Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım mesajın için teşekkür ederim. tamam kararımı verdim salı günü gideceğim inşallah.
bir de sen neden sıkışmamaya dikkat et dedin hiç duymamıştım bunu???

canım ben sıkıştığım zaman kasıklarıma çok agrı vuruyor hani pikniktesin wc bulamazsan falan diye dedim kendim rahatsız oldugum için senide uyarmak istedim...

Vallahi seninle beraber ben de burda heyecan yaşadım yazıyı okurken. bir günlük tut arkadaşım, bu yazıyı da aynen oraya yaz. müthiş bir gerilim yaşamışsın, Allah tamamına erdirsin. Nolur Allahım hayırlıısyla bize de nasip et Allahım yalvarırım...

ne güzel yapmışsın gün gün. baya baya hamilesin inşallah. kan testini 12. gün yaptıracan öylemi? yarın gidiceksin. çok merak ettim değerini ben de. hadi bakalım Allah yüzünü hep güldürsün...

ayyy canım inşallah güzel haberlerle gelirim evet yarın 12.günüm ve bütün ovulasyon testlerim ve gebelik testlerim pozitif diyor ama bakalım kan testi nedicek saatler ilerledikçe heyecan artıyor........

yarında hepimiz için çok hareketli bi gün olucak inşallahh benim gibi sonuç bekleyen arkadaşların mutlu haberlerini alcaz sabriyeninde keseleri için gün alcaz inşallahhh hepimizzz çokk mutlu oluruz yarın ilk haber alan yazsın burayaaa takip etmeye çalışcam fırsat buldukça....

yarın ne çok test yaptıracak olan varmış böyle. maşallah. ben de salı günü alıcam. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kardeşler. Olacak herkesin olacak hayırlısıyla. sonucu alır almaz hemen internetin başına koşun, merakla mutlu haberlerinizi bekliyor olacağız.

canım ben sıkıştığım zaman kasıklarıma çok agrı vuruyor hani pikniktesin wc bulamazsan falan diye dedim kendim rahatsız oldugum için senide uyarmak istedim...

aynen canım ya benim de idrarım sıkıştığında müthiş kasık ağrım oluyor. senden de mi çok yumurta toplandı? onla alakalıdır herhalde diyorum. çok su tüketim,4lt falan. haliyle sık sık tuvalete sıkışarak gidiyorum ve kasıklarıma ağrı vuruyor, resmen belim iki büklüm gidiyorum tuvalet yoluna :)
uyarın için teşekkürler canım, pikniğim güzel geçti..

Yarın benimde test günüm allahım hepimize yardım etsin inş hepimiz positifi görürüz Amin.

yok canım benim donmuş transferi 2011 de toplandı benden yumoşlar kasık agrım transferden öncede vardı canım estrofeme başladıktan sonra başladı benim kasık agrım şimdide gaz sancısı gibi vuruyor ara...bende piknikteydim bugün annemlerin bahçesinde...

arkadasim rabbimsafi ismiyle sifani ve ailenize katilacak minik mink bebekler nasip etsin

amin canım insallah.seninde güzel bir hamilelik geçirmeni ve sağlıcakla evladını kucağına almanı dilerim.darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına

mrh canım insallh bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur annesi.ve yarın güzel haberlerini alırsın insallah.sen kaç doz iğne kullandın canım birde kaç gün kullandın.güzel haberlerini bekliyor olacağım yarın.

test yaptıracak arkadaşlarım dualarım sizlerle.hayırlı haberlerle gelin insallah.sabriya sende insallah bebişinin keseni görörsün arkadaşım.

tüm arkadaşlar yarın sonuçlarınızı yazın buraya bizlerede umut olur inş.. hepinize bol bebişli gün diliyorum. hamileyim haberleri uçuşsun inş. topiktee

Sagol canim insallah simdide onheycan var rabbikmherkeze guc kuvvet versin

Sabriya hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Galiba ben de 5. haftadayım şimdi, kese ne zman görünüyor, ben testimi dün yaptırdım kendi doktorum başka bir ilde olduğu için telefonla görüşebildim 15 gün sonra görüşelim dedi. Ben ama meraktan burda bir doktora gitmek istiyorum keseyi görsem rahatlayacağım biraz daha , ne zaman görünür acaba?? tahlil yaptırdığım hastanede değer 1500lere gelince görünür dediler ama sana doktorun bir şey dedi mi??
Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)

Son düzenleme:
Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)

.

Merhaba arkadaslar yarın allahın izniyle hepinizden guzel haberler alırız insallahhh. Birde bn keseyi görmek için çok meraklandım doktorum 15 gun sonrasına randevu verdi bnde dayanamayıp baska doktora gittim kendisi bana 1600 seviyelerinde iken vajina ultr 2500 seviyelerinde ise karından belli olabilecegini söylemişti ve vajına ultr bakma taraftarı degilim demişti.. Gerci bnim bebişler hiç gözukmeden bni bırakıp gittiler 😔 ama umidimi kaybetmedim allahım isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…