hic sorma canim ya cok uzdum kendimi o kadar temizlikte yaptimki valla bu testler bizi öldürdü zaten ama yarin inşallah guzel haberi alicagiz.
canim gordun dimi bellirgin test yoksa benmi kafayi yiyorum
Ikinizde guzell sonuclar alacaksinizzz taze anneler
amin canim inşaallah
halen icimdeki korku gitmiyor ya yanlis ciktiysa yarini iplen cekiyorum
Az kaldi canin azz yrin buraya. Hamileyim mm mm yazacaksinizz
hic sorma canim ya cok uzdum kendimi o kadar temizlikte yaptimki valla bu testler bizi öldürdü zaten ama yarin inşallah guzel haberi alicagiz.
canim gordun dimi bellirgin test yoksa benmi kafayi yiyorum
Ikinizde guzell sonuclar alacaksinizzz taze anneler
amin canim inşaallah sabah 8de kan verecem 11-12de belli olur Hayırlisiylan
bende 8 kan vercem ama benimki ögleden sonrayı bulur sanırım....
ay canim hadi hayirlisi benim heralde tek seninki cok rrken ciktigina gore bence ikiz.
ha bidr düne kadar göğüs lerimde cok agri vardi normalde adet oluncada oluryumurta toplandigindan beri cokagri vardi ama bu sabah hic agri kalmadi göğüumde ama halen sisikler solgunl ici bayagi sendede oldumu
çok sagol canım netlik kazanmış oldu gözümde senin kan sonucunu da merakla bekliyorum. inşş hamilesindir.teşekkür ederim canım benim sabah eşimlede konuştuk erkek ya anlamıyor ovulasyon testinden falan o yumurtlamayı gösteriyor ne alaka diyor ama 3.4.5. günlerimde bişey yoktu 6.günden itibaren belirlenmeye başladı ben dogruluğuna inanıyorum canım inşallah sende memnun kalırsın ayrıca ovu testlerimde aynı marka hemde hesaplı oluyorlar....bak sana gün gün ovu testlerimi ekliyim farkı gör canım...
canım bak gün gün ovu testlerim....Eki Görüntüle 678627 Eki Görüntüle 678628
ovulasyonda alcem artıkın inşş . buna değer ben aceleci şimdiden testleri hazırladım allahım sonunu mutluluğa baglasın inş.. dualarım hepimizee varis isminin hürmetine sığınıyorum .
tek olanda buünkü gebelik testim başka marka ile denedim bugün böyle çıkıyor canım...
canım inşallah ama benim testler hala soluk yaaa tek ihtimal geliyo benimde aklıma bakalım hayırlısı olsun canım gögüslerim benimde çok acıyor hala acıyor ama o şişikler solgun derken anlamadım canım açıklarsan bakim bende canım...:))
canim goguslerim şişikler ici dolgun ama agrim kalmadi bugün.
seninde adetten öne oluyormuydu goguslerinde agri bende oluyordu
oluyodu ama hala devam ediyor canım benimkilerin acısı....
oluyodu ama hala devam ediyor canım benimkilerin acısı....
Benim goguslerimde hic agri ve sislik olmadi sadece kasiklarim agriyoo
herseferinde kafaya takacak birşey buluyorum bende
bugünde buna kafayi taktim niye agri gitti birden ama cok dolgunlar ve siskinler benim adete kadar agrim olurdu çok goguslerimde adet olduktan sonra söner di.
canim sen normalde adet lunca olurmu agrin?
Öncelikle hepinize merhaba diyorum.Çok uzun zamandır burayı takip etmeme rağmen yazma gereği hiç hisstememiştim.Sanırım artık buün çok doluyum:)Bugün transferimin 11. günü ne bir belirtim nede bir umudum var .Neden bugün böyleyim gerçekten bilmiyorum.Hissteiim tek şey heran adet olablirmişim gibi bir duygu.Offffffffffffff ÇOK SIKILDIM ARTIK YAAA
Öncelikle hepinize merhaba diyorum.Çok uzun zamandır burayı takip etmeme rağmen yazma gereği hiç hisstememiştim.Sanırım artık buün çok doluyum:)Bugün transferimin 11. günü ne bir belirtim nede bir umudum var .Neden bugün böyleyim gerçekten bilmiyorum.Hissteiim tek şey heran adet olablirmişim gibi bir duygu.Offffffffffffff ÇOK SIKILDIM ARTIK YAAA