- 5 Mart 2011
- 817
- 16
.
Merhaba arkadaslar yarın allahın izniyle hepinizden guzel haberler alırız insallahhh. Birde bn keseyi görmek için çok meraklandım doktorum 15 gun sonrasına randevu verdi bnde dayanamayıp baska doktora gittim kendisi bana 1600 seviyelerinde iken vajina ultr 2500 seviyelerinde ise karından belli olabilecegini söylemişti ve vajına ultr bakma taraftarı degilim demişti.. Gerci bnim bebişler hiç gözukmeden bni bırakıp gittiler  ama umidimi kaybetmedim allahım isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin insallahhh
canım iyi dileklerin için çok teşekür ederim senin adına çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine canım...peki başka doktora gittiğindedemi görmedin kesecikler canım...
geldim...okudum... yazdımm.. yoksunuz... gittimmm
Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)
Hayırlı akşamlar kızlar
yarın büyük gün çok korkuyorum inşallah posıtıf cıkar kan testlerımız
kızlar rabbım yarın bize bebeklerımızı inşallah müjdeler. .....
Aminnn kendi doktorumun dısında gittigim doktor göremedi ve bn meraktan 20. gun testı tekrarladım ve yeterli derecede artıs olmayınca kendimi tutamayıp 5 gun sonra yine test yaptırdım ve 1500 olan degerim 300 dustu kendi doktorumu aradıgımda birgun snr kontrole cagırdı fakat kese yoktu 😔😔 bagısıklık sistemimin cok çalışması neden olabilir dedi onun için kanamam bitince test yapacak ve akabinde dondurulmuşlarla tekrar deneyecegiz
Canım benim gözüm senden gelecek haber de. Hep de ismen duamdasın
İnşallah bugün yüzümüzü güldürürsün.
edanur heyecanını paylaşıyorum....inşallah rabbim yüzünü güldürür
gunaydin kizlar insallah bugun herkes positifi alir.
ben az önce kan verdim geldim hic umudum yok icim bomboş bakalim 1saat sonra hislerim gercek cikacakmi
Kizz edanur bayilcam meraktannn haberlerinizi bekliyorummmmmmmmm hasi canlarrr pozitifffffff yazin
.Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım arkadaşım..anlattıkların beni korkuttu
7.gün bhcg; 118
9.gün bhcg; 293
13. Gün bhcg; 1899
İki hafta sonraya gün verdi
Bir haftam geçti bir haftam kaldı..
Ama senin kanaman ne zaman başladı? Bide 1500 kaçıncı gün değerindi çok korkuyorum kese görünmezse diyee çünkü yaşananlar çok zor şeyler.. Allahm herkese nasib etsin
canim cok sagol ama benden umudu kes digerleri inşallah positif olur
Niye kiz neoldu sonucunu aldinminkii
yok canim daha almadim ama ne bilim öyle hissediyorum
Aaaaa edanur olmaz ama kendini bosuna uzuyirsun balin bak. Bugun buraya guZel haber ler yazilacak onlardan biride sen olacaksin nezaman alcan sonucunu
amin canim inşaallah ne bilim iste diger 3denememde ne hissetiysem bundada onu hissediyorum.
1saatte kadar cikar heralde beni doktorum arayacak