

canim benim dunde soyledigim gibi ben de duyunca cok uzuldum. Allahtan dilerim ki mucize gerceklesir bebegin seni birakmaz.
ooff ya ne diyim bilmiyorum ki :KK50:

canim benim dunde soyledigim gibi ben de duyunca cok uzuldum. Allahtan dilerim ki mucize gerceklesir bebegin seni birakmaz.
ooff ya ne diyim bilmiyorum ki :KK50:

Kuzum sağolasın, seni tanımış oldum, bak hollanda da bir ses olduk birbirimize... Bu bebeğin alacağı nefes varsa alır, doktor nerden bilecek... Biz 1 hafta bekliycez, kendimize dikkat edicez, olmadı napalım herşeyde bir hayır var. Bu ilk denememiz, ikinciye başlarız napalım, yılmak yok

Kuzum sağolasın, seni tanımış oldum, bak hollanda da bir ses olduk birbirimize... Bu bebeğin alacağı nefes varsa alır, doktor nerden bilecek... Biz 1 hafta bekliycez, kendimize dikkat edicez, olmadı napalım herşeyde bir hayır var. Bu ilk denememiz, ikinciye başlarız napalım, yılmak yok

asla yilmak yok asla..Allahim yuzunu guldursun arkadasim bebek isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah. bak burda bi haber okudum inanilmaz uzuntu icindeyim. dun gece saat 23.00 te Amsterdam da 3 yasinda ki bebek diycem ben apartmanin 6.katindan dusmus daha dogrusu atildigi saniliyor. anne baba tutuklanmis. biz burda bebek bebek diye yalvarirken olanlarda kiymet bilmiyor.
Allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.

tuba; senin kese vs. göründü değil mi? ben daha kese için gitmedim.. çok korkuyorum değer düşecek diye.. ya kese çıkmazsa... pazartesi çağırdı doktor. düm içim içimi yedi. üçüncü teste gerek yok demişti doktor ama ben dayanamadım gidip yaptırdım öylle rahatladım. ama şimdi iyne korku girdi içime.. yarın yine kana baktırsammı diye düşünüyorum

Canım ahmedi, kan testi değerlerin yerindeyse lütfen içinden şu korkularını at.. hem , bebişler var mı diye baktırdığınız testler , habire kan kaybı demek bence... o yüzden endişelenirim ben..kalbinizi ferah tutun , Rabbimden isteyin... Her şeyi bilen O ... Korkularınızı bırakın... anne olmaya hazırlanıyorsunuz... ne olur iyi şeyler düşünün..:KK19:

Cok cok iyi olacagiz allahin izniyle.calisan demir pas tutmaz hehehe valla ben o ovulasyon testlerini beceremedim kuzum inşallah senin isine yarar.

evettt kuzumm...evettt... :KK19:çalışmak iyidir... her sıkıntıyı atlatmaya yadımcı olur:KK34:

Dualarim seninle allah yardimcin olsun inşallah

Arkadaşlar selam,

Sakin uzulup bebegini etkileme dinlen iyi beslen bol bol dua et allahin iznitle hisey olmayacaktir.

Mirandacığımın da dediği gibi canım , sakın üzülüp bebeğini etkileme... Rabbim sana emanet de , hayırlısıysa sen verirsin zaten de..

Hakkında hayırlısı olsun canım benim , Rabbim sabrını arttırsın.:KK19:

Kızlarrrrr :KK37:
Nisan ayında kendi denememi kendim yapmaya karar verdimmm:KK52:
Nasıl mı :KK51:
Ovulasyon testleri aldım ( 20 tane ) , uygun günlerde bu testi yapıcam... sonuçlara göre değerlendirmelerimizi yapıcaz:KK17::KK1:
sonra da gebelik testi ile ( 6 tane ) , kontrolü yapıcammm:KK49:
nasılll... sıfır hormon...iğne yokk... e2 derdi yok ... o yok bu yok:KK39:
geçtiğimiz ay bunlar vardı bebiş yoktu...bir de böyle deneyelim bakalım Mevlam neyler...:KK16:
Neylerse güzel eyler:KK16:

merhaba arkadaşlar herkeze umut olsun diye yazıyorum ...evettttt sonunda bende hamileyimmmm.şükürler olsun..bu tedavimde gelişmeleri sizinle hiç paylaşmadım. ama hep sizleri okudum sonunda yazmak istedim...5. tüp bebek sonunda güzel sonucu aldım inşallah devamıda gelir.
evet yılmak yok arkadaşlar ...yola devam ..bunları yazdığıma bile inanamıyorum...cem beye ekibine çok teşekkür ederim.....

merhaba arkadaşlar herkeze umut olsun diye yazıyorum ...evettttt sonunda bende hamileyimmmm.şükürler olsun..bu tedavimde gelişmeleri sizinle hiç paylaşmadım. ama hep sizleri okudum sonunda yazmak istedim...5. tüp bebek sonunda güzel sonucu aldım inşallah devamıda gelir.
evet yılmak yok arkadaşlar ...yola devam ..bunları yazdığıma bile inanamıyorum...cem beye ekibine çok teşekkür ederim.....

İnşallah değerlerin hep artar canım...:KK19:sağlıkla ve huzurla kavuşursun bebeğine...:emir_bebek::nazar:

Ovulasyon testleri aldım ( 20 tane ) , uygun günlerde bu testi yapıcam... sonuçlara göre değerlendirmelerimizi yapıcaz:KK17::KK1:
geçtiğimiz ay bunlar vardı bebiş yoktu...bir de böyle deneyelim bakalım Mevlam neyler...:KK16:

Oh oh miss, inşallah inşallah... Biz de akapunktur için randevu aldık, burda sigorta karşılıyo, çok güzel hikayeler duyduk... Belki bis de normal yolla başarırız neden olmasın :KK51:

Arkadaşlar selam,

sinirden elim ayağım titredi !!!!!!! ne diyeceğimi bilmiyorum ama şu var keşke bunu senin yüzüne söylemeseydi pislik herif...eşine çaktırmadan söyleyebilirdi sen zaten hassas bir dönemdesin ..takma kafanı o örümcek beyinliyi ynıltacaksınız inşallah ...valla öyle böyle değil sinirlerim tavan yaptı takma sakın kafanı bişey olmayacak bebegine ..dua et bol bol bence 1 hafta sonra o bile şaşırcak gördüklerine ..

sinirden elim ayağım titredi !!!!!!! ne diyeceğimi bilmiyorum ama şu var keşke bunu senin yüzüne söylemeseydi pislik herif...eşine çaktırmadan söyleyebilirdi sen zaten hassas bir dönemdesin ..takma kafanı o örümcek beyinliyi ynıltacaksınız inşallah ...valla öyle böyle değil sinirlerim tavan yaptı takma sakın kafanı bişey olmayacak bebegine ..dua et bol bol bence 1 hafta sonra o bile şaşırcak gördüklerine ..

Canım sorma, 185 boylarında iri bir hollandalı kadın, portletti gozlerini olmaz da olmaz diye, olmaz olsa hemen kürtaja alırdın kadın... Niye bekliyoruz 1 hafta o zaman... demek ki oluru var da sen üstüme kalmasın diye en kotuyu soyluyosun... Ben baktım ingilizce forumlarda da 1 hafta geriden gelip bebğini doğuran tüp bebek anneleri var.. Bi ihtimal bile olsa umudumu kaybetmiycem...

Oh oh miss, inşallah inşallah... Biz de akapunktur için randevu aldık, burda sigorta karşılıyo, çok güzel hikayeler duyduk... Belki bis de normal yolla başarırız neden olmasın :KK51:

Canım sorma, 185 boylarında iri bir hollandalı kadın, portletti gozlerini olmaz da olmaz diye, olmaz olsa hemen kürtaja alırdın kadın... Niye bekliyoruz 1 hafta o zaman... demek ki oluru var da sen üstüme kalmasın diye en kotuyu soyluyosun... Ben baktım ingilizce forumlarda da 1 hafta geriden gelip bebğini doğuran tüp bebek anneleri var.. Bi ihtimal bile olsa umudumu kaybetmiycem...

biz bu dünyaya tıp dünyasını alt üst etmeye geldik kuzummm...:KK53: hiç sıkma canını sen... halt etmiş onlar...:KK51:
benim bir tanıdığımın da bebeği haftasına göre az gelişmiş çıkmıştı ama Maşallah şimdi devam ediyor hatta yakaladı bile aydaşlarını...:emir_bebek:

Miacım mayacım haklı ...:KK19: denyoluk etmiş o kılıksız ...:KK22:

benim süper akıllı doktorum , embriyolarımın nazlı olduğunu bana söylemişti , bana sakın eşinize söylemeyin demişti... len doktor hormonları oynak olan benim:KK37:tıp ilmi bazılarının aklını mı alıyor ne yahuuu...:KK1:

Kızlar benden de size güzel haber... biliyosunuz 8. günü test yaptırmıştım 13 çıkmıştı. dayanamadım 10. günde yaptırdım 47 çıktı. dün de 12. gün tüp bebek tedavisi olduğum hastanede yaptırdım 142 çıktı. doktor hamilesin dedi... yarın tekrar vericem kan .... inananıyorum hala. şoktayım inanın ki. inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz ve kalp atışlarını da duyarız. sanırım o zaman daha bi çok inanıcam hamile olduğuma.

buradaki herkese çokkkkk ama çokkkk teşekkür ederim. en stresli anlarımda buraya attım kendimi.her hamile haberini duyduğumda ağladım... her olumsuz habere de ağladım... Allahım ne olur herkesi sevindir... sağlıklı ve hayırlı çocukları ver kucaklarımıza.

Bol sans bebegim bizde tedbili mekanda ferahlik vardir sozune uyarak ev degistiriyoruz inşallah bu hengamede yada yeni evimizde geliversin diye :)

Kızlar benden de size güzel haber... biliyosunuz 8. günü test yaptırmıştım 13 çıkmıştı. dayanamadım 10. günde yaptırdım 47 çıktı. dün de 12. gün tüp bebek tedavisi olduğum hastanede yaptırdım 142 çıktı. doktor hamilesin dedi... yarın tekrar vericem kan .... inananıyorum hala. şoktayım inanın ki. inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz ve kalp atışlarını da duyarız. sanırım o zaman daha bi çok inanıcam hamile olduğuma.

buradaki herkese çokkkkk ama çokkkk teşekkür ederim. en stresli anlarımda buraya attım kendimi.her hamile haberini duyduğumda ağladım... her olumsuz habere de ağladım... Allahım ne olur herkesi sevindir... sağlıklı ve hayırlı çocukları ver kucaklarımıza.

Gozunaydin canim.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin

ben bildimm ben bildimmmm:KK76::KK76:

rabbim sonuna kadar hep bu sevinçle , sağlıkla , mutlulukla , huzurla gitmeni nasip etsin...:KK16::KK19:

Bol sans bebegim bizde tedbili mekanda ferahlik vardir sozune uyarak ev degistiriyoruz inşallah bu hengamede yada yeni evimizde geliversin diye :)

canımmm,kuzummmm:KK19:

Hepimize bol şanslar olsun... bol olsun bol bol olsun :KK1:

Kolay gelsinnn... ev taşımak zordur en iyi ben bilirim:KK37:
Şu an oturduğumuz , 4. evimiz ki daha 6 yıllık evliyim..:KK1: Neyse ki bu bizim...:KK37:

Nereye doğru mekanı ferahlatıyorsunuz , dilerim Anadolu yakasına yakınlaşırsınız:KK16:

X