Aaa neden korkuyosun canım bak degerlerin yuksekmiş, evet canım 4. Denemem halit hoca ile yaptık gerci bn uzgun degilim keyfim yerinde şimdi 6 tane dondurulmuşum var onlardan deneyecegiz su test işlemleri bittikten sonra sende rahat ol keyfini cıkar ve kendine dikkat et not insallah kızım olursa adını elif ada koymayı istiyorum ve en yakın arkadasımın adı da Elif 😊Halit hocayla konuştum kimyasal dan korkuyorum dedim.. Öyle bir ihtiml herzaman var elif ama senin değerin çok iyi çıktı rahatlamak istiyosan bi kan tahlili yaptır dedi ayın 16sı kontrolum vok korkuyorum yaasenin o sonlanan tedavin halit hocada mıydı?
ben iyiyimm.. kuzumm sen nasılsınnn , minnakların nasıl...
Bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim ben ... benim sıpalar hiç bir iz bırakmadan gitmişler... Çok şükür bir de aksi olsaydı bir sürü tıbbi durum daha... bundan sonra bir adet dönemi daha geçireceğim sonrası Allah Kerim...
Görelim Mevlam neyler... neylerse güzel eyler...
iyiyiz minnakkk tuba sen nasılsın :)
evet doğru diyorsun abla rabbim kısmet ederse buluşalım bu sefer :)ablam sıkma canını ya ben biliyorum seninn neden gelemediğini eşim işte ben o kadar hazırlandım falan ya dalga geçiyor aklı sıra benle :)
neyapak minnak tuba minnak bebelerini büyütmeye çalışıyo:)
Ayyyy cok sevindim bnmde alman hastanesinde transferim oldu persembe gunu gittim nişantasındaki muaynanesine nişantasında tesvikiye camini gecince devam et solda narmanlı apt tam karsısında işbankası var tabela falan da arama sakın merdivenlerden cıkınca sagdaki kapı 😃😃😃 senin ne zaman randevun? bn degerim duştugunde kontrole gittigimde onunla konusurken herseyi cok normal karsıladım ve hiç aglamadım o kadar rahat ki direkt karsısındaki insana da geciyo cıkınca hatta esime cok mu rahatım bn acaba sinirim bozuldu ondan mı guluyorum birsure sonra aglama krizine falan girermiyim diye sordum 😃 o da bana dediki halit olduktan sonra aglamak mumkun degilll bn hala transfer gunume guluyorum mesela transfer anında gunes gözlukleri kafasında idi sanki tatilde falan 😃😃 zaten eşimin arkadasının kankisi ve keske bastan ona gitseydim ilk 3 denemem baska bir doktorla gercekleşti nasip kısmet tabi, senin transfer tarihin ne zamandı?? Tek kötu tarafı hiçbir zaman randevu saatimde görusemedim bu kadar yogunlukta normal ama bnde işten izin alıp gittigimden sinir oluyordum 😁
büyiceklermi ki yaçok minnaklar resimlerine bakıp duruyorum
Aaa neden korkuyosun canım bak degerlerin yuksekmiş, evet canım 4. Denemem halit hoca ile yaptık gerci bn uzgun degilim keyfim yerinde şimdi 6 tane dondurulmuşum var onlardan deneyecegiz su test işlemleri bittikten sonra sende rahat ol keyfini cıkar ve kendine dikkat et not insallah kızım olursa adını elif ada koymayı istiyorum ve en yakın arkadasımın adı da Elif 😊
Ayyy ikiz mii:))
valla alkolik harekete geri döndüm, söyle o eşine tırssın benden
yediğimiz iğnelerden mi aldığımız hormonlardan mı ne , o kadar içtim hiç bir şey olmadı yaaa..yufff
evet kuzum ikizlermiş ..ama doktorum belki ilerde bi tanesi gelişim göstermeyebilir dedinapalım 1 tanede olsa bizim 2 tanede olsa inşallah ikiside devam ederler yaşamaya
inş yaa dua edelim. dedimya iki gündür bulantılarım yarıya inince bu sabah göbüşüme sarılıp ağlayasım geldibulantım az die eşimde panik oldu bana başta test yapma die kızan adam kalkmş sabah iki tana test alıp gelmş güldüm yaa:) rüyalarmda habire bebeklerle testlerle uğraşıp duruyorm beynim yoruldu resmen...
Ayyy ikiz mii:))
bende içmek istiyom yaama doğumdan sonra yok yok bebişler emmeyi bırakınca özledim ya valla
Çokll çokkkkk inanki çok sevindim:)) ayy maşallahh subhanllahh:) allahım banada nasib etsin görmeyi:) kaç haftadayken göründü kese?
adamları da kendinize benzettiniz ya aferim size valla
bu bulantılar zamanla azalmıyor mu ne diye panik oluyorsunuz... benim kızçemin de ilk başlarda çoktu ama şimdi azaldı..günde sadece 1 kere yapıyor onu da tam yapıyor yavrucak... endişe etmeyin...göbüşleri sevmeye devammm...
unuttunuz galibaaa... ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
evett evett 2 tane ağası olacak miamın mayamın Rabbim nasip ederse...
büyüyecekler o ne demekmiş, cık cık cıkk...
hadi bakimmmmm
ovalansın göbüşler, mutlu olsun, güzelce büyüsün bebişler
biz geçen cuma gün gördük canım 5 inci haftanın içinde şimdi önümüzdeki pazartesi yeniden kontrolümüz var gelişimlerine bakılcak ,inşallahh ikiside duruyordur ..sende görürsün merak etme ben öyle çok ağladımki görünce minicikler :)
İnşiallahhh annesi:) rabbim kucagına almayı nasib etsinn:) 19 martta blast embriyo transferim oldu herade bende 5. Hftanın içindeyim dimi?