Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hic sorma canim ya cok uzdum kendimi o kadar temizlikte yaptimki valla bu testler bizi öldürdü zaten ama yarin inşallah guzel haberi alicagiz.
canim gordun dimi bellirgin test yoksa benmi kafayi yiyorum

gördüm tabi sen benim 4.günümdekini görseydin kafayı yemiş bu dedin şimdi durdukça hiç bişiy görünmüyor benim o günki testimde ama ben gördüm işte seninkide görünüyor hayal falan değil canım...hem bak iki dk çıktı diyorsun sorun yok yani...)

Ikinizde guzell sonuclar alacaksinizzz taze anneler

inşallah canım inşallah sanırım bu testleri yiyip içtiklerimiz çok etkiliyor...çünküüü dün benim testlerim çok daha netti bugüne göre bugün biraz daha soluk ama gece yatmadan idrarı sulandırcak şeyler yediim burdan ne olduğunu söylemiyim taze annişler var canları istemesin ama baya sulu bişiler olabilirmi sizcede...

Son düzenleme:
bende 8 kan vercem ama benimki ögleden sonrayı bulur sanırım....

ay canim hadi hayirlisi benim heralde tek seninki cok rrken ciktigina gore bence ikiz.
ha bidr düne kadar göğüs lerimde cok agri vardi normalde adet oluncada oluryumurta toplandigindan beri cokagri vardi ama bu sabah hic agri kalmadi göğüumde ama halen sisikler solgunl ici bayagi sendede oldumu

canım inşallah ama benim testler hala soluk yaaa tek ihtimal geliyo benimde aklıma bakalım hayırlısı olsun canım gögüslerim benimde çok acıyor hala acıyor ama o şişikler solgun derken anlamadım canım açıklarsan bakim bende canım...:))

çok sagol canım netlik kazanmış oldu gözümde senin kan sonucunu da merakla bekliyorum. inşş hamilesindir.

bence hamilesin ama yarın gör rahatlaa bakalımm

canim goguslerim şişikler ici dolgun ama agrim kalmadi bugün.
seninde adetten öne oluyormuydu goguslerinde agri bende oluyordu

oluyodu ama hala devam ediyor canım benimkilerin acısı....

herseferinde kafaya takacak birşey buluyorum bende

Benim goguslerimde hic agri ve sislik olmadi sadece kasiklarim agriyoo

bugünde buna kafayi taktim niye agri gitti birden ama cok dolgunlar ve siskinler benim adete kadar agrim olurdu çok goguslerimde adet olduktan sonra söner di.
canim sen normalde adet lunca olurmu agrin?

Evet ayin 9 da adet gunum belim agrir ama busefer goguslerim agrimadi

mrh kaderdaşlarım biliyorsunuz sizin topiği merakla takip ediyorum.sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan bazıları olmusuz sonuç almışlar rabbim tez zamanda insallah bebeklerini hayırlısıyla gönderir.sonucunu bekleyen arkadaşlarım sizlerde hayırlısyla güzel sonuçlarınızı alırsınız insallah.Bana gelecek olursak dün kontrolüm vardı 2 solda 1 tane sağda yumişim var.bende rezerv sorunu var mikrodoz protokol uygulanıyor.çok korkuyorum yumişlerde sorun çıkacak diye dualarınıza ihtiyacım var kaderdaşlarım dualarınızı eksik etmeyin.hayırlısıyla tedavim bitsin ve bebişimi göbüşeme alayım insallah.hepimizin bebekleri gelsin.dualarım sizlerle.Allaha emanet olun.

Öncelikle hepinize merhaba diyorum.Çok uzun zamandır burayı takip etmeme rağmen yazma gereği hiç hisstememiştim.Sanırım artık buün çok doluyum:)Bugün transferimin 11. günü ne bir belirtim nede bir umudum var .Neden bugün böyleyim gerçekten bilmiyorum.Hissteiim tek şey heran adet olablirmişim gibi bir duygu.Offffffffffffff ÇOK SIKILDIM ARTIK YAAA

Canim lutfen hemen pes etme rabbim nasip etmisse olur ne belirti ne bir baska bisi insallah sonucun pozitif olur da uzuntun sevince doner

Merhaba,
transferden sonra bende de belirti yoktu, zaten doktorlar bebek 6 haftalik olmadan belirti olmaz diyor. Bende hala da cok bir belirti yok, 8 haftalik olduk yani sikma canini, bak yarin test gunun, belki pozitifi goreceksin...

Sakinnnn olll:))) bakk benim tek bir belirtim bile yoktuu:) transferimin 7. Günü 118 çıktı ve 13. Gün 1899 çıktı bugun transferin 20. Günü ve benim yeni yeni belim kasıklarım hafif hafif ağrımaya başladı.. Yani hamileliğin 5. 6. Haftasında belirtiler çıkıyor dedi doktorum normal olan bu dedi öncesi yaşanan herşey psıkolojık ve adet öncesi oldugu için adet belirtilerini hamile kalsanda yaşarmışsın.. O yüzden sakin ol rahat ol.. Herkesin aynı şeyi yaşaması imkansız biri yaşar biri yaşamaz.. Ben kafayı yemiştim herkesin belirtisi var benim niye yok diyee:) çok şükür rabbime şimdi herşey yolunda .. Bol bol dua et gerisini düşünmeee canım ..Rabbim yüzünü güldürsün meleğini yollasın sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…