Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

keşke bir günde bu hislerimde yanilsam.
Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
bu sefer 0degilmis ama yine negatif 3.5 degerim

Rabbimin takdiri karşısında çok üzülmemeye çalış olur mu canım:KK19:

Kendini daha iyi hissedince git muayeneni ol ki rahimde bir sıkıntı kalmasın...

ben bugün öyle yaptım , doktor rahim tertemiz dedi , bir şey kalmamış...Rahim duvarı da incelmiş dedi..
Eee normal tabiii 5 nisandan beri , yaşadığımı ben bilirim.:KK37:
negatif sonrası süreci sen benden daha iyi biliyorsun ama yoğun bir regl dönemi bekliyor.Kendine dikkat etmeyi ihmal etme ve ne olur umudunu yitirme, pozitif olmaya ve düşünmeye çalış...

Güzel haberleri de paylaşma dileğiyle canım:KK19:

Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.

Kardesim allah sabir versin diceknkelime. Yok ama pes etme arkadasim

Son düzenleme:

Canım benim sanıyorum 86 doğumlusun, gerçekten çok gençsin, bak kaç yaşında uğraşanlar var, daha bizim yaşıtlarımızdan halen evlenmeyenler bile var. pes etme tatlım. sıfır çıkmamış 3.5 çıkmış doktorunuz tutmadı mı dedi acaba onu mera ettim .Rabbim sabır versin size sağlık versin huzur versin bereket versin tatlım ya..

Son düzenleme:

.

Merhaba arkadaslar yarın allahın izniyle hepinizden guzel haberler alırız insallahhh. Birde bn keseyi görmek için çok meraklandım doktorum 15 gun sonrasına randevu verdi bnde dayanamayıp baska doktora gittim kendisi bana 1600 seviyelerinde iken vajina ultr 2500 seviyelerinde ise karından belli olabilecegini söylemişti ve vajına ultr bakma taraftarı degilim demişti.. Gerci bnim bebişler hiç gözukmeden bni bırakıp gittiler 😔 ama umidimi kaybetmedim allahım isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin insallahhh

Canim senin dr kimdi arkadasim

allah büyük üzülme diycem ama biliyorum nafilee . gün gelecek bu yıkılmalar bi gün mutluluğa dönüşecek pes etmee . aslaa olmaz diye bişi yok. biraz ara ver sonra güç topla yola devamm rabbim her zaman çok içten duaları kabul eder. inşş bi dahakine olurr seninde ..

gökçebuket ne yaptı aceba onu çok merak ediyordum ovulasyon hamilelik hepsi var gösteriyodu inşş vardır

bende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam

bende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam

Rabbim sabrını arttırsın arkadaşım , bundan sonraki süreçte de lütfen kendine dikkat et... Benden daha fazla tecrübe sahibisin biliyorum ( benim ilk denememdi..yaşım 42... negatif oldu benimkide,reglm sürüyor şu an )
psikolojimizi bir an önce toparlamalıyız ki hayatımızı sürdürelim ve sonrası için iyi enerjimiz olsun... Bir yada 3. deneme arasında manevi açıdan büyük fark var diye düşünüyor olabilirsin...haklısın belki de... Ama aynı olan tek şey , bence her şerde bir hayrın olduğunu unutmadan yaşamak...

Güzel haberlerini duymak ümidi ile canım...:KK19:

Kızlar bugün tarnsferimin 12 günü idrar testi yaptım evde amam sonuç negatif.Hayalerim suya düştü off yaaa keşke yarını bekleseydim bir gün daha hayl kurabilirdim.Sizce idrar da çıkmamış olablir m??

Kızlar bugün tarnsferimin 12 günü idrar testi yaptım evde amam sonuç negatif.Hayalerim suya düştü off yaaa keşke yarını bekleseydim bir gün daha hayl kurabilirdim.Sizce idrar da çıkmamış olablir m??

olabilir... her şey olabilir... hepsi olabilir... iyi enerjini koru lütfen...:KK19:

Olumlu sonuç alırsak çok sevineceğiz,dünyalar bizim olacak, evet... ama dünyamızı da yıkmasın lütfen negatifler...:KK50:

Ben cuma günü aldım haberimi... bugün 3. günüm... Kendimi toparladım ve doktoruma gittim... Sorun yokmuş...

Bir sonrası için , eşim ve bu süreçten haberi olan tüm sevdiklerim için ben iyiyim...:KK49:

Rabbim pozitifleri nasip etsin sana ...Göbüşünü bebişlerinle doldursun...

Evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...:KK16:

Canım senin adına gercekten cok uzuldum agla ama lutfen sakın isyan etme olurmu? Bnimde 4 denemem ve sonu ilkönce pozitif olsa da sonrası malesef negatifle sonuclandı bn 3 denememde kendime yenik dustum ve cok isyan ettim dusuncelerimi ve kendimi kontrol edemedim ama halen pişmanlığım var bu bnim için daha kotu, bu sefer daha sakin karsıladım bizler için guzel gunler yakında insallah 😃 evet cocuk sahibi olmak tabiki harika bir duygu ve özlem bizler için ama cocuk tek yasam merkezimiz degil ben eşimle cocuk olmadanda mutluyum eşim bn istedigim için çocuk istiyor bn 33 eşim 48 yasında ve bn esimle bastan normal yolla bebişimizin olmayacagını bilerek evlendim.... umarım yakında senden de guzel haberler alırız sevgilerimle

Rabbim sabrını arttırsın arkadaşım , bundan sonraki süreçte de lütfen kendine dikkat et... Benden daha fazla tecrübe sahibisin biliyorum ( benim ilk denememdi..yaşım 42... negatif oldu benimkide,reglm sürüyor şu an )
psikolojimizi bir an önce toparlamalıyız ki hayatımızı sürdürelim ve sonrası için iyi enerjimiz olsun... Bir yada 3. deneme arasında manevi açıdan büyük fark var diye düşünüyor olabilirsin...haklısın belki de... Ama aynı olan tek şey , bence her şerde bir hayrın olduğunu unutmadan yaşamak...

Güzel haberlerini duymak ümidi ile canım...:KK19:

ben hazırlıkydım bu sefer çünki diğer 2 sinde yaşadığım hiç bir belirtiyi yaşamadım adım gibi emindim allahım böle yazmışşş kaderin önüne geçilmezzz
bende genetik olarak kan pıhtılaşması var ve rahim bebeği yabancı bir madde olarak görüyor ve kabul etmiyor demişlerdi çıkan testlerde nasippp herşey cennette bekleyen 3 tane yavrum varrr yaın ahirette var hiç olmazzsaaaa onlar varrrr mevlam kimseye aynı acıyı yaşatmasın çünki olduğunu bilip kaybetmek daha kötü bir şey hiç olmazsa bunda yok diyorsun üzülüyorsun ama öteki kadar yanmıyor canınnn

geldim...:KK49:okudum...:KK51:yazdımm..:KK37:yoksunuz...:KK53:gittimmm:KK3:
Dun giremedim.kizlar disari ciktik biraz aklim sizlerdeydi ven hala adet olmadim :KK43:
Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)
Hoşgeldin3ldin kuzum
Allah sabrini artirsin canim diyecek baska sey yok hersey O nun takdiri

X