Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

.

Merhaba arkadaslar yarın allahın izniyle hepinizden guzel haberler alırız insallahhh. Birde bn keseyi görmek için çok meraklandım doktorum 15 gun sonrasına randevu verdi bnde dayanamayıp baska doktora gittim kendisi bana 1600 seviyelerinde iken vajina ultr 2500 seviyelerinde ise karından belli olabilecegini söylemişti ve vajına ultr bakma taraftarı degilim demişti.. Gerci bnim bebişler hiç gözukmeden bni bırakıp gittiler  ama umidimi kaybetmedim allahım isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin insallahhh

canım iyi dileklerin için çok teşekür ederim senin adına çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine canım...peki başka doktora gittiğindedemi görmedin kesecikler canım...

canım iyi dileklerin için çok teşekür ederim senin adına çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine canım...peki başka doktora gittiğindedemi görmedin kesecikler canım...

Aminnn kendi doktorumun dısında gittigim doktor göremedi ve bn meraktan 20. gun testı tekrarladım ve yeterli derecede artıs olmayınca kendimi tutamayıp 5 gun sonra yine test yaptırdım ve 1500 olan degerim 300 dustu kendi doktorumu aradıgımda birgun snr kontrole cagırdı fakat kese yoktu 😔😔 bagısıklık sistemimin cok çalışması neden olabilir dedi onun için kanamam bitince test yapacak ve akabinde dondurulmuşlarla tekrar deneyecegiz

Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)

anaaam kayınvalideye gittin dimek:) o öğütler bitmez canım her kafadan bi ses çıkar ama hepsine heee diyip geçmek en iyisi:) valla bende hepinizi özledim kıııız:) pıtırcıklarda iyiler inş az dolaşta çok yorma onları annesi:)

Hayırlı akşamlar kızlar

yarın büyük gün çok korkuyorum inşallah posıtıf cıkar kan testlerımız
kızlar rabbım yarın bize bebeklerımızı inşallah müjdeler. .....

En Büyük KK
Hayırlı akşamlar kızlar

yarın büyük gün çok korkuyorum inşallah posıtıf cıkar kan testlerımız
kızlar rabbım yarın bize bebeklerımızı inşallah müjdeler. .....

Canım benim gözüm senden gelecek haber de. Hep de ismen duamdasın
İnşallah bugün yüzümüzü güldürürsün.

Aminnn kendi doktorumun dısında gittigim doktor göremedi ve bn meraktan 20. gun testı tekrarladım ve yeterli derecede artıs olmayınca kendimi tutamayıp 5 gun sonra yine test yaptırdım ve 1500 olan degerim 300 dustu kendi doktorumu aradıgımda birgun snr kontrole cagırdı fakat kese yoktu 😔😔 bagısıklık sistemimin cok çalışması neden olabilir dedi onun için kanamam bitince test yapacak ve akabinde dondurulmuşlarla tekrar deneyecegiz

Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım arkadaşım..anlattıkların beni korkuttu:KK43:
7.gün bhcg; 118
9.gün bhcg; 293
13. Gün bhcg; 1899
İki hafta sonraya gün verdi
Bir haftam geçti bir haftam kaldı..
Ama senin kanaman ne zaman başladı? Bide 1500 kaçıncı gün değerindi çok korkuyorum kese görünmezse diyee çünkü yaşananlar çok zor şeyler.. Allahm herkese nasib etsin

gunaydin kizlar insallah bugun herkes positifi alir.
ben az önce kan verdim geldim hic umudum yok icim bomboş bakalim 1saat sonra hislerim gercek cikacakmi

Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım arkadaşım..anlattıkların beni korkuttu:KK43:
7.gün bhcg; 118
9.gün bhcg; 293
13. Gün bhcg; 1899
İki hafta sonraya gün verdi
Bir haftam geçti bir haftam kaldı..
Ama senin kanaman ne zaman başladı? Bide 1500 kaçıncı gün değerindi çok korkuyorum kese görünmezse diyee çünkü yaşananlar çok zor şeyler.. Allahm herkese nasib etsin
.
İnsallah sen gönlunu ferah tut insallah hayırlısı ile o keseyi göreceksin ve bebiş/bebişlerini kucagına alacaksın hayırlısı ile insallahhh Bak senin degerlerim cok yuksek maşallahhhh.. Bnim biraz meraktan işte 11 gn 83 -12 gn 174 -15 gn 1000 hersey normal ve doktorum 8 nisan yani bugune kontrole cagırdı bn dayanamayıp 19 gn tekrar test yaptırdım ve 1400 cıktı yani yeterli bir artıs degildi kendi doktorum gunune kadar bekle panik yok desede aynı gn baska doktora gittim ve kese gözukmedi 24 gun tekrar keseyi göremeyen doktor kontrole cagırdı yine kese yok ve bukez test sonucum 300 duşmuştu bnde bi panik ve aglama krizi basladı birgun snr kendi doktorumda baktı hiçbirsey yok ve o ana kadar kanamam yoktu ilacları bıraktırdı dun kanamam basladı normalde bnim cok az olur ama doktor yogun bir kanama olacak meraklanma demişti iyiki agrılarım var ve bn bugun işe gidemedim, alında bu kez cok umutluydum ilk 3 denememi yaptıgım doktorumu degiştirdim yeni doktorum mukemmel rahat bi insan ve bu banada yansıdı transferim pazar oldu ve doktorum salı aksamına kadar cokkk dikkat et dedi ve bn bunu duyunca dururmuyum carsamba sabahı ucakla mersine gittim pazara kadar oradaydım bir snraki hafta annem ve ablamla gezdim hemn hemn hiç aklıma getirmemeye calıştım ve doktorun izniyle testimi sadece birgun önce yaptırmıştım bnim için önsmli olan suan hamile kalabiliyor olmam umarım su bagısıklık sistemi sorununu da halledersek insallah bnde tekrar hamile kalıp saglıklı bir hamilelik geciririm
Allahım insallah bnada hayırlı evlat nasip etsin, tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alalım insallahh

Aaaaa edanur olmaz ama kendini bosuna uzuyirsun balin bak. Bugun buraya guZel haber ler yazilacak onlardan biride sen olacaksin nezaman alcan sonucunu

amin canim inşaallah ne bilim iste diger 3denememde ne hissetiysem bundada onu hissediyorum.
1saatte kadar cikar heralde beni doktorum arayacak

keşke bir günde bu hislerimde yanilsam.
Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
bu sefer 0degilmis ama yine negatif 3.5 degerim

Son düzenleme:
X