arkadaşlar hepinize merhaba; yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum ve sizlerle kendi durumumu paylaşmak istedim. eşimde morfoloji sorunu vardı %2 gibiydi genel olarak, benim de tüplerim tıkalı. mart ayında ilk
tüp bebek denememiz oldu. doktorum yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. sadece 6 yumurtam toplandı ve 5 tanesine mikroenjeksiyon uygulandı. sonuçta 5inde de döllenme oldu ve 5. güne kadar çok iyi bir şekilde devam ettiler, ayın 26sında transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve ben ikinci gün 5.5 saatlik bir yolculuk yaptım. Eve geldiğimde belirtiler aradım hep kendimde ama hiç bi belirti yoktu. sadece ilk günler çok ayakta kaldığımda çok hafif belim ağrıyordu o da hemen geçiyordu. dün 11. günümdü açıkçası hem çok korkuyordum hem de umutluydum. bebeklerim benimle diyordum. korku ve umutla tahlilimi verdim. 1.5 saat sonra sonuç almaya gidince elim ayağım titriyordu. sonuç veren görevlinin yüzündeki tebessümü görünce daha da heyecanladım. kağıdı eleime aldığımda değerimin 852 olduğunu gördüm. tarif edilemez bi mutluluktu. inşallah herkese aynı mutluluğu yaşatır Allah'ım. Dün anladım ki ne kadar zor da olsa Allah ol dediği zaman oluyor, bizlerin elinden gelen dua etmek ve inanmak...