Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Aaa neden korkuyosun canım bak degerlerin yuksekmiş, evet canım 4. Denemem halit hoca ile yaptık gerci bn uzgun degilim keyfim yerinde şimdi 6 tane dondurulmuşum var onlardan deneyecegiz su test işlemleri bittikten sonra sende rahat ol keyfini cıkar ve kendine dikkat et not insallah kızım olursa adını elif ada koymayı istiyorum ve en yakın arkadasımın adı da Elif 😊

çok şükür bende minnaklarımda iyiyiz ablacım:)
iyi yapmışsn gitmekle Allahtan parça filan kalmamş sonra dediğin gibi müdahale gerekecekti o da rahmini daha zedelerdi.
dua edelim ablacım Rabbim inş hayırlısıyla seninde meleğini yollar. zaten maşallah pozitif birisin inş bunuda atlatıp yeni güzel sayfalar açılırda Rabbim biran önce yüzünü güldürür...

evet doğru diyorsun abla rabbim kısmet ederse buluşalım bu sefer :)ablam sıkma canını ya ben biliyorum seninn neden gelemediğini eşim işte ben o kadar hazırlandım falan ya dalga geçiyor aklı sıra benle :)

valla alkolik harekete geri döndüm, söyle o eşine tırssın benden

yediğimiz iğnelerden mi aldığımız hormonlardan mı ne , o kadar içtim hiç bir şey olmadı yaaa..yufff

Onun karşısında rahat olmamak elde değil:) ben ağlayarak gittim ona.. be ağlıyosun kız manyak dedi:)) afalladım kaldım:) Hahahaha:)) gözümün önünde şuan o hali:) bizim transferde gülme krizleriyle gerçekleşti:) nasıl bagırıyo elifin çocuklarını getirin diye:)resimlerini çekip telefonuyla kapıda beni bekleyen eşime mesaj attı:) yavruları yolladım diyo:)harika süper bir doktor,arkadaş , abi,dost:)) eşimde bende onun hastalarının özel oldugunu düşünüyoruz gerçekten herkese haykırmak istiyorum o bambaşka bir doktor .. surataız para düşkünü hayal avcılarından değil.. olması gerkeni yapıyor..negatif sonuç alsaydım dedim ona ben buraya gelicem siz bana söyliyceksiniz yoksa ben kendimi toparlayamam ddedim Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı.. 19 mart transferim gerçekleşti. 16 nisan kontrolüm var:) kafayı yiycem ben erken gelicem dedim ama olmasss didi:) haftaya ordayım inşallah kese görünür.. Canım sen şimdi ne yapıcaksın çok sevindim seni bulduguma:)))

büyiceklermi ki ya çok minnaklar resimlerine bakıp duruyorum

inş yaa dua edelim. dedimya iki gündür bulantılarım yarıya inince bu sabah göbüşüme sarılıp ağlayasım geldibulantım az die eşimde panik oldu bana başta test yapma die kızan adam kalkmş sabah iki tana test alıp gelmş güldüm yaa:) rüyalarmda habire bebeklerle testlerle uğraşıp duruyorm beynim yoruldu resmen...

:))) pekiii:)) mutlu doktorun mutlu hastaları olmalıyız kii mutlu meleklerimiz olsun:) çok güzel bir isim elif ada rabbim nasib etsin kucagına almayı canım arkadasımmm

valla alkolik harekete geri döndüm, söyle o eşine tırssın benden

yediğimiz iğnelerden mi aldığımız hormonlardan mı ne , o kadar içtim hiç bir şey olmadı yaaa..yufff

bende içmek istiyom ya ama doğumdan sonra yok yok bebişler emmeyi bırakınca özledim ya valla

evet kuzum ikizlermiş ..ama doktorum belki ilerde bi tanesi gelişim göstermeyebilir dedi napalım 1 tanede olsa bizim 2 tanede olsa inşallah ikiside devam ederler yaşamaya

Çokll çokkkkk inanki çok sevindim:)) ayy maşallahh subhanllahh:) allahım banada nasib etsin görmeyi:) kaç haftadayken göründü kese?

adamları da kendinize benzettiniz ya aferim size valla

bu bulantılar zamanla azalmıyor mu ne diye panik oluyorsunuz... benim kızçemin de ilk başlarda çoktu ama şimdi azaldı..günde sadece 1 kere yapıyor onu da tam yapıyor yavrucak... endişe etmeyin...göbüşleri sevmeye devammm...

unuttunuz galibaaa... ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler...

Ayyy ikiz mii:))

evett evett 2 tane ağası olacak miamın mayamın Rabbim nasip ederse...

büyiceklermi ki ya çok minnaklar resimlerine bakıp duruyorum

büyüyecekler o ne demekmiş, cık cık cıkk...
hadi bakimmmmm

ovalansın göbüşler, mutlu olsun, güzelce büyüsün bebişler

bende içmek istiyom ya ama doğumdan sonra yok yok bebişler emmeyi bırakınca özledim ya valla

sana yasahh.. canın kaç bardak çektiyse söyle bana , ben senin yerine fondiplerim.. nasılsa bana bir şey olmuyo... bi de eşime dedim ki o akşam , sen fazla içme , ben dağıtıcam dedim.. sen beni toplarsın... adam bakıyo 1-2-3 ... ben de bir şey yok...

neyseeeee... sana yassahhh o kadarrr

Çokll çokkkkk inanki çok sevindim:)) ayy maşallahh subhanllahh:) allahım banada nasib etsin görmeyi:) kaç haftadayken göründü kese?

biz geçen cuma gün gördük canım 5 inci haftanın içinde şimdi önümüzdeki pazartesi yeniden kontrolümüz var gelişimlerine bakılcak ,inşallahh ikiside duruyordur ..sende görürsün merak etme ben öyle çok ağladımki görünce minicikler :)

Son düzenleme:

merak etme ablam ovalıyoz valla. ama diğer minnak sıpalık etmese dahada iyi olucam inş:) miamayanın dediği gibi yeterki sağlıklı hayırlı olsunda bir veya iki neyapalım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş. ama diğeride gelişsin inş sıpanın, fenamı olur kııız :)

İnşiallahhh annesi:) rabbim kucagına almayı nasib etsinn:) 19 martta blast embriyo transferim oldu herade bende 5. Hftanın içindeyim dimi?

İnşiallahhh annesi:) rabbim kucagına almayı nasib etsinn:) 19 martta blast embriyo transferim oldu herade bende 5. Hftanın içindeyim dimi?

evet canım aynıyız seninle benimde 19 mart blast embriyo :)saolasın inşallah hepimiz tadarız bu güzel mutluluğu hepinize dualar ediyorum çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…