- 5 Mart 2011
- 817
- 16
canım mesajın için teşekkür ederim. tamam kararımı verdim salı günü gideceğim inşallah.
bir de sen neden sıkışmamaya dikkat et dedin hiç duymamıştım bunu???
arkadaşlar hepinize merhaba; yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum ve sizlerle kendi durumumu paylaşmak istedim. eşimde morfoloji sorunu vardı %2 gibiydi genel olarak, benim de tüplerim tıkalı. mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu. doktorum yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. sadece 6 yumurtam toplandı ve 5 tanesine mikroenjeksiyon uygulandı. sonuçta 5inde de döllenme oldu ve 5. güne kadar çok iyi bir şekilde devam ettiler, ayın 26sında transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve ben ikinci gün 5.5 saatlik bir yolculuk yaptım. Eve geldiğimde belirtiler aradım hep kendimde ama hiç bi belirti yoktu. sadece ilk günler çok ayakta kaldığımda çok hafif belim ağrıyordu o da hemen geçiyordu. dün 11. günümdü açıkçası hem çok korkuyordum hem de umutluydum. bebeklerim benimle diyordum. korku ve umutla tahlilimi verdim. 1.5 saat sonra sonuç almaya gidince elim ayağım titriyordu. sonuç veren görevlinin yüzündeki tebessümü görünce daha da heyecanladım. kağıdı eleime aldığımda değerimin 852 olduğunu gördüm. tarif edilemez bi mutluluktu. inşallah herkese aynı mutluluğu yaşatır Allah'ım. Dün anladım ki ne kadar zor da olsa Allah ol dediği zaman oluyor, bizlerin elinden gelen dua etmek ve inanmak...
ne güzel yapmışsın gün gün. baya baya hamilesin inşallah. kan testini 12. gün yaptıracan öylemi? yarın gidiceksin. çok merak ettim değerini ben de. hadi bakalım Allah yüzünü hep güldürsün...
canım ben sıkıştığım zaman kasıklarıma çok agrı vuruyor hani pikniktesin wc bulamazsan falan diye dedim kendim rahatsız oldugum için senide uyarmak istedim...
yarında hepimiz için çok hareketli bi gün olucak inşallahh benim gibi sonuç bekleyen arkadaşların mutlu haberlerini alcaz sabriyeninde keseleri için gün alcaz inşallahhh hepimizzz çokk mutlu oluruz yarın ilk haber alan yazsın burayaaa takip etmeye çalışcam fırsat buldukça....
aynen canım ya benim de idrarım sıkıştığında müthiş kasık ağrım oluyor. senden de mi çok yumurta toplandı? onla alakalıdır herhalde diyorum. çok su tüketim,4lt falan. haliyle sık sık tuvalete sıkışarak gidiyorum ve kasıklarıma ağrı vuruyor, resmen belim iki büklüm gidiyorum tuvalet yoluna :)
uyarın için teşekkürler canım, pikniğim güzel geçti..
Yarın benimde test günüm allahım hepimize yardım etsin inş hepimiz positifi görürüz Amin.
arkadasim rabbimsafi ismiyle sifani ve ailenize katilacak minik mink bebekler nasip etsin
merhaba arkadaşım bende de rezerv sorunu var
bu son tedavimde 2 sağda 2 solda yumoşum vardı bana da mikrodoz uygulandı
inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut
benim de toplanan 4 yumurtamdan 2si işlem gördü ve işlem gören 2 yumoşum döllendi ve şu an
2si de göbüşümde yarın test günüm inşallah tutunmuşlardır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
merhaba arkadaşım benim de transferimin 11.günü bugün
malum yarın test vericem inşallah hamileyimdir bu 3.denemem Rabbim nasip etmiştir inşallah bu sefer
kiminde hiç bir belirti olmuyo canım takma kafana benim de ara ara ağrılarım oluyo
arada adet olacakmışım gibi hissediyorum hamilelik belirtilerinde de olabiliyomuş bu
hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyizdir.
hadi bakalım sayımız artıyor kızlar ne güzel heyecanımızda artıyor....inşallahhh hepimizzz pozitif diye bagırcaz burdan
test yaptıracak arkadaşlarım dualarım sizlerle.hayırlı haberlerle gelin insallah.sabriya sende insallah bebişinin keseni görörsün arkadaşım.
yarında hepimiz için çok hareketli bi gün olucak inşallahh benim gibi sonuç bekleyen arkadaşların mutlu haberlerini alcaz sabriyeninde keseleri için gün alcaz inşallahhh hepimizzz çokk mutlu oluruz yarın ilk haber alan yazsın burayaaa takip etmeye çalışcam fırsat buldukça....
Sagol canim insallah simdide onheycan var rabbikmherkeze guc kuvvet versin
geldim...okudum... yazdımm.. yoksunuz... gittimmm
.Sabriya hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Galiba ben de 5. haftadayım şimdi, kese ne zman görünüyor, ben testimi dün yaptırdım kendi doktorum başka bir ilde olduğu için telefonla görüşebildim 15 gün sonra görüşelim dedi. Ben ama meraktan burda bir doktora gitmek istiyorum keseyi görsem rahatlayacağım biraz daha , ne zaman görünür acaba?? tahlil yaptırdığım hastanede değer 1500lere gelince görünür dediler ama sana doktorun bir şey dedi mi??
Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)