Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canımmm Mirandamm nasılsınn:KK19:

sen olamamışsın ya kuzum pek ben nasıl oldum...hem de tam regl günümde..5 nisanda tam da saat 5 te...
benim minnaklar hiç mi varlık gösterememiş yani... bunu mu anlamalıyım... jel bile engel olamadı yani...:KK37:

bugünde , test yaptırdığım hastanenin kadın doğum doktoruna gittim... bir şey kalmış olabilir mi diye... Ama kalmamış...
bir sonraki adetime kadar her şeye mola... Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hepimize...:KK16:

Biraz yoğun geçecekmiş bugünler... zaten öyle geçiyor...:KK37: dilerim sonrasında hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşırız kuzum...:KK16:

Bir de bu aralar geçsin de bi , havalar da ısınsın biraz... Bizim çeteyi toplayalım diyorum... Sen ne dersin... düğer kuzular ne der... yazın bana..:KK49:

Seni seviyorum kuzum , oğluşunu ve seni öpüyorum yürekten:KK16::KK19:
Sukur canim an itibarı ile olmuş bulunmaktayım :) buluşmaya dünden hazırim bilesiniz :))
görüşmeyeli nasılsınız canlarım benim?

Hoşgeldin tuba allaha Hamdolsun iyiyim ben sen nasılsın

Rabbimin takdiri karşısında çok üzülmemeye çalış olur mu canım:KK19:

Kendini daha iyi hissedince git muayeneni ol ki rahimde bir sıkıntı kalmasın...

ben bugün öyle yaptım , doktor rahim tertemiz dedi , bir şey kalmamış...Rahim duvarı da incelmiş dedi..
Eee normal tabiii 5 nisandan beri , yaşadığımı ben bilirim.:KK37:
negatif sonrası süreci sen benden daha iyi biliyorsun ama yoğun bir regl dönemi bekliyor.Kendine dikkat etmeyi ihmal etme ve ne olur umudunu yitirme, pozitif olmaya ve düşünmeye çalış...

Güzel haberleri de paylaşma dileğiyle canım:KK19:

Kardesim allah sabir versin diceknkelime. Yok ama pes etme arkadasim

Canım benim sanıyorum 86 doğumlusun, gerçekten çok gençsin, bak kaç yaşında uğraşanlar var, daha bizim yaşıtlarımızdan halen evlenmeyenler bile var. pes etme tatlım. sıfır çıkmamış 3.5 çıkmış doktorunuz tutmadı mı dedi acaba onu mera ettim .Rabbim sabır versin size sağlık versin huzur versin bereket versin tatlım ya..

allah büyük üzülme diycem ama biliyorum nafilee . gün gelecek bu yıkılmalar bi gün mutluluğa dönüşecek pes etmee . aslaa olmaz diye bişi yok. biraz ara ver sonra güç topla yola devamm rabbim her zaman çok içten duaları kabul eder. inşş bi dahakine olurr seninde ..

Hepinize cani gönülden tesekkür ederim kizlar hem sevincimizi hem üzüntümüzü burda paylastik.
bazi seyler elimzde olmuyor biz ne kadar istesekte Rabbim ol demeden olmuyor ne yapalim bizimde buna sükür etmemiz lazim elbet Rabbim bizim icin en hayirlisi verecektir.
Bu benim 4.denememdi hepsindede Blastosi Embiryolar transfer edildi hersey mükemmeldi ama kurban oldugum Rabbim ol demedikten sonra hersey bos bizim icin.Bu denememde 3tane Blastosi embiryo transfer edilmisti aslinda baslarda umutluydum ama daha sonra icimden hep olmadi diye bir ses geliyordu ve ben butün denemelerimdede bunu hissetmistim keske hic hissetmesem keske hep positif olsam ama olamiyordum.
Dilerim Rabbimden bizim icin en güzel ve en hayirli bir mucize gönderir.
Bu benim son umudumdu bundan sonra artik tüp bebekten cekiliyorum simdilik seneye eger kismet olursa TÜrkiyede yaptirmayi düsünüyorum.
Rabbim dilerse onu bize dogal yollardanda veriri o yüzden simdilik cocuk isini bir kenara birakiyorum.

Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah birgün hepimiz Anne olacagiz...
Hamile arkadaslar Rabbim size mucizenizi sag salim hayirlisiylan kucaginiza almayi nasip eder insallah darisida bizim gibilerin basina.

sonuç 23.19 nediyonuz

canim sakin üzülme bence degerin güzel insallah kat kat katlanir moralini bozma bak bana benim degerim 3.50di seninkisi masallah güzel bence.
benim oktorum bana söyledigi su tutunmus ama sonra düsmüs ve o yüzden hamilelik testindede silikte olsa vardi gerci doktorum eger adet olmazsam tekrar test yapicagiz dedi ama tabiki adet olurum.
herseyin hayirlisi insallah sen hamilesin takma kafana bu sayiyi.

bende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam

canim gecmis olsun ne yapalim bende bugün negatifi aldim inan her negatifte dahada gücleniyorum Rabbim öyle bir sabir veriyorki ben bile sasiriyorum hic aglamadim Rabbime sigindim sende öyle yap birgün insallah bunlari unutacagiz.

Hepinize cani gönülden tesekkür ederim kizlar hem sevincimizi hem üzüntümüzü burda paylastik.
bazi seyler elimzde olmuyor biz ne kadar istesekte Rabbim ol demeden olmuyor ne yapalim bizimde buna sükür etmemiz lazim elbet Rabbim bizim icin en hayirlisi verecektir.
Bu benim 4.denememdi hepsindede Blastosi Embiryolar transfer edildi hersey mükemmeldi ama kurban oldugum Rabbim ol demedikten sonra hersey bos bizim icin.Bu denememde 3tane Blastosi embiryo transfer edilmisti aslinda baslarda umutluydum ama daha sonra icimden hep olmadi diye bir ses geliyordu ve ben butün denemelerimdede bunu hissetmistim keske hic hissetmesem keske hep positif olsam ama olamiyordum.
Dilerim Rabbimden bizim icin en güzel ve en hayirli bir mucize gönderir.
Bu benim son umudumdu bundan sonra artik tüp bebekten cekiliyorum simdilik seneye eger kismet olursa TÜrkiyede yaptirmayi düsünüyorum.
Rabbim dilerse onu bize dogal yollardanda veriri o yüzden simdilik cocuk isini bir kenara birakiyorum.

Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah birgün hepimiz Anne olacagiz...
Hamile arkadaslar Rabbim size mucizenizi sag salim hayirlisiylan kucaginiza almayi nasip eder insallah darisida bizim gibilerin basina.

Canim benim rabbim insallah senin kollarinida tez zamanda doldurur rabbim seni ve esinede nasip eder insallahh kardesimm

canim gecmis olsun ne yapalim bende bugün negatifi aldim inan her negatifte dahada gücleniyorum Rabbim öyle bir sabir veriyorki ben bile sasiriyorum hic aglamadim Rabbime sigindim sende öyle yap birgün insallah bunlari unutacagiz.

edanur sizde problem neydi merak ettim

edanur sizde problem neydi merak ettim

canim esimin sperm sayisi 5milyon bendede troid ve yumurta tembelligi.
daha önce Histereskopi,genetik test ve pihtilasma testi hepsi yapildi cok sükür hic birsey cikmadi ama bir türlü tutunma olmuyor bu sefer azda olsa yaklastik ilk defa 0 cikmadi degerim 3,50di.

daha önce Histereskopi,genetik test ve pihtilasma testi hepsi yapildi cok sükür hic birsey cikmadi ama bir türlü tutunma olmuyor bu sefer azda olsa yaklastik ilk defa 0 cikmadi degerim 3,50di.

Canimmm ya cok üzüldümmm negatif sonuc almana:KK14::KK14::KK14::KK14:
Acaba degerin artarmi canim ya baksana sifir cikmamis belki gec tutunacaktir bebislerin...
Ama olmazsa da sen inancli bir insansin Rabbim sana en hayirlisini en saglikli bebisleri nasip etsin dogal yoldan canimcim..AMINNN..
Canim benimde esim Celalettin hocaya gitti eltine söyle hic vakit kaybetmesin gitsinler..
Cok olumlu konusmus belki bizlerin dermani Celalettin hocadadir.. AMinn..

daha az önce kadında yumurta tembelliği eşinde sperm düşüklüğü olup hamile kalan birisini okumuştum rabbim inşallah sizlere de nasip eder tabii bizim gibi bebek hasretiyle yanan herkese tabii hayırlısıyla

Canimmm ya cok üzüldümmm negatif sonuc almana:KK14::KK14::KK14::KK14:
Acaba degerin artarmi canim ya baksana sifir cikmamis belki gec tutunacaktir bebislerin...
Ama olmazsa da sen inancli bir insansin Rabbim sana en hayirlisini en saglikli bebisleri nasip etsin dogal yoldan canimcim..AMINNN..
Canim benimde esim Celalettin hocaya gitti eltine söyle hic vakit kaybetmesin gitsinler..
Cok olumlu konusmus belki bizlerin dermani Celalettin hocadadir.. AMinn..

canim cok sagol ne yapalim elden birsey gelmiyor Rabbime siginiyorum o herseyi bilendir.
cok sevindim canim sizin icin insallah celalettin hoca size sifa olur.
Rabbim sanada tez zamanda mujdeli haberini göndersin insallah.
görüyorsun canim Rabbim nasip etmedimi sperm yumurta hepsi bos,Rabbim nasip edersede hepsi bahane....

daha az önce kadında yumurta tembelliği eşinde sperm düşüklüğü olup hamile kalan birisini okumuştum rabbim inşallah sizlere de nasip eder tabii bizim gibi bebek hasretiyle yanan herkese tabii hayırlısıyla

Amin canim insallah hepimize bu yolda olan herkese hayirli evlatlar nasip eder....

canim cok sagol ne yapalim elden birsey gelmiyor Rabbime siginiyorum o herseyi bilendir.
cok sevindim canim sizin icin insallah celalettin hoca size sifa olur.
Rabbim sanada tez zamanda mujdeli haberini göndersin insallah.
görüyorsun canim Rabbim nasip etmedimi sperm yumurta hepsi bos,Rabbim nasip edersede hepsi bahane....

Aslinda dogru diyorsun canim ama ben senin asamana bile gelemedim birde böyle düsün..
Allaha sükürler olsun ki sen deneme bari yapabiliyorsun..
Ama senin nazli bebisler ben biliyorum annesini ugrastirmadan dogal yoldan annesine ceeee eee diycekler...
Icimden bir his senin icin hep öyle söylüyor tatlim...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Aslinda dogru diyorsun canim ama ben senin asamana bile gelemedim birde böyle düsün..
Allaha sükürler olsun ki sen deneme bari yapabiliyorsun..
Ama senin nazli bebisler ben biliyorum annesini ugrastirmadan dogal yoldan annesine ceeee eee diycekler...
Icimden bir his senin icin hep öyle söylüyor tatlim...:KK16::KK16::KK16::KK16:

amin canim insallah.
insallah sende bu asamalrdan gecersin ve positifi alirsin benim sonum gibi olmazsin insallah canim..
Rabbim elbet hepimiz icin bir gün sabrimizin sonunu cok güzel bir sekilde ödüllendirir insallah...

:KK14::KK14::KK14: cnm çok üzgünüm ben senden çok umutluydummm genetik testlerini yaptırmış mıyıdın evet tutunmuş ama sonradan bi kayıp yaşamışşın değerin de b unu gösteriyor genetik yada kan pıhtılaşması sorunu olabilir bunun için :KK43:( sen bence bu defa tr de yaptır yaa ordaki dr lara güven olmuoo dondurulmuşun var mı

:KK14::KK14::KK14: cnm çok üzgünüm ben senden çok umutluydummm genetik testlerini yaptırmış mıyıdın evet tutunmuş ama sonradan bi kayıp yaşamışşın değerin de b unu gösteriyor genetik yada kan pıhtılaşması sorunu olabilir bunun için :KK43:( sen bence bu defa tr de yaptır yaa ordaki dr lara güven olmuoo dondurulmuşun var mı

canim genetik teste ve kan pihtilasmasina bakildi hic birinde sorun yok cok sükür mam bir turlu tutunma olmuyor.
doktorum her ihtimale karsi kan sulandirici ignede vermisti bu defa onuda kullandim ama yine olmadi kismet.
maalesef 1 tane kalmisti onuda dondurmadik.
bende oyle dusunuyorum bu sefer turkiyede yapicam 1-2 sene sonra kismet olursa.

keşke bir günde bu hislerimde yanilsam.
Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
bu sefer 0degilmis ama yine negatif 3.5 degerim
çok üzüldüm canım çokkk geçmiş olsunnn...lütfen çok üzülme allahın takdiri....ne desem boş şimdi işte benim sonucumuda gördün 23.19 bu ne şimdi çok morel bozucu...canım senden yeniden kan istemediler hani yeni tutunurdur falan diye canım
bugün sevinemedik gittiiii....

gökçebuket ne yaptı aceba onu çok merak ediyordum ovulasyon hamilelik hepsi var gösteriyodu inşş vardır

canım bütün testlerde var ama hep silik değerimde tıpkı testlerim gibi silik 28 küsür...ama doktorum hiç olumsuz konuşmadı beni çok rahatlattı tebrikler hamilesin dedin 14. gün artar daha çok erken dedi...bakalım gelsin çarşamba....

Son düzenleme:
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

bende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam

canım allah sabır versinn nedesek boş umut etmekten vazgeçmeyin lütfen....negatif alan arkadaşlar adına çok üzüldüm...:KK43:

X