canımmm,kuzummmm
Hepimize bol şanslar olsun... bol olsun bol bol olsun
Kolay gelsinnn... ev taşımak zordur en iyi ben bilirim
Şu an oturduğumuz , 4. evimiz ki daha 6 yıllık evliyim..Neyse ki bu bizim...
Nereye doğru mekanı ferahlatıyorsunuz , dilerim Anadolu yakasına yakınlaşırsınız
Kızlar benden de size güzel haber... biliyosunuz 8. günü test yaptırmıştım 13 çıkmıştı. dayanamadım 10. günde yaptırdım 47 çıktı. dün de 12. gün tüp bebek tedavisi olduğum hastanede yaptırdım 142 çıktı. doktor hamilesin dedi... yarın tekrar vericem kan .... inananıyorum hala. şoktayım inanın ki. inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz ve kalp atışlarını da duyarız. sanırım o zaman daha bi çok inanıcam hamile olduğuma.
buradaki herkese çokkkkk ama çokkkk teşekkür ederim. en stresli anlarımda buraya attım kendimi.her hamile haberini duyduğumda ağladım... her olumsuz habere de ağladım... Allahım ne olur herkesi sevindir... sağlıklı ve hayırlı çocukları ver kucaklarımıza.
biz bu dünyaya tıp dünyasını alt üst etmeye geldik kuzummm...hiç sıkma canını sen... halt etmiş onlar...
benim bir tanıdığımın da bebeği haftasına göre az gelişmiş çıkmıştı ama Maşallah şimdi devam ediyor hatta yakaladı bile aydaşlarını...
Miacım mayacım haklı ...denyoluk etmiş o kılıksız ...
benim süper akıllı doktorum , embriyolarımın nazlı olduğunu bana söylemişti , bana sakın eşinize söylemeyin demişti... len doktor hormonları oynak olan benimtıp ilmi bazılarının aklını mı alıyor ne yahuuu...
Kızlar benden de size güzel haber... biliyosunuz 8. günü test yaptırmıştım 13 çıkmıştı. dayanamadım 10. günde yaptırdım 47 çıktı. dün de 12. gün tüp bebek tedavisi olduğum hastanede yaptırdım 142 çıktı. doktor hamilesin dedi... yarın tekrar vericem kan .... inananıyorum hala. şoktayım inanın ki. inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz ve kalp atışlarını da duyarız. sanırım o zaman daha bi çok inanıcam hamile olduğuma.
buradaki herkese çokkkkk ama çokkkk teşekkür ederim. en stresli anlarımda buraya attım kendimi.her hamile haberini duyduğumda ağladım... her olumsuz habere de ağladım... Allahım ne olur herkesi sevindir... sağlıklı ve hayırlı çocukları ver kucaklarımıza.
şuan sitemizin bahçesinde çim kesiyorlar öyle güzel koktuki canım çekti yeminle ya napsamki eşime desem gelirken az toplasamı napsa
şuan sitemizin bahçesinde çim kesiyorlar öyle güzel koktuki canım çekti yeminle ya napsamki eşime desem gelirken az toplasamı napsa
deliz kiz guldurdun beni
abla valla çok sinir oldum ya kendime gelemdim daha ..ulan sen avrupa görmüş bir denyosun ..burdaki doktorlar bile ondan daha merhametli benim doktorumu biliyorsun ..ne dedi bana belki bebeğin bi tanesi ilerde gelişim göstermeyebilir ama bu kesin olcak bişey değil üzme sen kendini 1 hafta sonra yine gel yine bakalım dedi ..bu öyle şap diye söylenicek bişeymi ya düşük olur diye ..inşallah yanılır o pislik ..sen sakın uzme canını elif kardeşim ..tabi burdada var öyle denyolar ama çogunluk tüp bebek konusunda çok hassas ablam ben ilk denemelerimizde o denyolara rast gelmiştik malesef :)
Hahaah kiz olur ben kuzenim toprak yiyordu kimi sigara kulu allahtan benim kiz da hic asermedim ama cok dondurma yrmistim bakalim buda neolcak esine soyle ufak birtanr koparip gelsin:)))
kızlar benim sat 16 mart transfer 1 nisan bebiş blast şimdi ben bugun 3+4 gunlukmuyum?bilemedim...
denyolarrr korksun bendenn..." breezey hormonsuz bebek merkezi " faaliyetlerine başladı...
buğday yok mu evde...kendin yetiştir, hem buğday çimi çok yararlı... ama hamişlere yarar mı bilmiyorum bak...
ben Türkmaxda görmüştüm , Tümay Özokur'un programında, doğal meyve suları satan bir yer varmış, Bağdat Caddesinde , oradan alsın eşin... pistir o çimler... gitsin misss gibi çim suyu sıktırsın sana...onu iç...
Al canim al neolcakya bizim sitedede agaclarda yazin ortasinda portakal agaci gibi bisi vardi kapiciya dedim ahmet abi neolur sundan ver bitane canim cekti canim. Yapay istersen vereyim ama sadece saklarsin canim necekerse yer birde birsey yedikten sonra hemen ellerini yika meyva falan bebekte leke olur derler benim yigenimdenkaldikız valla ha hamile olmak ne zormuşçim istermi adamın canı valla istiyor :))) az inim aşagıda alim bari 1 lokmacık :))
kızlar benim sat 16 mart transfer 1 nisan bebiş blast şimdi ben bugun 3+4 gunlukmuyum?bilemedim...
nerdesin kuzum sen özledim valla seni :) oğluşu çok çok öp yerime :)
Ben buradayim.kuzuu bende ozledim hepiciginizii optum optum.cok optum teyzesi.kiz git dellenme cim falan yeme kedi köpek pisliginden allah korusun toksoplazma olursun kalk kendini bol yesil salata yap ye
Ben buradayim.kuzuu bende ozledim hepiciginizii optum optum.cok optum teyzesi.kiz git dellenme cim falan yeme kedi köpek pisliginden allah korusun toksoplazma olursun kalk kendini bol yesil salata yap ye
abla hormonsuz bebek için sana tavsiye sende havuç suyu iç akşam yemeklerinden 2 saat sonra ama üstüne bişey yeyip içmicekmişsin :)