negatif olmaması guzel birsey , doktorunla konustun mu canım? Bnce daha da yukselir pozitiffff dusunsonuç 23.19 nediyonuz
sonuç 23.19 nediyonuz
sonuç 23.19 nediyonuz
Selam canım kendi doktorum halit fırat erden, gittigim diger doktor ise umut sarı (ama sadece ult için gittim acıbadem levent hastanesinde) sen nereye gidiyorsun???
Dun giremedim.kizlar disari ciktik biraz aklim sizlerdeydi ven hala adet olmadim
Dun giremedim.kizlar disari ciktik biraz aklim sizlerdeydi ven hala adet olmadim
Hoşgeldin3ldin kuzum
Allah sabrini artirsin canim diyecek baska sey yok hersey O nun takdiri
Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)
inşallah canımmrh canım insallh bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur annesi.ve yarın güzel haberlerini alırsın insallah.sen kaç doz iğne kullandın canım birde kaç gün kullandın.güzel haberlerini bekliyor olacağım yarın.
canım hakkımızda hayırlısı ben de bugün sonucumu öğrenicemkeşke bir günde bu hislerimde yanilsam.
Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
bu sefer 0degilmis ama yine negatif 3.5 degerim
canım üzüldüm negatif almana inşallah bir dahaki sefere bebeğin seninle olur ve hiç bırakmaz senibende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam
canım idrar testine pek takılmaKızlar bugün tarnsferimin 12 günü idrar testi yaptım evde amam sonuç negatif.Hayalerim suya düştü off yaaa keşke yarını bekleseydim bir gün daha hayl kurabilirdim.Sizce idrar da çıkmamış olablir m??
sonuç 23.19 nediyonuz
negatif alan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin yabiliyorum bunu söylemek belkide çok zor ama metanetli olun demekki onunnda daha zamanı var öyle düşünün siz gerçekten cok iyi anlıyorum bir kez negatif sonuç gören biri olarak ne diyeceğimi bilmiyorum inanın bana ..rabbim tez zamanda versin bebeğinizi kollarınıza inşallah dualarım sizlerle umarım herşey çok güzel olur sizin adınıza ..
gezelek kuzummm
kız biliyor musun , keşke benimde öğüt veren kaynanam olsaydı bee... Rabbim nasip etmedi... Kocamcımla tanışmadan 3 ay önce vefat etmiş Rahmetli kadıncağız...
deme öyle...şikayet etme duymuyım bi dahaa
ben de özledimmm , Mirandacıma yazdığım yazının sonuna bak... çeteyi toplayalım diyorum... havalar ısınınca , biraz daha toparlanınca ... de bakimm fikrini nedir kuzum...
öpüyorum seni ve miinak sıpalarını ...göbüşünden
yokk yokk üzülmüyorum ben
zamanı var biliyorum...
Amin kuzummm,inşallah biz de kavuşacağız bu minnaklara...
Her şey güzel olacak
ablam sen benimkileri tanısan pöööfffff yanii :) allah yinede başımızdan eksik etmesinler dün sabahın köründe kalkıp bana ısırgan otlu börek yapmışlarbebişlere ciciler almış görümcem çok duygulandım dicektim hamile olmamımı beklediniz bunlar için ama diyemedim allah yokluklarını göstermesin dediğim gibi ...ben herzaman tamamım abla eşim diyorki ben sana demiştim sap gibi kalcan ortada diye :)) ogün akşam dedi hadi gidelimde bari ben sana kahve ısmarlım :)) dedim herkesin işi gücü var sonuçta .. ( siz ne zaman derseniz ben uçup gelirim ama dediğin gibi havalar düzelsin soğuklar başladı yeniden ya .. ilk fırsatta buluşalım lütfen :)
Ayyyy cok sevindim bnmde alman hastanesinde transferim oldu persembe gunu gittim nişantasındaki muaynanesine nişantasında tesvikiye camini gecince devam et solda narmanlı apt tam karsısında işbankası var tabela falan da arama sakın merdivenlerden cıkınca sagdaki kapı 😃😃😃 senin ne zaman randevun? bn degerim duştugunde kontrole gittigimde onunla konusurken herseyi cok normal karsıladım ve hiç aglamadım o kadar rahat ki direkt karsısındaki insana da geciyo cıkınca hatta esime cok mu rahatım bn acaba sinirim bozuldu ondan mı guluyorum birsure sonra aglama krizine falan girermiyim diye sordum 😃 o da bana dediki halit olduktan sonra aglamak mumkun degilll bn hala transfer gunume guluyorum mesela transfer anında gunes gözlukleri kafasında idi sanki tatilde falan 😃😃 zaten eşimin arkadasının kankisi ve keske bastan ona gitseydim ilk 3 denemem baska bir doktorla gercekleşti nasip kısmet tabi, senin transfer tarihin ne zamandı?? Tek kötu tarafı hiçbir zaman randevu saatimde görusemedim bu kadar yogunlukta normal ama bnde işten izin alıp gittigimden sinir oluyordum 😁Canımmm benim doktorumda halit hoca:)) onuu çok çok seviyorum herkese öyle daktır nasib etsin allahımmmmm ben almanda yaptım ama şimdi nişantaşına gidicem kontrollerime sen gittinmi hiçç
görüşmeyeli nasılsınız canlarım benim?
ben isteyerek yapmadım kuzum ama...doktorun sözüne inandım... valla öyle olacağını bilseydim... hiç eve gitmez direk gelirdim..
ama kısmet işte... bir dahakine de bulışalım diyoruz ya... Rabbim nasip ederse demeliyiz bence...
görüşmeyeli nasılsınız canlarım benim?