Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Slm kizlar bebislerr iyi bakin bakalim degerim yarin yukselxekmi yaaaaa 11 ci gun 84.14 du gercegi dr tebrik ettu 9 ch gun de 24.36 idi bana kan ver dedi bakalim yarin sonuc cikacak bana degerine gore kese icin cagaracak ben kizimda 6 ci haftada em
Kalp hemde keseyi gormustum
Insallah bundada boyle olur

evet kuzum ikizlermiş ..ama doktorum belki ilerde bi tanesi gelişim göstermeyebilir dedi napalım 1 tanede olsa bizim 2 tanede olsa inşallah ikiside devam ederler yaşamaya
Senin adına cooookkk sevindim, insallah onlar şimdi mutlu bir aileye gelecekleri için ikisi de sıkı sıkı tutunup buyuyeceklerrr allah uzun ömurler versin onlara

keseyi gören annişler doktoruz karından mı baktı vajinal mı. bnm karından baktı 5+3 çookk küçük bi tane kesecik gördk cuma tüp bebek doktoruma gidicem 6+4 olucaz alttan bakarsa kalp atışını duyarmıyızkii

gayet güzel artmış değerin maşaAllah teke benziyo ama hayırlısı sağlıklısı olsunda önemli değil. peki kızında 6. haftan bitmişmiydi karından mı baktığında kalp atışını duydn cnm

Yok canim alttan bakti doktorum gordu heya tek cift insallah olsunda raziyim

6+5 te gidicem doktoruma daha keseyi görmeye falan başka doktora gitmedik biz..sanırım üstten bakıcakki doktorum öyle geç verdi tarihi yoksa vajınlusgde gözükür kese..

6+5 te gidicem doktoruma daha keseyi görmeye falan başka doktora gitmedik biz..sanırım üstten bakıcakki doktorum öyle geç verdi tarihi yoksa vajınlusgde gözükür kese..

ewt ya geç çağırmış snn doktorun bn dayanamadım gttm burda başka doktora oda karından bakıyomş alttan bakmadı kalp atışını 20 gün snra duyarsın dedi.. üzüldm biraz neyse hayırlısı. bnm kendi doktorum yrn çağırdı normalde ama bn biraz daha büyüsün dedm keseyide gördm ya rajhatladım eşimin izin günü gidicez inşaAllah kalp atışlarınıda görürüz

.
Bnde vallahi mutlu oldum aynı doktor olması da harika bn degerim 1400 oldugunda cok yuksek degil diye aramıştım ne ortalıgı karıstırıp duruyon otur bekle bakayım hıııı demişti tamam dedim ama işte merakıma yenik duştum ve tekrar test yaptırdım
Dondurulmuşlarla devam edecegiz daha kolay olacak dedi ama bn bankacıyım şimdi yaz izinleri baslayacak bn zaten yeni 2 hafta izin alarak o dönemi evde ve gezerek gecirdim şimdi bir ay snr doktor baslayalım derse napcam bilmiyom bna kalsa işi bırakmak istiyom 15 yılım bitti (8 ayı dısarıdan) agustosta bankada 15 yılım bitecek onu beklesem bebek olayını ertelemem gerek bilmiyom napcam böyle olunca strese giriyom elimde olmadan eşimde rahat ol dese de olmuyoooo işte😁 sen ne taraflarda oturuyorsun guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bu arada doktorcuguma da gittiginde selamlarımı ilet olur mu

ya banada herkes alttan baktrma düşer bebeğin dio sinir oluyorum bazı doktor zararlı bazısı diil dio hangisine inancam şaşırdımmmm

doktorlar işlerini bilirler canlar takılmayın bunlara benimkine karından bakıldı ama görünmeselerdi alttan bakılcaktı siz herkesin lafını dinlemeyin bence biz kesleri gördük ama şimdi ben dayanamıyorum yarın başka bir doktora gidip yeniden göreyim bebikleri diyorum sizce napmalıyım ...

ya banada herkes alttan baktrma düşer bebeğin dio sinir oluyorum bazı doktor zararlı bazısı diil dio hangisine inancam şaşırdımmmm

Canim dr isini bilir hemde ilk kese icin hem kalp atisi icin baktilar ben dr cok korkmustum ama bukadr isini biilen dr larkmiz bundami yanilacak

1400 12. günmüü çıktı ikizdi belkide olsun daha ne üçüzler beşizler olur:) Sakin ol:) raht ol:) o işini bilir hadi başlayalım derse başlaa bırak herşeyi.. Halit hoca dondurulmuşların daha sağlıklı bir şekilde tutunup doğdugunu savunan bir doktor. Benim ilk denemem oldugu halde ohss başlangıcı vardı ama sınırdaydım yani yapabilirdi aslında ama donduralım dedi ve ilk transferim olmasına ragmen dondurulmuş oldu dondurulmuşa fazlasıyla güvendiğini söyledi. . Sana bırakmıyo zaten bildiğini okuyo:) ben pendik kartal arası bi yer kurfalıda oturuyorum.. Pekii cevizimin sana selamı mı var diyim:) adını yaz bana kuzum:) kuaforum bende ayakta durmak zor oluyo bütün gün..Ayy allahımm bir an önce bütün kapılarını açsın sana hayırlısı ne zmaansa ozmaan olsun ve minnaklarını kucagına al:) dualarını esirgeme arkadasımm

Aminnnn 😃😃😃evet ya adımı yazmayı unutmusum Esin&Haluk oral çifti Can'ın arkadası yada hatırlamazsan mersinli demeniz yeterli.... Bu arada 1400 degerim 20. Gun degerimdi canım vayyyy dondurulmuş bebişlerim cok uşumeden bn onları hemen içime alayım orada buyusunler o zaman 😄 kuaförsen kendine cok dikkat et calışmaya devam edecekmisin peki? Birde evin cok uzakmış bana 😔 bn halkalı da oturuyorum leventte calışıyorum dualarım hep sizinle bebişe de dikkat etttt tatlım

Tamamdır aklımda tutucam:) evet çalışmak zorundayım ama zaten halit hoca çalışma demiyor.. Boyadan uZak duruyorum sadece.. İnşallahhhhh ama inşallahhh dualarım seninle:) rabbim yar ve yardımcın olsun esincim:)haberleşelim buradan:)

Merhaba arkadaşlar. Benimde transferin 10. günü bugün kan testim 47.15 çıktı hiç bir belirtim yok sadece koyu kahve rengi akıntım var. Bu durumda olup değeri yükselen oldumu. benim sonuç tarihim 10 nisan akıntı sebebiyle panik oldum ve bugun baktırdım. Tecrübe ve yorumlanızı yazın lütfen çok şey okudum ama şuan yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim isteyen herkese içindede bizlere evlat sahibi olmayı nasip etsin inş.

Canim tebrik ederim tabiki kizimda lekelenmem olmustu hatta benim 4 ay surdu ve kanamamda olmustu dr kan kirmizi olmadigi surece ve oluk oluk akmadigi surece korkmaaaa simdi sen bol bol yat dinlen

Canim tebrik ederim tabiki kizimda lekelenmem olmustu hatta benim 4 ay surdu ve kanamamda olmustu dr kan kirmizi olmadigi surece ve oluk oluk akmadigi surece korkmaaaa simdi sen bol bol yat dinlen

Teşekkürler canım inş. tutunur. ben işe gelmek zorunda kaldım bu hafta risk demek mi bu akıntı rapor almalımıyım . Oturuyorum devamlı ama emin olamadım

Merhaba kızlar,olumsuz sonuç alan herkese allahım kuvvet versin.benim 12.gün değerim 25ti bugün 141çıktı.dr um iyi dedi.cumaya yine kan vercem.cumarteside kese görcezzz.inşallah bi terslik olmadan herşey olması gerektiği gibi normal olur.allahım hepimize güç versin.

Teşekkürler canım inş. tutunur. ben işe gelmek zorunda kaldım bu hafta risk demek mi bu akıntı rapor almalımıyım . Oturuyorum devamlı ama emin olamadım

Canin ilk iki ay dikkatli benim dr bana ep yat demistti kanamamda lekelenmemde bence raporununal bkiymetli onlar dikkatli ol buarada dr ara soyle belki coraspirini keser. Cunku kan sulandirici

Ay canim neguzel massallah hadi sira kesede hayrlisiyla oghndr keseyi gorursun allah tamamini erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…